Put Your Hands Make 'Em Touch

DAN1EL

New member
+ הוא גם לא כ-ז-ה טוב כאלבום פופ או דאנס-פופ

שירים של ריהאנה כמו Where Have You Been ו-Diamonds משתינים על כל האלבום הזה בקשת.

פשוט הם כאילו יותר "מאגניבים" מריהאנה.

Music Man XD

New member
אני חשבתי ההפך.

- כששמעתי את האלבום הזה הרגשתי שסוף סוף שמעתי אלבום דאנס שאשכרה נשמע כמו אלבום, ולא כמו אסופת ביטים רנדומליים או קובץ סינגלים. הוא דינאמי, הוא זורם, לי הוא לגמרי נשמע כמו אלבום.

- ממש לא הייתי מתייג אותו תחת ההגדרה טראש. ולא בגלל שהם "מגניבים", אלא פשוט כי זה לא טראש לדעתי. רוצה דוגמה לטראש? APPLAUSE!

- טוב, לגבי ג'סי וור דעתי ידועה. אין טעם שאחזור את זה, רק אומר שאני חלוק עלייך בכל מה שקשור אליה

- "שירים של ריהאנה כמו Where Have You Been ו-Diamonds משתינים על כל האלבום הזה בקשת."
לדעתי זו היסחפות פרועה. WHYB זה אחלה שיר, אבל לא משתין על כל האלבום הזה בקשת!
ו-Diamonds מוערך יתר על המידה בפורום (וכך גם ריהאנה, אבל זה נושא לדיון אחר). בהתחלה די התלהבתי אבל ירד לי ממנו מהר מאד. שיר חמוד ותו לא.

DAN1EL

New member
האלבום הזה הוא הכי אסופת שירים לא קשורה

והם גם הודו בזה בעצמם.
ראיתי ראיון איתם ביוטיוב שהם אומרים בפה מלא שהם לא תכננו להקליט אלבום, אלא פשוט הקליטו כל מיני שירים, בלי שום חוט מקשר ביניהם ובלי שהאמנים שאיתם הם שיתפו פעולה ידעו אחד על השני, ובמקרה חיברו את הכל לאלבום.

וככה זה גם נשמע.

זה נשמע יותר כמו סט שלהם מאשר אלבום.

אני חושב שהאלבום ברובו הוא טראש בעטיפה מגניבה.
אין שם שיר ברמה של השירים של ריהאנה שציינתי, ככה שכן - הם משתינים בקשת על האלבום הזה כולו, שהוא חביב.

DAN1EL

New member
וגם מה נתקעת על Applause?

אני יכול לשלוף לך עכשיו חמישה שירים גרועים יותר של כריסטינה, שעליהם לא ירדת ככה, והם מביכים באותה רמה.

ובוא נתחיל בזה שליד Feel This Moment, "אפלאוז" הוא מוצארט, אוקיי?

Music Man XD

New member
נראה לי שאני מכיר את הראיון הזה.

אבל אני לא בטוח, אשמח ללינק.

אבל מה שהם אמרו לא משנה את דעתי בכל מקרה. זה שהם לא תכננו להקליט אלבום לא אומר שלא יצא להם אלבום מצוין, שנשמע כמו אלבום. ממש לא "אסופת שירים לא קשורה".

ושוב, לא מסכים עם מה שאמרת לגבי ריהאנה.

לגבי Applause, "נתקעתי" עליו כי הוא גרוע ברמות אחרות. FTM זה שיר גרוע מאוד (למען האמת, אין לי קובץ של השיר הזה בנגן בכלל. גם לא של MLJ, ועוד כמה), אבל להגיד ש-A זה מוצארט לידו? מוגזם בטירוף.

