purism שבוע טוב
3 3 שרונית New member 5/8/07 #3 מקס אני צריכה עזרה עם הקופסא לקחתי מהעציץ משהו שנראה כמו ראש של מברג...
מ מקס6 New member 5/8/07 #8 למה תפתחי עם המברג את הקופסה בקיר ,,,, ואל תחתכי את החוטים צריך להיות בסדר מסוים יש לך בנתיים את הראשון והשלישי
למה תפתחי עם המברג את הקופסה בקיר ,,,, ואל תחתכי את החוטים צריך להיות בסדר מסוים יש לך בנתיים את הראשון והשלישי
מ מקס6 New member 5/8/07 #10 אמרתי לך לאלחתוך ,,,,תתחילי מהתחלה ואל ,,,,,, תחתכי עד שיהיה עוד רמז או פתק
מ מקס6 New member 5/8/07 #16 את הקוד שלקחת מאחרי המגירה,,,,,,, תגדילי אותו ותהפכי ואחר כך קחי את החפץ שהורדת מהשיח ותניחי על הקוד ועם העיפרון תסמני קוים ולאחר מכן תניחי בתוך התיבה ותקבלי סרט הדבקה
את הקוד שלקחת מאחרי המגירה,,,,,,, תגדילי אותו ותהפכי ואחר כך קחי את החפץ שהורדת מהשיח ותניחי על הקוד ועם העיפרון תסמני קוים ולאחר מכן תניחי בתוך התיבה ותקבלי סרט הדבקה
מ מקס6 New member 5/8/07 #18 אני שובר את הראש חיברתי,,,,, את הירוק והכתום,אחרי שחתכתי את כל החוטים ,ואז נידלקה נורית אחת מתוך השלושה
אני שובר את הראש חיברתי,,,,, את הירוק והכתום,אחרי שחתכתי את כל החוטים ,ואז נידלקה נורית אחת מתוך השלושה
מ מקס6 New member 5/8/07 #19 חברי את כולם חוץ ,,,,,, מהאחרון [הכתום ] שהסכום יהיה 27 ונידלקה הנורית הכחולה