Puissance

הורסמאן

New member
Puissance

יש כאן מישהו שמעוניין לראות את ה Puissance מאולמפיה? 2 מטר ו23 ס"מ. אם מישהו מעוניין אני אתלה את הסיום, אבל זה בערך 100 MB.

כן, רוצים!../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif

זה התחרות ההיא של הקפיצות לגובה? זה פשוט מ-ד-ה-י-ם-! והאם התכוונת לזה? http://www.youtube.com/watch?v=JT1e2tQlocU (סליחה אם הרסתי לך
)

../images/Emo12.gif תודה!../images/Emo107.gif

ולא חשבתי שהיית רציני כשכתבת 100 MB... זה נראה יותר כמו טעות הקלדה או משהו.
וכשאמרתי שאני מקווה שאני לא הורסת התכוונתי לזה שאולי העלתי קישור לסרטון שרצית לשים, אבל זה ממש לא.
בכל מקרה, תודה! חבל שלוקח לזה שעות לרדת...

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאוקיי הצלחתי../images/Emo34.gif

הראשון ממש נכנס בחומה.. באסה.. אני בכל אופו הכי אהבתי את השלישי, ולא אהבתי את השני שנכנס בשיא החאפריות..

הורסמאן

New member
השלישי הכי "נכון" ביניהם

נראה סוס מושלם, האחרון Lactic 2 (האפור) נראה הכי מנוסה, אבל הכי אהבתי את הצ'סנט, למרות שהוא ארוך מדי, נראה סוס מדהים לרכב עליו. כולם סוסים אחד, אחד. בגלל המשקל של הקובץ לא טרחתי להעלות את ה"סיבובים" הקודמים, אך גם בהם היו סוסים נהדרים נוספים.

אני הכי אהבתי את השלישי

סוס משגע Ovation. רכיבה מעולה, סגנון מושלם, לא מתפרק, עד הרגע האחרון נשמר בפוקוס. מרהיב.

הורסמאן

New member
יהיו עוד אם תרצו

בכריסמס יש כמה צ'ופרים כאלה מאולימפיה. אבל תביאו בחשבון שהם יהיו כבדים להוריד.

fliperit

New member
בקליפ הראשון...

לקראת הסוף, הסוס בועט...זה לא מוריד ניקוד?

הורסמאן

New member
המממממ

זה לא נפתח עכשיו, אבל אם את מתארת שאו ג'מפר שבועט בסוף המקצה, אז לא זה לא מוריד נקודות.

הורסמאן

New member
לא לא

נקודות יורדות על סרוב ועל הפלה. בנוסף, הגמר הוא בדרך כלל על זמן וזמן איטי מביא "נקודות חובה". מבחינת השיפוט הסוס יכול לקפוץ עם האוזניים בין הרגליים האחוריות, כל זמן שהוא לא מסרב או מפיל מכשול, זה בסדר. אגב, הבעיטה שראית, היא אופינית לכמה וכמה סוסים כשהם גומרים את המקצא, מאין שיחרור מהלחץ.

הניקוד הוא עניין של תוצאה

ולא של אופן. התוצאה היא נקודות שליליות על הפלה, סירוב ומעבר לזמן המותר. סיבוב נקי - הוא סיבוב ללא נקודות. הבאקים - מסכימה עם הורסמאן, יכולים להיות קשורים לאישיות של הסוס, לרצון שלו לברוח ממסגרת מאוד ממוקדת לקראת מכשול או אחריו, או סתם לפריקת האנרגיה והלחץ.

למעלה