pure androgyny

Artvision

New member
pure androgyny

Hellloooooo everybody!!! פעם מזמן חשבתי שאני דו, ולקח לי הרבה זמן לברר לעצמי לאן פני מועדות... אז אני לא דו מינית לא. אני נמשכת לגברים נשיים( הומוים,דו ,קרוסדרסרים ).וכשאני נמצאת במחיצתם של כאלה-ליבי פורח. זה מרגיש אז כאילו לא אני ולא הוא לא שייכים בהכרח למין כלשהו .symply pure androgyny כך זה מרגיש...תחושת קירבה ושייכות המון אהבה לכולכם פה, מישל

sutul

New member
היי מישל

משהו מעוד מגרד לי את העצבים בהודעה שלמעלה

sutul

New member
אהההה ...

רגע ראיתי את התמונה בכרטיס שלך... התמונת רקע.. זה עשוי בתוכנה או מצולם כמו שהו???? כי אם כן אני מצטער על ההודעה שלי ממקודם

Artvision

New member
Jaey Davidson

That is the picture of Jaey Davidson- the most beautiful man on earth :) remember the movie -????Crying game Michele

Blackice

New member
מעניין.. ../images/Emo13.gif

אני מעדיף בנים שחיפים עם שיער ארוך ונשיים קצת, או בנות אתלטיות עם שיער ממש קצר (אחח, אם רק גלח לא היה רק נחלתן של לסביות..
)ו..גבריות משהו. הרעיון של טראנסים FTM בכלל משגע אותי.. אז אני יכול להתחבר למשיכה לנוזליות מגדרית. אבל מעניין אותי לשאול- האם תחושת האנדרוגין נובעת מתוך הזדהות עם האדם האמור? רצון להיות דומה לו? האם את עדיין מרגישה ככה גם בלי גברים נשיים במחיצתך? והאם יש תחושה דומה במחיצת נשים גבריות? או טראנסיות? עוד שאלות שחשוב לשאול- את מעדיפה שנפנה אלייך בלשון נקבה או זכר?
וברוכה הבאה לפורום!

Artvision

New member
תמיד

את האנדרוגיניות אני חווה ללא שום קשר לאף אחד. זה מה שאני- כל חיי. וזה תמיד כייף להיות בחברת אנשים דומים ומבינים ומזדהים :) וחוץ מזה- אני נמשכת לכזה סוג של גברים מישל

shushu86

New member
../images/Emo24.gif

סיכמת הכל במשפט האחרון שלך..."תחושת קירבה ושייכות המון אהבה לכולכם פה".וזה העיקר לדעתי,לאהוב ללא קשר לנטייה מינית או מיגדר!

למעלה