PunK

PunK../images/Emo66.gif

שלום אנשים! יש לי כמה שאלות. 1.מתי(איזה שנה) הוקמה הלהקה -sex pistols?? 2.מי היא להקת הפאנק הראשונה ומתי היא הוקמה סליחה על חוסר המידע שיש לי בראש וחיפשתי בפורום ןבכל זאת לא מצאתי תשובות לשאלה הזאת

badphish

New member
אממ אני לא בטוח מתי אבל...

הראמנוס (the ramons) היו להקת הפאנק הראשונה בסוף שנות השישים/תחילת השבעים נראה לי

TimBuck2

New member
אממ...

אני לא בקיאה בהיסטוריה של הפאנק, אבל עד כמה שידוע לי, פאנק לא צץ משום מקום. אני בטוחה שהראמונס לא המציאו משהו חדש לגמרי, והם התבססו על מישהו שהתבססו על משהו... בהה....

ּpine appleּ

New member
לפי מה שקראתי....

הוא התבסס על מוסיקת הדיסקו..... אבל אני גם לא ממש בקיאה....

badphish

New member
כל דבר מגיע מאיפשהו

אבל בראמונס היו הלהקה הראשונה שעשתה פאנק

ּpine appleּ

New member
yes my dear

וזה גם הגיוני.... זאת המוסיקה ששלטה אז.... אז גם אם הפאנק לא התפתח ישירות מהדיסקו- אז יכול להיות שהוא בא כמחאה עליו.... בסופו של דבר זה חייב להתקשר כי דיסקו היה הבריטני של היום אני יודעת שהוא התחיל להתפתח בבריטניה כמחאה לבריטים המרובעים (טוב אפשר להבין! הייתי עושה בדיוק אותו דבר!!! בעעעעע בריטים
)

ּpine appleּ

New member
דיברתי על להקות בכיוון יותר

של הsex pistols, אבל מן הסתם גם בארה"ב היה ויש מספיק על מה למחות

eb182

New member
האמריקאים לא הרבה יותר טובים

הם עם מאוד שמרני בדברים מסוימים וגם יחסית עם דתי למרות שאין שם דת מרכזית אחת כמו שיש פה.

ּpine appleּ

New member
לההההה אל תשוו ביניהם

האמריקאים הרבה יותר משוחררים מהאנגלים אבל אופקורס אין משוחררים כמו הישראלים

eb182

New member
את לא מכירה אמריקאים...

הם אולי יותר משוחררים מהאנגלים אבל יש להם ערכים מוזרים כאלה-הם הולכים לישון מוקדם, יש משפחות שהילדים מורגלים לא לאכול ממתקים אחרי שעה מסוימת(גם כשהם עברו את גיל 4) וכל הקטע עם הכנסיות שלהם ושאסור לקלל(שמעת פעם בטלוויזיה הישראלית מישהו מצנזר את המילה כוס ודומיה) בגלל זה כיף ללהקות פאנק אמריקאיות לעצבן אותם כמו הלהקות האנגליות.

ּpine appleּ

New member
...

אחרי 3 שנים שגרתי בניו יורק אפשר להגיד שאני די מכירה אמריקאים לא? חוצמזה שאלה האמריקאים הקתולים- זה כמו שתגיד/י שכל הישראלים כאלה דוייסלך עם פאות.... נכון שהם מאוד מנומסים ותמיד עומדים בתור יפה (ואגב גם מאוד צבועים) אבל לא עד כדי כך אבל נעזוב זה לא קשור לפורום הזה במיוחד

Crucified Kat

New member
הממם...

אני לא בטוחה לגמרי בפרטים... סקס פיסטולז הוקמו בשנת 72... אבל הם התחילו להתפרסם רק ב-75-76... להקת פאנק ראשונה? הסגנון התהווה בשנות ה-70 המוקדמות או 60 המאוחרות... ראמונז אולי נחשב לפאנק (ואני לא מזלזלת בזה...) אבל הם מזכירים את הביץ´ בויז בשירים הראשונים שלהם... (ל ד ע ת י)
god save the Queen/r

TimBuck2

New member
איי ואנא בי סדייטיד!

להלהלה.... מישהו יכול להמליץ על שיר טוב של הרמונז? משום מה לא מצאתי שיר שאני מחבבת (אולי לא חיפשתי מספיק)....

eb182

New member
כן שמעתי

קצת יותר משנה אחרי שג´ואי רמון מת מסרטן

למעלה