PUSH THE BUTTON!

JaboGirl

New member
PUSH THE BUTTON! ../images/Emo32.gif../images/Emo125.gif

טוב, אז הרגע ראינו(אני לפחות ראיתי, מקווה שגם אתם) את הביצוע של טיפקס באירוויזיון. אני אישית חשבתי שזה היה מדליק. מה אתם אומרים? אהבתם? לא אהבתם? יש לנו סיכוי? אין? זה משנה בכלל?

בישי89

New member
---------------

אני לא חושבת שאפשר לתאר במילים את מה שהרגשתי כשראיתי את זה..... סוג של "אוי" מעורבבת ב"הא?" וקצת "מה?" ייתכן שהיה גם מעט "בקשה לא......" והרבה מאוד &$%#!~!$#@^#%&*^$*&*^$ לקראת הסוף (כשהמתופף קפץ קדימה) גם הצטרף קצת "חחח" וכשהכל נגמר הופיע אנחה של "אהההההה"

JaboGirl

New member
תיארת את ההרגשה שלי

בכל פעם שאני פוגשת בך
אני אוהבת את השיר. הוא פוליטי ומגניב. טיפקס עשו צחוק מהאירוויזיון בהופעה שלהם. אהבתי!

בישי89

New member
סתמי

טיפקס באמת עשו צחוק מהאירוויזיון... לפחות זה היה נראה כאילו שהם נהנים להם על הבמה....

אהבתי את השיר.....גם את הביצוע....

גם לכם הייתה תקלה של חצי שנייה בשידור ? אני טוען שזה הכל אנטישמיות....

MS6

New member
הביצוע הישראלי הגרוע ביותר שראיתי

מאז ימי פינג פונג הלא עליזים כלל... קובי אוז התנשף כאילו סיים הרגע מרתון, כל האילתורים האלה וההצטרפויות של הלהקה.. זה היה נראה כאילו הופעה במתנ"ס באיזה תחרות נוער. למה לעזאזל לא הביאו לו משהו מיקרופון אל-חוטי? התפללתי שהמיקרופון לא יפול לו בזמן ההופעה, מצד שני שאר השירים גם לא משהו אז אולי יהיה נס מי יודע.. חבל היה להם כ"כ הרבה פוטנציאל...

JaboGirl

New member
יאללה יאללה

זה בהתאם לרמה של כל התחרות המטופשת הזאת בשנים האחרונות.

MS6

New member
יש דרך להופיע...

היה שם פשוט אוסף של אילתורים.. בגדול הרמה נמוכה, אני לא חושב שבשנים האחרונות הרמה נמוכה היו כמה שנים טובות, אבל זה החצי גמר בגמר יהיו שירים יותר טובים. מה גם שהיו פה 4-5 שירים שהם בסדר.. כמו הולנד.

בישי89

New member
למה כל ההופעות

כוללות בתוכן בגדים ממתכת, קול צורח ומזייף ושיער סטייל "יייאאאאא אני הולך לתקוף אותכם מתוך שינה!!!! עוד יהיו לכם סיוטים עלי!!! וואוווההה!!!!!!!" ?????

MS6

New member
מסתבר שישראל שלחה 2 נציגות../images/Emo6.gif

כי משום מה הדורבנים מופיעים מטעם בלגיה...

אין לנו ארץ אחרת

אני בעד טורקיה...שיר ממש מדליק וקליט.... האמת שאהבתי את השיר של טיפקס ואהבתי את הביצוע, אבל השנה יש ביצועים בכלל לא רעים, וגם שהביצועים לא טובים איך שהזמרות נראות מכסה על ההופעה....

MS6

New member
שירים שלדעתי צריך לזכור בגמר...

הולנד, פורטוגל ואולי אפילו נורבגיה עם אלפי התלבושות... פולין עשו לי בחילה...

JaboGirl

New member
אהבתי את נורבגיה

למרות שלא ראיתי הרבה מעבר לשני השירים הראשונים ו2-3 אחרונים.

אם פיליפ יעלה לכאן...

הוא בטח יכתוב שמגיע לאירלנד לעלות לגמר כי יש להם אחלה בירה שהוא שתה במקרה לפני יומיים בדיוק.... אז מה אם הם בכלל לא מתמודדים בחצי גמר ועלו ישר ?

Philipil

New member
האמתי שזה היה רק אתמול

ואת האירוביזיון לא ראתי כי הייתי בדיוק באוטובוס מכיכר רבין. כבר כמה שנים טובות שאני לא רואה את התחרות הטיפשית והקיטשית הזאת, אני ממש לא חובב גדול של פופ אם לומר בעדינות.

JaboGirl

New member
נמאס כבר מהמאפיה הרוסית הזאת

אנטישמים כולם אני אומרת לכם. ואגב, עכשיו ברצינות, אמרו לא מזמן ששנה הבאה הרשות הפלסטינית תקבל ייצוג באירוויזיון. אני לא אתפלא אם גם תזכה(רק מעניין איפה יתקיים האירוויזיון שנה אח"כ.. בעזה?
)

MS6

New member
טוב זה היה מושחת...

חייבים להחזיר את השופטים ולהפסיק לתת לאזרחים להצביע... מתוך 10 העולות יש 4 מברית המועצות לשעבר (ג'ורג'יה, בלארוס, לטביה, מולדובה) ו3 יגוסלביות (מקדוניה, סרביה וסלובניה) זה מוציא טעם מהתחרות הזאת... כאילו מי באמת רוצה לראות את הארי פוטר של סרביה בגמר? זה לקח מקומות משירים שהגיע להם כמו פורטוגל והולנד.

למעלה