כריסטינה הקליטה כמה שירים גרועים בקריירה שלה, נכון. ומספר ההשמעות שלהם באייפוד שלי יעידו על כך טוב יותר מכל הדיבורים. למה לא "ירדתי" עליהם ככה? למען האמת, אני לא עושה חשבון על מה "ירדתי" יותר ועל מה פחות, אבל אני מניח שזה בגלל שאת כריסטינה אני אוהב יותר באופן כללי - וזה דבר ידוע. נראה שקל לי יותר להסתכל על גהגה בעין ביקורתית. זה לא אומר שאני לא מודע לכך שלכריסטינה יש שירים גרועים, אבל אולי אני יותר "עדין איתה" בביקורת שלי.

אבל בלי קשר לזה, אני באמת ובתמים חושב ש-A זה שיר גרוע ברמות היסטריות. לא סתם מעפן, אלא ממש גרוע.

DAN1EL

New member
לינק

בבקשה:
http://www.youtube.com/watch?v=VfGqkX2aXLU

"אבל בלי קשר לזה, אני באמת ובתמים חושב ש-A זה שיר גרוע ברמות היסטריות. לא סתם מעפן, אלא ממש גרוע."

היגיון פשוט: אתה לא יכול לכתוב "אבל בלי קשר לזה" כשפסקה אחת לפני זה אמרת בעצמך שאתה יורד על Applause יותר מעל שירים גרועים אחרים בגלל ש-Applause הוא של גאגא ושירים גרועים אחרים הם של אמנים שאתה החלטת כבר שאתה אוהב.

ככה שההיגיון הפשוט אומר: לא רק שיש קשר, זה קשר הדוק של סיבה ותוצאה, והסברת אותו בעצמך.

בסדר, אז לא אהבת את השיר. אבל הפכת כבר לממש הייטר שלו.
דווקא לי הרבה יותר מפריע כשאמנית שאני אוהב מוציאה שיר גרוע מאשר אמנית שאני פחות אוהב. כי לפחות לאמנית שאני אוהב היה יותר פוטנציאל להוציא שיר טוב.

למרות שכמו שאמרתי כבר בעבר, בתחום שגהגה עובדת בו, הפוטנציאל שלה לעשות מוזיקה טובה הוא יותר טוב משל כריסטינה, וזה כבר מוכח.
כאילו, תכלס, השוואה פשוטה:

Just Dance/Bad Romance >>>>> Not Myself Tonight

כשגהגה עושה את זה כמו שצריך, בז'אנר הספציפי הזה, היא קוברת את כריסטינה ושורפת לה את הפאה (
).

Music Man XD

New member
זה פחות כשל לוגי ויותר בחירת מילים אומללה.

יש קשר בין האהבה שלי לאמן לבין ה"ווליום" של הביקורת שלי. הדעה היא דעה, השאלה כמה פעמים אחזור עליה ואדגיש אותה.

בסופו של דבר, Applause, FTM, וכל שאר השירים שהועלו בדיון הזה והקודם בהקשר הנוכחי - הם שירים גרועים מאוד.

Disclosure הם לא טראש

ג'סי מלכה

תודה על הלינק

הלכתי לאכול

גם אני אוהב. אחד הטובים באלבום אולי (?).

קשה לי לגבש פייבוריטים מהאלבום הזה, מהסיבה שהוא מאוד אחיד. הקשר בין השירים מובהק וברור, קשה להבדיל ולדרג אותם לפי רמות.
אין ספק שהשיר עם AlunaGeorge אחד הטובים שם.

שיר חמוד. שירים ג'נריים כאלה יכולים להיות

טובים, אבל מרוב שהם כבר מאוסים ושנשמעו כל כך הרבה כמותם, הם כבר נזנחים בצד, לא חשובים ולא מעניינים. PLU הוא דוגמה טובה לשיר ג'נרי טוב שלא הצליח רק כי יצא מאוחר מדי. הז'אנר הזה מעייף, זה מעין Stronger 2.0 ואני באמת לא חושב שלקהל יש כוח.

TheRemix

New member
Kelly Clarkson - Tie It Up

אני מקווה שתמשיך עם הקו ותוציא עוד שירים בסגנון.

למעלה