public school - Queens - ישראלים

yaronraz

New member
public school - Queens - ישראלים

מחפשים דירה בשכירות באזור Queens למשך שנה בקרבת public school טוב לילד בן 7 (כתה א´) רצוי באזורים עם ישראלים. מי שמכיר אזורים מומלצים ו/או מתווך רציני - אנא! בתודה, דנה וירון.

roy269

New member
ps 144

נמצא בפורסט הילס - קווינס . ניו-יורק רח´ KESSEL הבנים שלי היו שם כתות ג´ עד ז´ בי"ס ברמה טובה - הרבה אסייאתים-קוראנים וכו´ שמעלים את רמת בי"ס סביבה נוחה, שכירות לא יקרה ישראלים לא חסרים - עוד תתגעגע להיפטר מהם

yaronraz

New member
roy269 - תודה

roy, תודה רבה על המידע המהיר. האם התכוונת ל- Jeromus Remsen School? ירון.

mom&shaked

New member
הי דנה וירון

אני גרה בפורסט הילס בקווינס, זה נחשב לאחד מהאזורים הטובים יותר בקווינס, כמו שכבר אמרו לכם עם הרבה ישראלים. יש עוד אזור מעולה בקווינס עם בי"ס פאבליק מצויין שנקרא FREASH MEADWS חברה שלי שולחת את הבת שלה לבי"ס שם ומאוד מאוד מרוצה. יש עוד אזור ששמעתי שהפאבליק ברמה טובה שם וחברה אחרת שלי מתכוונת לשלוח את הבת שלה לשם בשנה הבאה, האזור נקרא BAYSIDE אלו שלושת האזורים המומליצים שאני מכירה עם בתי ספר טובים, תפרטו יותר לגבי הדרישות שלכם (בית, דירה, קרוב לסאבווי, קרוב לאוטובוס, קרוב למנהטן...) ולפי זה אני אוכל להמליץ לכם יותר. בהצלחה

yaronraz

New member
mom&shaked תודה

תודה רבה עבור המידע! האם את מכירה בתי ספר מסוימים מומלצים (כנ"ל prek)? והאם יש מקומות מגורים מוגדרים בפורסט הילס כדי להרשם לבתי ספר אלו? כמו כן אנחנו מחפשים מתווכת מומלצת, או דרך אחרת לשכור דירה ב- $1500 (ליולי או תחילת אוגוסט) דנה וירון

mom&shaked

New member
דירה של כמה חדרים אתם מחפשים ב

סכום הזה?? אתם מעדיפים דירה בבניין עם דורמן או שזה לא ממש חשוב לכם? המחיר שרשמתם זול יחסית... תן קצת יותר פרטים על הדרישות שלכם. בעיקרון אם תגורו באחד מהאזורים שציינתי קודם אז תשתיכו לבי"ס האזוריים, אני אשאל מחר את חברות שלי כי אני לא ממש מעודכנת איך זה עובד עם בתי ספר (הבן שלי עוד בגן).

yaronraz

New member
מהי השכירות הממוצעת?

אנחנו מחפשים 2-3 חדרי שינה, בפורסט היל. מהי השכירות הממוצעת? מהי המשמעות של הדורמן? תודה.

mom&shaked

New member
דנה וירון היקרים../images/Emo160.gif

בחרתם את אחד מהמקומות הטובים יותר בקווינס ולכן גם יקר יותר מאזורים אחרים בקווינס. דירת 2 חדרים תוכלו למצוא בסביבות 2000$+ וזה גם יכול להיות קצת קשה כי המחירים כאן לא זולים במיוחד... הבהרה קטנה דירת שני חדרים זה אומר שני חדרי שינה וסלון (במונחים של הארץ זאת דירת שלושה חדרים). בניין עם דורמן בדרך כלל יקר יותר מבניין בלי, המשמעות של הדומן מבחינתי היא יותר ביטחון, הדורמן יושב בכניסה לבניין ולא נותן לכל אחד להיכנס. בדרך כלל בבניין בלי דורמן יש דלת כפולה, אחת בלי מפתח והשניה עם מפתח שיש רק לדיירי הבניין. אני לא יודעת איך אתם מגיעים ואם יש לכם ניירות מסודרים, אני יכולה להגיד לכם שקשה מאוד להשיג כאן דירה אם אין לכם ניירת, בדרך כלל הנהלת הבניין עושה בדיקת אשראי לפני שהיא מאשרת להיכנס ולגור בבניין, אלא אם תצליחו למצוא בניין בבעלות פרטית ואז אתם מבצעים את העיסקה מול בעל הבית ולא מול הנהלת הבניין (במרבית המקרים גם הוא מבצע בדיקת אשראי).

roy269

New member
הרישום לבתי ספר

לפי מיקום המגורים כלומר השתייכות אזורית לא תוכל להרשם לבי"ס אם אתה לא שייך לאזור הרישום שלו מתאר לעצמי שיש אתר שיאפשר לך למצוא את אזורי הרישום לפי רחובות (לגבי לוס אנגלס, שם אני נמצא כרגע מצאתי אתר מתאים) הרישום עצמו נעשה בבי"ס - ככה היה כאשר אני רשמתי את ילדי הרישום קל ופשוט הם נחתו ביום שישי לפנות בוקר וביום שני היו כבר בבית הספר. לצורך הרישום חובה להביא את כרטיס החיסונים של הילד כמובן מתורגם לאנגלית כדאי מאד לברר איזה חיסונים מחייבים כיום ולבצע אותם בארץ פשוט עם ההגעה יהיו עוד אלף ואחד דברים לטפל בהם

mom&shaked

New member
לגבי השתייכות אזורית

המיקוד של פורסט הילס הוא 11375, אני מאמינה שאם תמצאו דירה באזור מגורים עם המיקוד הנ"ל ילדכם ישתייכו לבי"ס האזורי של פורסט הילס. שימו לב טוב טוב למיקוד כי זה מה שקובע לאיזה אזור אתם שייכים!! למי שלא מכיר (גם למי שכן)קשה מאוד לדעת את הגבולות של האזורים הסמוכים לפורסט הילס.

mom&shaked

New member
נכון

יש יותר מבי"ס אחד בפורסט הילס ואמרתי כבר שהבן שלי הולך לגן ולכן אני לא מתמצאת בעניין של בתי הספר, מה שניסיתי להגיד זה שאם הם יגורו במתחם של פורסט הילס אז הם יכנסו לאחד מבתי הספר כאן, אם הם יגורו למשל בקיו גארדנס שזה ממש בסמוך לפורסט הילס אז הם ישתיכו לבתי ספר של קיו גארדנס...

roy269

New member
Not necessary

Forest Hills belong to District 28 And there are more the one Elementary school Check the attached link

למעלה