Ptolomy Psycon - "Loose Capacitor" {UK} [1971

מורנא007

New member
Ptolomy Psycon - "Loose Capacitor" {UK} [1971

שמעתי חלק מאלבום פרוג/פרוטופרוג מחתרתי מימי ראשית הפרוג (זה נשמע אין שם במרכז הסקאלה בין קינג קרימזון להווקווינד) עם הרגשה בלוזית מלנכולית וללא פומפוזיות מיותרת. פשוט נפלא. חלקים נבחרים מהאלבום עומדים להאזנה בעמוד חודש דצמבר 2011 בבלוג Prog Not Frog

מורנא007

New member
עוד בבלוג - היכל התהילה

ישנו בבלוג Prog Not Frog חלון עם קישורים ל- Youtube. בחלון זה מסודרים שירים מאלבומים שלדעת עורכי האתר צריכים להיות / נמצאים בהיכל התהילה. בדקתי חלק מהשירים שנמצאים שם להאזנה, ומה שנמצא שם הוא לא רק פרוג,
יש להם פסיכדליה, רוק "רגיל", ג'אז ופיוז'נים שונים. בכל מקרה לדעתי כדאי להכנס ולשמוע באופן רנדומלי ואחר כך להתמקד במה שרוצים.

Barmelai

New member
זה מעולה

אכן פרוטו פרוג ולא מדובר באלבום מלא אלא ב EP בן 22 דקות שהקליטו נערים שובבים בני 16-17 מבירמינגהאם. ב EP שלושה שירים, הראשון והשלישי הם יופי של דבר. את השירים אפשר לשמוע בעמוד האלבום וגם להוריד את הקבצים - לא להתבייש, זאת הייתה הוצאה של 50 עותקים שמעולם לא חודשה. הורדה היא הדרך היחידה לשמר את חתיכת המוזיקה הזו בחיים ולכן מומלץ לעשות זאת, למי שאוהב את הז'אנר. האלבום הוא מ 1971. אגב מור, לפני שבועיים דיברנו עליו באו"פ. איך פיספסת?

arieltr

New member
חבל על הזמן - זה פצצה של דבר

לא מצאתי איך להוריד את הפצצות האלה.......איפה הדאונ-לואד ?

arieltr

New member
ניסיתי עוד בעבודה

ועכשיו בבית. זה רק מקשר אותי לאתר של איזה משהו-פרוטקשיין לאינטרנט. לחצתי על הדאונלאוד שיש שם, והוא מוביל אותי לאיזה אתר של איזה חברת אינטרטן טיז-אל-נאבי ומהפכת הטכנולוגיה. לא ראיתי שם שום קישור להורדת שלושת הקטעים המצויינים שמור שם לנו.

arieltr

New member
הופלס אבו-טחינה אנוכי

תודה! איזו מוסיקה קורעת, פשוט נפלא. איפה בני ה-17 של פעם ואיפה של היום.

arieltr

New member
לי יש AVG

וזה הוריד לי. (אבל אינני בטוח וודאית לגבי וירוסים).

galgi12

New member
עותק מקורי של ה-EP הזה

נמכר לא מזמן ב-eBay ב-11,000 דולר!!!

למעלה