PULSE

PULSE

קניתי שלשום (ביום שני) את פולס האוזן השלישית החנות השיגה מספר עותקים למרות שזה יצא רישמית רק בעוד שבועיים בכל מקרה עכשיו סיימתי לצפות בהופעה -הדיוידי ממש שווה קניה וההופעה ממש שווה צפיה אבל עם זאת ההופעה מחזקת ומדגישה עוד יותר עד כמה דיוויד גילמור לא טוב בכלום יותר מאשר בשירה ונגינה- מלבד זאת אין לו מה להציע מה גם שהוא התברך בהעדר קריזמה קשה .

YoniCrazy

New member
הממ..

לא התברך בכלום חוץ משירה ונגינה? אז מה לעזאזל צריך בהופעה חוץ מלשיר ולנגן? ונכון, אני עוד יכול להסכים על זה שגילמור לא כותב ענקי כמו ווטרס.. חוץ מאיזה כמה שירים מעטים (כמו High Hopes), אבל מבחינת מלחין? הוא ממש מצויין. אנשים בטח לא מודעים שהרבה שירים טובים של פ"פ גילמור היה האיש המרכזי בהלחנה. אגב, אני מתכנן לקנות את ה-DVD כשיצא (אין באזור שלי את האוזן השלישית). אגב#2, מישהו יודע אם יהיה ניתן לרכוש את זה ב-Tower Record? תודה.

איילת1974

New member
מה לא שמעת?

בשביל הופעות חובה, בין היתר, לדעת לפתור תרגילים בתורת הקוונטים. אחרת ההופעה לא שווה כלום.

במילה אחת:

תתבייש. מי אתה שתקטול כך את גילמור??? כשתגיע למעמד שלו ולחלק מהאגדה שהוא... אז תתחיל לדבר או להקליד . (משמע.. להכנס בו ולזלזל בו). יא גנוב.

The Walrus

New member
מסכים עם מי שמעלי.

דבר ראשון תתבייש על כך שאתה משתף פעולה בהונאה של האוזן השלישית ששמים פס על כל החוזים שלהם בארץ ופוגעים באופן ישיר בשאר החנויות. אני מעולם לא יקנה אצלם שוב. דבר שני דייויד גילמור הוא מלחין אדיר! הוא הלחין את Comfortably Numb, Wish You Were Here, את המוטיב בעל שלוש התווים של Shine on ועוד המון דברים! חוץ מזה שבצעירותו, בפומפיי נניח הוא הבנאדם הכי קריזמטי בלהקה. שמעת פעם על פומפיי?? אם לא, רוץ לקנות. ולא מהאוזן השלישית!!

FunkyMonk

New member
רוצה להרחיב?

מה הם עשו פה לא בסדר? העותקים בלתי חוקיים?

The Walrus

New member
הם הפרו חוזה.

בחוזה החברה שמפיצה כתבה במפורש שאסור למכור את הDVD לפני ה10 ביולי. הם הפרו חוזה. זה פלילי, ואפשר לתבוע אותם בהרבה כסף על זה.

FunkyMonk

New member
חנות כמו האוזן השלישית

לא תסתכן בתביעה שכזו. אני בטוח שיש הסבר הגיוני, טרחת לבדוק את העניין לעומק? אולי הם הוציאו סידור עם חברת ההפצה?

סלע 1

New member
הערה קטנה

הפרת חוזה היא לא עבירה פלילית. דיני חוזים שייכים אך ורק למשפט האזרחי ואין בחוק העונשין אף סעיף שמתיחס להפרת חוזה כדוגמת זו. כל זה בלי קשר למקרה הספציפי שאינני מכיר את כל פרטיו (ראוי אולי לבקש תגובה מהאוזן השלישית).

ההשערה שלי

יש מועד יציאה בינלאומי. הם הפרו אותו. הם מוכרים את המוצר ב-139 ש"ח, בעוד חנות כמו "מוזיקה נטו" מוכרת את הדיוידי הזה ב-100 ש"ח בלבד. במילים פשוטות: עושים כסף על צרכנים בורים, שלא מסוגלים להתאפק שבועיים. וכנראה שזה גם אסור על פי חוק - כאמור, יש מועד הוצאה בינלאומי מוסכם.

FunkyMonk

New member
אתה יכול אולי לבדוק את המידע

יותר לעומק? אני מאמין שאתה יכול ליצור קשר עם חברת ההפצה, נכון?

