push לג'ימייל

30 Rock

New member
push לג'ימייל

שלום, אני לא זוכר מי זה היה ששאל לפני כמה זמן לגבי push אבל אתמול יצאה Gpush באופן רשמי והיא עובדת נהדר. שווה להוריד מאייטונס (99 סנט)

LinkTree

New member
מגניב למדי

העניין היחיד שצריך לשים לב אליו זו בעית אבטחה. החברה הזו לא קשורה לגוגל ואתה בעצם נותן לה את השם הסיסמה שלך לאימייל - ולכן גישה לתיבת הדואר שלך

30 Rock

New member
נכון

הם אומרים שהפרטים מוצפנים ב-SSL ונשלחים לאבטחה של גוגל. אין לי ברירה אלא להאמין להם
הבעיה היא שזה לא עובד כ"כ חלק. אתמול בלילה זה לא קלט כששלחתי לעצמי מיילים, היום בבוקר זה עבד נפלא ועכשיו זה שוב לא קולט... אני מקווה שזה רק בגלל שזאת תוכנה חדשה ושעדכונים ותיקונים יגיעו במהרה

LinkTree

New member
העניין הוא לא בתוכנה עצמה

ראשית זה שהפרטים נשלחים ב SSL לגוגל זה בסדר אבל את הנתונים עצמם נתת להם ויש להם אותם (הם יכולים להכנס לך לתיבת הדואר) התוכנה עצמה לא עושה את הבדיקות מול תיבת המייל אלה שרות שלהם ברשת בודק כל כמה זמן את התיבת הדואר שלך ואם הם רואים משהו חדש הם מודיעים לאייפון שלך אני בטוח שעם הזמן האיכות של השרות תשתפר בגלל שזה שרות חדש יש תמיד בעיות בהתחלה

30 Rock

New member
ברור

אבל זה גם המצב כשאתה קונה משהו עם כרטיס אשראי באינטרנט. צריך לסמוך עליהם. בקשר לקליטה - אנחנו אומרים אותו דבר

LinkTree

New member
נכון מאוד

ולכן אני קונה רק ממי שאני מכיר (paypal או Amazon וכו') הבעיה כאן שאם מישהו קורא לך את המיילים אין לך דרך לדעת את זה בתכלס

30 Rock

New member
נכון, אבל מכיוון שאין לי שום דבר סודי במייל

אני לא כ"כ דואג. אני לא אשלח פרטי חשבונות וכרטיסי אשראי במייל בכל מקרה. אתה גם לא חייב להשתמש ב-Gpush, בעיני זה מצא חן אז שיתפתי את הפורום. כל אחד יחליט עם עצמו אם "לקחת את הסיכון" או לא...

LinkTree

New member
חלילה

אני ממש לא נגד להשתמש בזה - זו נראת לי כמו יופי של תוכנה סתם העלתי את העניין כדי שאנשים יקחו את זה בחשבון

למעלה