Punk PUnk PUNk PUNK PuNK PunK

FRENZalY

New member
Punk PUnk PUNk PUNK PuNK PunK

הרבה אומרים שהפאנק לא קיים אבל מה זה הפאנק זה אופנה בשבילם זו תקופה של לבוש ומראה חיצוני אבל הפאנק זה לא זה, פאנק זה דרך חיים הרבה אומרים שהפאנק נעלם ושאין יותר פאנקיסטים בעולם אבל אנחנו פה אז זה לא הגיוני ההוכחה לזה זה אתה ואני פזמון: הפאנק לא מת, הפאנק לא מת אני אומר לכם את האמת ויוה לה פאנק הפאנקיסטים חיים לא ניכחד נישאר פה תמיד הרבה אומרים שהפאנקיסטים נעלמו אבל אנחנו פה אז, אל תשכחו! אנחנו פאנקיסטים בגוף בנשמה ובלב נשאר פה תמיד, אף אחד לא עוזב ~פזמון~ הרבה אומרים שאין דבר כזה פאנק אבל זו סתם קבוצה של אנשים בלי מטרה אבל הפאנק זה לא זה והפאנק עוד נושם כן הפאנק זה הגוף והלב עוד פועם ~פזמוןX2~ הרבה אומרים שהפאנקיסטים נעלמו אבל אנחנו פה אז, אל תשכחו! אנחנו פאנקיסטים בגוף בנשמה ובלב נשאר פה תמיד, אף אחד לא עוזב

../images/Emo12.gif

Heavy Thought

New member
איזה עצוב זה

שאנשים מצהירים על עצמם כפאנקיסטים (פריקים/ערסים/פרחות/סטייליסטים וכל זה) שיר לא משהו

FRENZalY

New member
זה כבר 70 שנה קיים אתה חושב שזה

הולך למות בקרוב?! אני לא!

FRENZalY

New member
אוקיי מור!!! השיר הזה הוא לא להגדיר

את עצמך!!! פאנקיסט שונה נגד מפרחה או מערס שבמקור של המילים אלה מילות גנאי! להיות פאנקיסט זה משהו "טוב" (תלוי למי) ובגלל שלפני 5 חמש שנים בערך פאנק לא היה פופולרי אז היו מלא להקות שניגנו כאלה שירים כדי שה"פאנקיסטים" יהיו "מאוחדים"! כמו השיר של סקס פיטול:"אנד איף דה קידס אר אלל יוניטד סו ווי וויל נאבר בי דיוידד!!!" אותו משמעות בערך

Heavy Thought

New member
אבל למה לחפור?

זה לא ממש מעניין אותי מה המשמעות או וואטבר (בלי לפגוע) להגדיר את עצמך זה דבילי - נקודה. בלי קשר לטוב/רע, כי זה כבר עניין אינדיבידואלי. זהו.

לא התכוונתי לזה

התכוונתי שכל הקטע של להיות "פאנקיסט" יעבור לך עוד כמה שנים (ולא רק לך..) 70 שנה על הזין שלי. אתה רוצה להגיד לי שבשנות ה30 היה פאנק? אולי רק התרבות האנרכיזם מסביב אבל לא פאנק המוזיקה. ומור, הבנתי שהבעת דיעה על המילים... אבל די אין לא משנה

FRENZalY

New member
חפי אין שום קשר בין פאנק ואנריכזם

הקשר הזה התחיל בארה"ב לפני איזה 30 שנה! שהפאנק התחיל לפני 70 שנה בבריטניה!

איך לפני 70 שנה היתה מוזיקת פאנק?!

לא היה אפילו גיטרות חשמליות... זה לא הגיוני... שמת לב שאתה גורר כל שרשור לכיוון הפאנק? כלומניק!

FRENZalY

New member
זה שירשור על פאנק מה אתה רוצה?!

אתה מבלבל עם הפאנק שאני שומע והפאנק הראשוני!

FRENZalY

New member
בוא נגיד הדרך חיים של הפאנק התחילה

לפני 70 שנה. המוזיקה המוקלטת והעורכה והטובה התחילה לפני 50 שנה בערך!!! חפי אתה שוכח שפאנק זה לא רק מוזיקה 'פאנק זה דרך חיים'... אנשים התחילו ללכת עם מויקהנים לפני 70 שנה כבר!

FRENZalY

New member
איך זה דבילי שאת בכלל לא מבינה את

המשמעות?! את סוטרת את עצמך לגמריי...

למעלה