PULSE

אכן, כבר הזמנתי ממקום אחר ומזדיין

בסבלנות
עד שייצא ..... בכל מקרה .. איך איפה רואים על הDVD-PLAYER אם הוא תומך ב מולטיזון הזה ....

vdgg

New member
MultiZone

מרוב דיונים על הפרת תאריך יציאת PULSE ע"י האוזן השלישית, אף אחד לא התייחס לשאלה שלך. אז אני אתייחס: Multizone אומר שהDVD אינו מוגבל לאיזור (ZONE) נגינה מסויים. היו משתמשים בזה פעם כדי שתהיה בקרה על איזורי הפצה של DVDים בעולם, אבל ההגנה הזו הולכת ונעלמת. Multizone אומר שהDVD יכול להתנגן בכל איזור בעולם. אנחנו, אגב, איזור 2, והסמל שרואים על נגן הDVD נראה כמו לוגו של כדור הארץ עם הספרה 2 עליו. נ.ב. - רוב הנגנים היום "פרוצים" ככה שהם יכולים לנגן כל ZONE שהוא, בכל מקרה. אותו מוכר באוזן שאמר לך לבדוק אם הנגן שלך יכול לנגן Multizone כנראה לא כ"כ מבין על מה מדובר. אם למרות כל מה שנאמר לעיל תקנה את הDVD באוזן בכל זאת, תדאג להסביר לו, שלא יבלבל אחרים

סלע 1

New member
ההשערה שלי

לא סביר שהאוזן השלישית יפרו הסכם עם מפיץ. אני משער שסביר יותר שהם כלל לא חתומים בהסכם עם המפיץ (יש צורך לחתום על הסכם כזה אך ורק במידה והם מקבלים מלאי להפצה בעצמם), אלא השיגו עותקים מה"שוק האפור", כלומר גורם אחר בחו"ל שבעצמו הפר את ההסכם. במקרה כזה אין כאן הפרה ישירה של חוזה אלא מקרה פחות חד משמעי מבחינה חוקית (במקרה של תביעה של המפיצים יתכן והם היו מפסידים בתביעה כזו ויתכן ולא, אבל זה לא חד משמעי אלא בתחום האפור). בכל מקרה, אני לא מבין למה אתה מתרעם על כך כאילו היית עובד בחנות מתחרה בעצמך. סך הכל אני לא רואה כאן פגיעה בקהל המאזינים עצמו. מעבר לכך, אני לא רואה טעם בהחרמת הרשת היחידה שמוכרת גם מוזיקה שונה מהזבל המיינסטרימי שיש בשאר רשתות המוזיקה בארץ. הבהרה: אני לא עובד באוזן השלישית ואין לי כל קשר עיסקי או אחר איתם.

תתעורר, כאן המאה העשרים ואחת

"אני לא רואה טעם בהחרמת הרשת היחידה שמוכרת גם מוזיקה שונה מהזבל המיינסטרימי שיש בשאר רשתות המוזיקה בארץ" בולשיט! יש עשרות חנויות שמוכרות סחורה לא-מיינסטרימית. קצת אחרת. ג'אזיס. מוזיקה נטו. UFO. התו השמיני. וכמובן - הדבר הדבילי הזה שנקרא "אינטרנט".

The Walrus

New member
לא אכפת לי מה היא מוכרת בדרך כלל

דבר ראשון, כל מי שמתכוון למכור את הDVD חייב לעמוד בהסכם. דבר שני אני לא עובד בשום חנות מתחרה, אבל הגישה שלך מאוד אגואיסטית: לא פגע בי באופן ישיר, מה אכפת לי מאחרים?? גם ה11 בספטמבר לא פגע בי באופן ישיר. אז זה אומר שלא אכפת לי ממנו? שאסור לי להתנגד לו?? כמובן שהדוגמה הזאת היא הגזמה ואני לא משווה את מה שעשו האוזן השלישית לשום דבר שאירע ב11 בספטמבר. בכל זאת, זה לא פייר, וכמו שאני לא קונה דיסקים צרובים או חולצות מותגים מזויפות אפילו שזה יותר זול, אני לא יקנה שום דיסק מרמאים שמפרים הסכם כלל-עולמי בשביל להרוויח קצת יותר ותוך כדי כך רומסים חנויות אחרות.

