Q cards

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
Q cards ../images/Emo29.gif

אין לי מושג אם דבר כזה קיים, אבל אם כן, אני מניחה שמישהו פה ידע... יש לי בגרות באנגלית - בע"פ בעוד שבוע מה שקורה זה שאני יודעת שיש את הדברים שנקראים Q cards - ז"א שנותנים לי נושא, ואני צריכה לשאול עליו שאלות (נדמה לי 10) יש למישהו מושג אם אפשר למצוא את הדברים האלו באינטרנט? ז"א דברים שיכולים לשאול / שואלים עליהם (או אם מישהו זוכר מהבגרות שלו זה גם טוב) אני פשוט רוצה להתכונן ממשהו, וחשבתי שאולי אפשר למצוא כאלו... שבת שלום ותודה מראש, אסתי.

נירש

New member
Cue cards

זה המונח הנכון. מה שהייתי ממליץ לך לעשות זה להכין רשימה של כ-10 נושאים, בנושאים מגוונים, ופשוט להתאמן. נושאים לדוגמה: זיהום אוויר, מיחזור, פעילות גופנית, אמנות לחימה, הצגת תאטרון, מחלות, תוכניות טלוויזיה... יש המון נושאים. את צריכה בעקרון להתאמן על שאלות בנוסח די קבוע, כמו "מהו הנושא המרכזי של התוכנית", "מה הסימפטומים של המחלה", "אילו חומרים ניתנים למיחזור" ועוד כהנה וכהנה. זה מה שקפץ לי לראש :) בהצלחה!

מור ק

New member
לא ממש...

יש עשרים כרטיסיות כאלה. בבגרות מותר לקחת עד שתי כרטיסיות, שאת יכולה לשאול על כל אחת לא פחות מארבע שאלות. בסך הכל צריך לשאול 10 שאלות, שיכולות להתחלק: 10-0, 6-4, 5-5. יש המון נושאים בכרטיסיות, אני זוכרת שיש אחת שבה אתה מנהל ביצפר ואתה צריך לראיין מורה חדש, אחת שבה אתה צריך לשאול שכן שלך שמתנדב במד"א על ההתנדבות, אחת שבה צריך לברר פרטים על הרשמה לאוניברסיטה, אחת שבה אתה סוכן נסיעות וצריך לבנות למישהו את חופשת חלומותיו, אחת שבה אתה בלש ומראיין מישו על פשע (זה הכי מגניב...), אחת שבה אתה עובד בחברה של בליינד דייטס ואתה שואל מישו על איש חלומותיו, ויש עוד ארבע עשרה... בכל מקרה צריך גם לספר על עצמך, וגם לזה יש איזה חמש עשרה נושאים... האימייל שלי בכרטיס למקרה חירום ובהצלחה

ST

New member
תודה רבה לשניכם! ../images/Emo29.gif

והייתי בטוחה שזה Q כי כשחיפשתי על זה חומר מצאתי משהו שהיה כתוב ככה... תודה רבה רבה! שבת שלום, ובשורות טובות... אסתי.

2_be

New member
תשובה חלקית...

אכן יש כזה דבר. בבגרות שלי לפני כמה שנים הייתי צריכה לשאול (או לענות , אני כבר לא זוכרת...) איך מגיעים משדה התעופה למקום כלשהו (כלומר הייתי צריכה לדעת כיוונים וכל מיני דברים קשורים...), כמו כן אני זוכרת שהיה גם כרטיס בו היה צריך שיתארו לי בית.. ועוד כל מיני דברים מעצבנים בסגנון.... בהצלחה...

Snapple

New member
לי יש אותה ביום ראשון

הקרוב ויש לי דף עם עשרים כאלה אני אסרוק ואשלח לך. אם את מעוניינת תשלחי לי מסר. ביי, מיכל

למעלה