PULSE

תשמע ידידי היקר

אני עושה את האירועים הללו *ללא תמורה*. אני עובד קשה, אני קונה דיוידי שאין לי, אני אוסף חומרים מכל מיני אנשים, אני כותב חידונים, אני מכין טקסטים, אני מתכונן לשאלות של הקהל, אני נוסע לבתים של אנשים, אני מפנה לי ימים ולילות - ואני מגיע לאירועים הללו בגלל שאני אוהב מוסיקה. ולא יוצא לי מזה אפילו גרוש אחד קטן. ואתה בא ואומר לי שאני לא בסדר? עולם מוזר מאוד.

סלע 1

New member
תשמע, כבר אמרתי לך שאתה אחלה וכו'

קיבלת ממני כבר פעמיים גבר בת"ז. מה אתה רוצה יותר? רוצה שלוש פעמים? אין בעיה. עלי. כל מה שאני מבקש זה רק מעט קונסיסטנטיות בעמדות שלך. זה הכל.

זה מאוד פשוט

כשאני מתנדב עבור סינמטק תל-אביב - התמלוגים עבור הקרנת 'פולס' מועברים לאקו"ם בכל מקרה. לאקו"ם זה לא משנה שהעותק הוא תאילנדי. אין כאן הפרת חוק. 'פולס' יצא בשנת 1994 במהדורת לייזר-דיסק. כמה תאילנדים המירו את זה לדיוידי. אקו"ם עדיין אמורים להעביר תמלוגים לאנשי פינק פלויד באנגליה. זה מאוד פשוט. אני מאוד עקבי בעמדות שלי, בניגוד לכל מיני חנויות שעושות רווחים קלים בלי להתאמץ, תוך הפרת חוזה ברורה ותוך תחרות בלתי-הוגנת מול עסקים שומרי-חוק שמחוייבים לעבודה תקנית עם מפיצים בינלאומיים ברמה גבוהה ביותר.

שני דברים

האחד, גם אם האוזן הפרו את האמברגו, זה אינו "נוגד את החוק". מקסימום הפרת חוזה, או פשוט פעולה לא אתית. וכל זה, כמובן, רק לכאורה, שכן איננו יודעים את פרטי ההסכם בין NMC לבין החנויות, אלא רק שופטים את הדברים על פניהם. שנית, אבקש מכולם שלא לדון בפרטי ארועים מסחריים מחוץ לשרשור ה-OFF. ובעצם, גם בשרשור ה-OFF אין מקום לזה - עברו לשיחות פרטיות. מבחינת הפורום, ההקרנות בסינמטקים הם ארועים מסחריים, שכן נגבה תשלום עבור הצפיה. זה שהסינמטק הוא מלכ"ר אינו מעלה ואינו מוריד, כמו גם הטענה שחלק מהמעורבים עושים זאת בחינם. אודה לכם אם תמנעו מהמשך הדיון מעל גבי הפורום, ותעברו לשיחות פרטיות.

סלע 1

New member
בנסיבות אחרות היית חולק על דעתך

אבל בנסיבות הקיימות הדיון הנ"ל כבר הגיע לנקודה בה משעמם אותי לחלוטין להמשיך לדבר על פעולות ההתנדבות למען האנושות של ברייטמן והשלכותיהם האתיות והחוקיות, הן ע"ג הפורום והן במסרים אישיים, לא תודה.

וגם אם היית חולק עלי

ולא היה משעמם לך, היית מפסיק לדון בעניינים שאין מקומם מעל גבי הפורום.

סלע 1

New member
לא מבין למה ../images/Emo12.gif

את רוצה לדון על נסיבות היפוטתיות בהן אני חולק על דעתך כאשר אני סוף סוף לא. הוקירי את הרגע
ובכל מקרה, ברור שאני לא. את המנהלת, יו הולד דה טיפקס, אבל לפחות אני שומר לעצמי את הזכות להביע את אי הסכמתי בעת הצורך, מה שנקרא Disagree and commit.