חרטושה

New member
כולכם נהייתם נציגים של EMI

אני מבינה. שומרי חוק והסדר הטוב? נו, באמת, לכו ספרו למישהו שלא יודע. ולא שזה מעניין אותי מאיפה תקנו את הדיסק המיותר הזה, אלא שהמוסרנות והצדקנות שהפורום כולו נדבק בה מתחילה לעלות לי על העצבים. ואם כבר אתם רוצים את מנת הצדקנות היומית שלכם, אז בבקשה, למה שלא תחשבו על העניין כך: האוזן היא מהחנויות המעטות שמחזיקה, מזמינה ומוכרת דיסקים של חברות מוזיקה קטנות שכל מה שמעניין אותן בחיים הוא באמת לעשות מוזיקה ולא רק למכור תקליטים של פרחות חצי ערומות שלא יודעות לשיר אבל כן יודעות לנענע את התחת. חנויות אחרות לא מתעניינות במוזיקה, ומה שמעניין אותן הוא האם הדיסק ימכר או לא, ולכן תמצאו אצלן דיסקים של זמרי אמ.טי.וי. אבל לא של זמרים לא מוכרים שהוציאו דיסק בלייבל אלמוני. רוצים לעשות את המעשה הטוב שלכם להיום? תפסיקו ללחום את מלחמתם של אנשים שיש להם מספיק כסף לתבוע אתכם על זה שהורדתם שיר מקאזה ועדיין ישאר להם מספיק בכדי לקנות לאישתם ולמאהבת יגואר, ותתחילו לחשוב על אנשים שמוזיקה כן מעניינת אותם.

זה פשוט לא רלוונטי

המוצר נמכר במחיר לא טוב (139 ש"ח במקום 100) וכנראה מפר חוזי הפצה בינלאומיים. הם *יודעים* שהם מוכרים לפני הזמן, ולכן הם *מרוויחים* כסף על חשבון עסקים שומרי-חוק. אין שום קשר למורשת "האוזן" ותרומתה הענקית לאנושות. גם אם חתן פרס ישראל נתפס שודד בנק, הוא עדיין שודד בנק, ופרס ישראל לא יעזור לו.

bscom

New member
סליחה על הבורות אבל

PULSE לא יצא כבר מזמן ב DVD אני זוכר שלפני שנה בערך ראיתי את זה למכירה ב Tower

ממש לא

המהדורה הקודמת של PULSE היתה בדיסק כפול, ובמקביל יצאה גם ב"לייזר-דיסק" (פורמט שאבד עליו הכלח) באיכות לא משהו. יצאה גם מהדורת וידאו VHS שהיתה דווקא לא רעה. המהדורה הנוכחית של PULSE עברה השבחת סאונד והשבחת צילום משמעותיות. וכמובן יש טונה בונוסים.

bscom

New member
קרה איזה משהו מיוחד שזה יוצא עכשיו?

או שזו סתם מיקריות שזה יוצא אם הסיבוב של רוג"ר ושל גילמור .

אין כאן מקריות

פולס מעולם לא יצא על גבי DVD. הם לקחו את החומר הישן - השביחו אותו, שיפרו אותו - והוסיפו בונוסים. זו מהדורת הדיוידי הראשונה שאי-פעם יצאה. מקריות? כבר מחכים עם זה שנים. הם דחו את זה שוב ושוב, מכל מיני סיבות שממש לא מעניינות את המעריצים. גילמור ניסה לדחות את זה כדי לא לפגוע במכירות אלבום הסולו האחרון שלו. עכשיו הוא הסכים. מה שחשוב זה ש'פולס' עבר שיפור חזותי וקולי. התוצאה היא מסמך הרבה יותר משכנע, מדויק ואותנטי.

wommer

New member
אבל זה מה שקורה בפועל

אנשים בעל דרגות גבוהות לא נענשים בחומרה בגלל היותם ח"כים או כל דבר אחר.

האם האוזן השלישית זכתה בפרס ישראל?

האוזן לא זכתה בפרס ישראל - זה עסק כמו כל עסק. הם רוצים להרוויח. זה נכון שהם מוכרים סחורה איכותית - אבל בעידן האינטרנט, המחירים ירדו והמבחר גדל בצורה היסטרית. נמאס להיות העבדים הנרצעים של האוזן - יש חלופות בשפע.

wommer

New member
אני דיברתי על זה

שכל אחד עם תואר יכול לגנוב או כל פשע אחר ולצאת מזה בזול.

לצאת מזה בזול - בסדר

אבל אנחנו צרכנים. יש לנו כוח. אם אנחנו לא נאמין שיש לנו כוח - נהייה עוד יותר חלשים. בשורה התחתונה - אין טעם לשתף פעולה עם הבלוף של האוזן. עדיף להמתין שבוע וחצי, ולהזמין ברשת במחיר הכי זול שיש.

CrazySheep1

New member
את מציגה פרטים שהם לא רלוונטים..

להוריד שיר מהקאזה זה באמת לא חוקי ולא מדובר בכלל בכמה כסף ישאר לאותו הבנאדם שיתבע אותנו על זה וגם לא מעניין אף אחד מה הוא יעשה עם הכסף אח"כ. ואם כל הכבוד לאמנים האלמוניים שרוצים לעשות מוזיקה טובה (שזה בסדר גמור), החנויות גם צריכות להיתפרנס ממשהו, ובאמת שלא צריך לעניין אותם הטעם המוזיקלי של הקונים.

itaikuskus

New member
אני איתך, חרטושה

חוץ מהקטע של הפרחות, הן הכרחיות, ואף חיוניות.

bscom

New member
ניתן לרכוש במוזיקה נטו במחיר של

100 שקל רק עד ה 1/7 לאחר מכן זה 139 ש"ח .

למעלה