Purgen בישראל עוד חודש

Purgen בישראל עוד חודש

ב-21.3 Purgen יופיעו בארץ יחד עם דד רבינז, סיטי ראטס ושיטי סיטי.
מועדון הלופט, שביל התנופה 6 ת"א. שעה 20:00, 50 ש"ח כניסה.

IDNTFS

New member
בואנה, יא מניאק...

זה אשכרה מעליב ומקומם שאתה משווה את החרא הזה ל-Vova 666!

סססססססססס.......................

IDNTFS

New member
אני עדיין לא מבין את ההשוואה.

וואלה, השירים המטומטמים של Vova 666 זה לא הדבר הכי מבריק שהייתי שותף לו בחיים שלי, אבל אפשר להגיד שעם הזמן זה הפך לסוג של ניסוי חברתי. ז"א, היה לי כיף לראות שזה הצחיק אנשים, אבל שמחתי לפני הכל לראות שאנשים הבינו את הבדיחה, ובעיקר כשחבר'ה יוצאי ברה"מ אחרים צחקו מזה, כי זה סימן לי שיש עוד אנשים שדוחים את חיי הגטו-המבוסס-על-מקום-מוצא האלה, כמוני. אבל כל פעם שראיתי בפורום כלשהו באינטרנט איזה ילד מסריח ומפונק (מטאליסט ממוצע ב"היידפארק", נגיד) צוחק על זה כי זה "איזה רוסי מעפן" הייתי שמח אם כאפה של בהמה הייתה יוצאת לו מתוך המסך ומפילה את המעפן הזה מהכסא.

שהחבר'ה מהלהקה עם הוידיאו ששמת יעשו מה שהם רוצים, לא אכפת לי, אבל די מעצבן אותי שמשווים שיר על חרא (ואני אשכרה מתכוון פה לאותה ההפרשה האורגנית שהם שרים עליה לאורך השיר) למשהו שהייתי חלק ממנו, ושלא היה עד כדי כך נטול משמעות, בסה"כ.

IDNTFS

New member
היום בהופעות...

שאולי ניגש אליי עם חיוך על הפנים ושאל "מה, איך לא אהבת את Zaka R. S.?". בגלל החיוך הזה והגישה החיובית שלו ישר הרגשתי קצת לא נעים שמיהרתי לקרוא לזה חרא, בין השאר גם כי כשדיברנו על הלהקה הזאת היה ברור שהוא נהנה להיות חלק ממנה. ז"א, אני לא יכול להגיד שאני אוהב את השיר ההוא יותר היום מאשר לפני כמה ימים, ואני עדיין לא חושב שההשוואה למעלה הייתה נכונה או הוגנת, אבל זה לא העניין. אולי אני מתרכך עם השנים, אבל רציתי לשתף את המחשבה הזאת כדי לצאת קצת בסדר עם עצמי. ;)

Maverick89

New member
יש!!!

איזה כיף! וגם עוד הזדמנות לראות עוד פעם את דד רבינז וסיטי רטס שלא מופיעים כבר הרבה.

למעלה