PULSE

The Walrus

New member
עוד רמאים.

כזה בעיה לחכות עד ל10 ביולי? אני לא מבין למה אנשים עושים להם פה פרסומת.

vegetable man

New member
אני חושב לקנות את זה עכשיו

פרינציפ מהאוזן הטיפשית, למרות שזה לא מעניין בעליל סתאאאאאאאאם......גם לא. לא להיסחף אבל אולי אני אקנה משהו לאות סולידריות עם איתם, אהממ משהו מעניין יותר שיוצא ב-10 ביולי...

flowerboy69

New member
אני לא חושב שזה הגרסה הרשמית

אני חושב שזה הבוטלוג שכבר היה אצלם בעבר ויש אותו בהרבה פחות כסף בתחנה המרכזית בתא.הגרסה הרשמית לא נשלחה לחנויות עדיין ככה שאין סיכוי שזה הדבר האמיתי מה גם שזה אמור להיות בקופסת קרטון ממה שהבנתי ועם התוספות המיוחדות.

זה כבר לא סביר

הם השיגו את הדבר הזה בדרך-לא-דרך. אם המפיץ הבינלאומי היה יודע שהם מוכרים את זה לפני התאריך הרשמי, הוא היה מכסח אותם. הם כנראה בונים על זה שהוא לא יודע.

אילו אנשים מזעזעים

הלוואי וכל החנויות יצפצפו על החוק וכאוס ישלוט ברחובות אני מבין שכולם פה מקבלים אחוזים מEMI וממוזיקה נטו (חנות מעולה) אבל כל עוד חנות מוכרת לי משהו שאני רוצה ואני בוחר לשלם 40 שקלים יותר אין כאן בעיה מבחנתי . בינתיים האוזן השילישית זה אחד הגופים המסחריים שהסב לי הכי הרבה עונג בחיים . לגבי האם קניתי עותק מקורי ...זה בא בשקית זבל ועל הדיסקים כתוב בעברית פינג פלויאויד בטוש אתם חושבים שזה פולס המקורי ?

רק אל תתלוננו אח"כ שכל הישראלים

מושחתים. צר לי, חרטושה, אבל אני לא ממש רואה הפרת אמברגו פשוט - פרקטיקה עסקית שבאה לוודא קיומה של תחרות הוגנת, היינו להיטיב הן עם הסוחרים הקטנים, והן עמנו, הלקוחות - משום בעיטה בקפיטליסטים של EMI. זוהי, מקסימום, יריה ברגלנו שלנו. וכל עוד יש צרכנים - כולל כאן בפורום - שמוכנים לא רק להעלים עין, אלא גם לשתף פעולה באופן אקטיבי ("רוצו בהמוניכם"), באמת שאנחנו לא יכולים אחר כך להתלונן שהמדינה על הפנים, ושכולם רמאים ומושחתים.

חרטושה

New member
עזבי אותי עכשיו

אני מנסה להחליט החלטות הרות גורל בנושא פקאן או שברי עוגיות. זה לא מתקרב לבעיטה בקפיטליסטים של EMI ואל תבלבלי לי את היוצרות, אם פותחים רשימה של 10 סיבות, טוב לא עשר, אבל סיבה אחת מרכזית ללמה לא לקנות באוזן, אז גם לי מותר לתת עשר סיבות, או לפחות סיבה אחת מרכזית ללמה כן. החיים הם לא שחור ולבן, סליחה על הפשטנות, אבל איכשהו זה תמיד נראה לי משהו שצריך לבאר למטיבי החוק. העיקר את באה לרסס גרפיטי על ההגדר של הזיצמנים נגד מק'דונלדס?

הגעת לכתובת הלא נכונה... ../images/Emo3.gif

בשעות בהם התכתשתם מעל גבי הפורום בשאלות הרות גורל - שברי עוגיות, ללא ספק - ביליתי אני את היום בסידורים פיננסיים לרגל התעשרותי הפתאומית: השקעות, מניות, פקדונות, שווקים מתעוררים... הקפיטליזם זורם בעורקיי כאדרנלין, כרגע.
ובתור קינוח, קניתי נגן mp3 (הייתי בכלל צריכה disk on key, אבל אם כבר, אז כבר) וצורב DVD.