המידע נבדק כבר מזמן

חברת התקליטים פירסמה את מועד היציאה - מזמן. כולם יודעים מהו תאריך היציאה (10 יולי, נדמה לי). התאריך כתוב בכל האתרים בעולם. לא ייתכן של'אוזן' מותר למכור קודם - זה פשוט לא ייתכן. עובדה: ב'מוזיקה נטו' מוכרים ב-100 שקל בלבד, אבל מודיעים במפורש שהתאריך הוא התאריך הבינלאומי המוסכם. זה כמו שקולנוע "רב חן" יקרין את "קינג קונג" שבוע לפני הבכורה העולמית. גם אם 'האוזן' יגידו שהם מצאו דרך חוקית לעשות זאת, זה לא תקין.

חרטושה

New member
ואת זה אומר אורי ברייטמן

שמקרין בערבי פינק פלויד בהקרנה פומבית בוטלגים של P.U.L.S.E.

ללא תמורה וללא תשלום

אני עושה את האירועים הללו בהתנדבות - בלי כסף. סינמטק תל-אביב וסינמטק חיפה משלמים תמלוגים לאקו"ם על כל מה שהם מקרינים. יש לציין שאת הבוטלג של 'פולס' מעולם לא קניתי - מעריץ פינק פלויד הביא לי אותו בשביל ההקרנה. אין לי אותו בבית. צריך לבוא בתלונות לפינק פלויד, שלא חשבו על המעריצים שלהם במשך למעלה מעשר שנים, ולא המירו את המוצר הזה לדיוידי. ותמיד כיף לקבל תגובות מכוערות בפורום על דברים שאתה עושה בהתנדבות. זה ממש מחמם את הלב לראות שאנשים מעריכים את העובדה שאתה רק *מפסיד* כסף על הדברים האלו.

סלע 1

New member
גם את כל הבוטלגים שלי סבתא סגרה לי

ומישהו השחיל לי אותם לתיק בלי ששמתי לב, ואני בדרך כלל זורק אותם מיד לאחר השימוש. אין לי כל טענות על כך שאתה עושה עבודה בהתנדבות. ישר כח וכו'. מבחינתי קבל גם פעמיים גבר בתעודת זהות. אני באמת מעריך את מה שאתה עושה. אבל אאל"ט, אנשים כן שילמו כסף עבור כניסה לערבים הנ"ל, ובכך אתה בעצם שיתפת פעולה, גם אם בהתנדבות, עם אנשים שגבו כסף עבור הקרנת הקלטות ממקור לא חוקי. שוב, לא שיש לי טענות על כך, מבחינת תפיסת העולם המוסרית שלי, אבל זה לא ממש מעמיד אותך במקום בו אתה יכול לבוא בטענות לאחים על פעולות דומות.

בלבול נפוץ

האירועים בסינמטק אינם למטרת רווח. כל ההכנסות מועברות אל מימון פעילויות עתידיות. סינמטק חיפה וסינמטק תל-אביב הם מוסדות ציבוריים (מלכ"רים) שאינם יכולים לצבור רווחים, לחלק דיבידנדים או להעשיר יחידים. המוסדות הללו ממומנים על ידי הציבור ובתמיכתו. וצריך לדייק בעובדות: הקרנתי רק קטע קטן מאוד מ'פולס', ושאר הערב היה כמובן ממקורות אחרים, חלקם נדירים למדי. לעומת זאת, "האוזן" היא חברה בע"מ, וכל מעשיה - למטרות רווח. וכמובן שהמחיר שלהם הוא פשוט גרוע: 139 שקלים במקום 100 ב'מוזיקה נטו'.

סלע 1

New member
המממ... אני מקווה שלא תספר לי

עוד מעט שדני צייזלר, ניסים בין ג'ויה ושאר החברים עובדים גם הם בהתנדבות ולא מקבלים ממורה כלכלית נאה עבור עבודתם. יש כאן אנשים שמרוויחים מהעניין ומרוויחים לא רע. מדובר אמנם במוסד ציבורי, אבל גם מוסד ציבורי מפרנס אנשים בדשיוק כמו חנות, ומבחינת החוק אין שום הבחנה בין מוסד ציבורי בכל הקשור לדיני קניין רוחני, דיני חוזים וכו'. מלכ"ר זה לא תירוץ לשום דבר.

למעלה