FunkyMonk

New member
סלחי לי,

אבל הדיון הזה מאד רלוונטי. לא מעניין אותך? מגניב, את צריכה להבדיל בין מה שלא רלוונטי לבין מה שלא מעניין *אותך*. אותי הדיון הזה מאד מעניין, אבל אין לי מה לקחת בו חלק, ולכן אני לא מגיב בו. ובכל זאת אני קורא אותו - כי הוא מעניים *אותי*. ומה הקטע הזה עם "אסור לדבר על דברים מסחריים"..? אז כל הת'רד הזה מיותר מקיומו שכן הוא מדבר על הפצה מסחרית של DVD, שאנשים "משלמים עליו כסף".. מה הקטע, אני לא מבין?

יש דברים שהם בבחינת צנעת הפרט

זה לא עניינינו מה ההסדרים בין ה"ה ברייטמן ושו"ת לבין הסינמטקים. זה מתחיל להיות רלבנטי לפורום רק כאשר מועלות פרסומות להקרנות, אנשים מגיבים על אירועים בהם היו, וכד'. אני מניחה שגם אתה לא מעוניין שמישהו, מלבד רואה החשבון שלך ושלטונות המס, יפשפש בספרי החשבונות שלך. כל הדיון הזה כאן למעלה אינו קשור כלל לפינק פלויד, שהם נושא הפורום.

אין שום הסדרים

הסינמטק לא יודע על קיומי בכלל. לא סינמטק חיפה ולא סינמטק תל-אביב יודעים על קיומי. מבחינתם אני בחור נחמד שמתארח בערב - אני לא רשום אצלם בשום מקום. אין שום הסדר, שום רישום ושום יחסים ביני ובין הסינמטקים. את מצהירה הצהרות שאינן רלוונטיות למציאות, לצערי.

שוב "את מנותקת מהמציאות"? ../images/Emo6.gif

סה"כ ניסיתי למנוע גלישת הדיון (וויכוח?) לענייניך הפרטיים. אך אם, לדבריך, אין עניינים פרטיים כאלו, אדרבא.

barlevy

New member
אגב המחיר הוא 139

בשאר החנויות כמו מוזיקה נטו.. המחיר של 99 הוא מחיר של הזמנה מוקדמת -שלם עכשיו קבל אחר כך אישית אני לא אוהב את השיטה

The Walrus

New member
הכל מסחרי בימינו.

"אבקש מכולם שלא לדון בפרטי ארועים מסחריים מחוץ לשרשור ה-OFF..." גם ההופעה של ווטרס הייתה אירוע מסחרי. כמעט הכל מסחרי בימינו.

ווטרס הוא נשוא הפורום

וארועים שלו הם ארועים עבורם קיים הפורום. לא כך ארועים בתשלום של גורמים שאינם פינק פלויד או רוג'ר ווטרס, או מי מטעמם.

בוטלגים זה משהו שמותר להפיץ

בכלל מבחינה משפטית מותר להוריד סרטים ושאר הופעות וירקות בפורמט AVI מכיבן שאין תעשיה סביב הפורמט הזה, המורה שלי מהמכינה בדק את זה. כאשר יתחילו למכור בצורה מסודרת AVI כמו שיש אתרים של מכירת MP3 זה יהיה לא חוקי להשתמש בפורמט הזה בחינם...

אני שמעתי משהו אחר....

לפי מה שהבנתי בארהב אנשים שמורידים AVI יוצאים זכראים במשפטים מכיוון שזה לא מוסדר בחוק..

לא שידוע לי

וזה לא סביר. בכל מקרה, מה שקורה באמריקה אינו רלבנטי למצב המשפטי בארץ.

Overclocker

New member
החוק טיפה בעייתי לגבי בוטלגים

בכל מקרה תחשבו שעוד 40 שנה נוכל להוריד את darkside חופשי (כל הקלטה שעברו 70 שנה מאז הקלטת , נהפכת לחופשית)

איפה התמיכה הטכנית כאן ? ../images/Emo13.gif../images/Emo53.gif

שנייה לפני שעליתי על האוטובוס לכיוון האוזן ה-3 הרמתי טלפון לברר אם עוד יש ... בטלפון נאמר לי כרגע שהDVD שהם מוכרים מצריך שימוש במכשיר DVD שתומך בשיטת MULTI ZONE .... מישהו מוכן להסביר לי איך אני יכול לדעת אם הנגן APEX הנייד שלי הוא תומך בשיטה הזאת ???? תודה

למעלה