PUNK=SHIT!!!!

Hellbeast666

New member
PUNK=SHIT!!!!../images/Emo2.gif

פאנק זה זבל לא מושקע מתי תתחילו להבין את זה! חבורת סתומי מוח! זה מקביל לפסולת בחרייה! אין שום תוכן לשירים הכל בולשיט!

ALMIGHTY

New member
איך אתה יכול להגיד שאין תוכן לפאנק?

אולי ככה? "לפאנק אין תוכן".

FaceLessMor

New member
בלינק הם פאנק?

אפשר להחליף את המילה פאנק בתוכן ההודעה שלך לניו מטאל וזה ישמע הרבה יותר טוב

ALMIGHTY

New member
מה????

שני דברים: 1.בלינק זה פאנק. פאנק רוק ועכשיו פופ פאנק. 2. מה יש לך נגד ניו מטאל? זה כמו שתגידי שניו סקול פאנק זה גרוע. זה שלהקות כמו לינקין פארק ולימפ ביזקיט מסחרו והרסו את זה, זה לא מוריד מערך הסגנון.זה רק מטאל חדש.כמו הפאנק החדש.

HotPants

New member
בטח שהם פאנק! אולי הם לא פאנק רוק

הם פופ פאנק..! ניו מטאל?? אבל איך? איך בלינק ניו מטאל?

ALMIGHTY

New member
נו, אולי תשים לב!??

הבחור שפתח את ההודעה אמר שפאנק זה חרא. הירלי גירלי אמרה שצריך להחליף את ה"פאנק" עם "ניו מטאל". כך שייצא שניו מטאל זה חרא....

FaceLessMor

New member
../images/Emo6.gif

לא נראה לי שכדאי שאני אגיב על זה.. אבל אעשה זאת בכל מקרה מה קורה איתך?! איפה מצאת את הקשר לניו סקול פאנק? ניו מטאל זה אכן להקות כמו לימפ ביזקיט, לינקין פארק, פאפא רוצ',וכ'ו..(לא זוכרת עוד) איזה סגנון הם הרסו? את הניו מטאל? הם הניו מטאל! אני הבעתי את דעתי על ניו מטאל... מה פתאום אתה מעלה פה ניו סקול פאנק? מה הקשר?

ALMIGHTY

New member
אין פה מה לחשוב הרבה

מה קרה לך?? ניו מטאל התרחש הרבה לפני לינקין פארק ולימפ ביזקיט. זה פשוט לא היה במיינסטרים. בלינק,סאם41=להקות פאנק במיינסטרים. לימפ ביזקיט,פאפא רואץ'=להקות ניו מטאל במיינסטרים. בקיצור אל תכלילי את כל להקות הניו מטאל ל"חרא" רק בגלל מה שאת רואה בטלוויזיה. ניו מטאל=metal revival ניו סקול פאנק=punk revival להקות הניו מטאל הושפעו מלהקות ההבי מטאל (האולדסקול מטאל) בדיוק כמו שלהקות הניו (סקול) פאנק הושפעו מלהקות punk77 (אולדסקול פאנק).

ALMIGHTY

New member
נו די כבר באמת....קצת לחשוב!

קודם כל, אני לא מכיר כל כך להקות ניו מטאל אבל אני יודע שיש זרם אנדרגראונד של ניו מטאל ללא ספק.הנה קישור לפורום ניו מטאל, יש שם אנשים שבטוח מכירים להקות לא-מיינסטרים. ועכשיו בנוגע לההשפעות....חשבת פעם על השם "ניו מטאל"? המטאל החדש. איך יכול להיות מטאל חדש ללא מטאל ישן? זה כבר צריך להיות ברור שכל עידן "חדש" במוזיקה (ניו,ניו סקול,פוסט) לקח השפעות ברורות מהסגנון הישן הספציפי של אותה מוזיקה.

R E D E V I L

New member
nu metal

its not all about that crappy bands like linkin and bizkit. its a great style of music that contains awesome bands. bands like linkin and bizkit only make a worst name for nu metal. try to listen to some real nu metal bands.

CAROUSEL

New member
זה בסדר, אני סולח

אבל רק בגלל שאתה אוהד את השדים האדומים, אהבתי את החתימה ואת הקטע על בקהאם.

למעלה