נראה לי שאני מכיר את הראיון הזה.
אבל אני לא בטוח, אשמח ללינק.
אבל מה שהם אמרו לא משנה את דעתי בכל מקרה. זה שהם לא תכננו להקליט אלבום לא אומר שלא יצא להם אלבום מצוין, שנשמע כמו אלבום. ממש לא "אסופת שירים לא קשורה".
ושוב, לא מסכים עם מה שאמרת לגבי ריהאנה.
לגבי Applause, "נתקעתי" עליו כי הוא גרוע ברמות אחרות. FTM זה שיר גרוע מאוד (למען האמת, אין לי קובץ של השיר הזה בנגן בכלל. גם לא של MLJ, ועוד כמה), אבל להגיד ש-A זה מוצארט לידו? מוגזם בטירוף.
כריסטינה הקליטה כמה שירים גרועים בקריירה שלה, נכון. ומספר ההשמעות שלהם באייפוד שלי יעידו על כך טוב יותר מכל הדיבורים. למה לא "ירדתי" עליהם ככה? למען האמת, אני לא עושה חשבון על מה "ירדתי" יותר ועל מה פחות, אבל אני מניח שזה בגלל שאת כריסטינה אני אוהב יותר באופן כללי - וזה דבר ידוע. נראה שקל לי יותר להסתכל על גהגה בעין ביקורתית. זה לא אומר שאני לא מודע לכך שלכריסטינה יש שירים גרועים, אבל אולי אני יותר "עדין איתה" בביקורת שלי.
אבל בלי קשר לזה, אני באמת ובתמים חושב ש-A זה שיר גרוע ברמות היסטריות. לא סתם מעפן, אלא ממש גרוע.