חרטושה

New member
ששששששש......

not in front of the children אני חושבת שאת צודקת, יאללה קרחנה, שברי עוגיות להמונים!

kalimera1

New member
"יש דברים שהם בבחינת צנעת הפרט

זה לא עניינינו מה ההסדרים בין ה"ה חרטושה, ציפציף ושו"ת לבין גלידות נסטלה ומניות ובנקים. זה מתחיל להיות רלבנטי לפורום רק כאשר רוג'ר ווטרס נותן ביס, אנשים מגיבים על אירועים בהם אכלו גלידה ושמעו פלויד, וכד'. אני מניחה שגם את לא מעוניינת שמישהו, מלבד רואה החשבון שלך והנהלת גלידות פלדמן, יפשפש בספרי החשבונות שלך. כל הדיון הזה כאן למעלה אינו קשור כלל לפינק פלויד, שהם נושא הפורום." ציף, באמת ברוח טובה- אני מעריכה המון ממה שאת עושה אבל זה קצת מוזר לראות את החוקים הלא ברורים של הפורום לגבי מותר ואסור. לפעמים יש לי תחושה שהקולות הלא- נכונים מושתקים. אני בטוחה שיש לך כמנהלת את השיקולים שלך. לי הם לא ברורים וכפי הנראה גם לא לחברים נוספים. אולי הם לא אמורים להיות ברורים לנו, אבל לדעתי זה חיוני כדי לקחת חלק פעילו יותר. תודה בכל אופן. אין לי ספק שאת עובדת קשה ומאוד נהנתי מהפורום בתקופת החומוס ולהקתו. (בלי טיפת ציניות!)

flowerboy69

New member
חחח בדחן

אני קונה דברים חדשים רק מאמזון ומחנות אחרת רק עליהם אני סומך גם בשירות וגם במחירים

אין חנויות בלי חוק ומשפט

כל הגוף הנקרא שנקרא "תאגיד" או "חנות" - זה הכל המצאה משפטית. בלי שלטון חוק, בלי בתי משפט, בלי חוקים מפורשים ובלי יחסי מסחר תקינים - לא היה כזה דבר "האוזן השלישית". האוזן השלישית היא גוף משפטי שמטרתו היא להרוויח ממכירת מוצרי מדיה. ברגע שקיים הסכם בינלאומי שקובע שאסור למכור את Pulse לפני התאריך 11 ביולי, אז "האוזן" כנראה מפרים אותו. ואני מדגיש - כנראה. מי שאומר "לא איכפת לי החוק", שלא יתפלא שהוא מתעורר בבוקר ומגלה שהוא חי ברפובליקת בננות מושחתת, בלי סדר ובלי הגנה על הצרכן. צרכנים טיפשים משלמים 40 שקל יותר על מוצר שעדיין אסור למכור אותו. צרכנים חכמים משלמים מחיר הוגן על מוצר שמותר למכור אותו.

ואני מזכירה לגולשים שהאוזן הם

מתחרים שלך, בתחום ההקרנות, ומכאן שהתקפתך עליהם מובנת. מעבר לכך, הניתוח המשפטי שלך לקוי. אני מציעה שנסגור את הדיון בנושא האוזן בנקודה זו, שכן כל הטענות (המוכרות לי) כבר מוצו.

מתחרים שלי? איזו בדיחה!

מי שמארגן הקרנות בסינמטק זה משה לביא. אני עוזר לארגן הקרנות בסינמטק *חיפה*, ולכן האוזן לא רלוונטית. "מתחרים" היא מילה שקשורה לכסף, ואני לא מקבל כאן כסף.

תחרות היא לא רק על כסף

גם על פרסטיז'ה, על שם, על אהדה. אבל כל זה אינו משנה. לטעמי, הדיון גלש הרחק מעבר להודעה המקורית, שעסקה, כמדומני, בהעדר הכריזמה של דייויד גילמור. האם יש למישהם משהו לומר בעניין זה (של ההודעה המקורית)? אם לא, אבקש לעבור הלאה. הפצועים פונו לבתי החולים, הכביש נפתח לתנועה.

cut2

New member
אני מציע שתקחי קורס בדמוקרטיה

מצטער, אבל הגבולות המזעזעים שלך עברו את כל הגבולות. בלתי אפשרי לקרוא כאן בלי להתחרפן, וחבל מאוד שכך.

למעלה