Psysex_-_Remixed

Psysex_-_Remixed

חביב אבל ציפיתי לאלבום רימקסים יותר מפציץ פלייליסט: psysex_-_new_wave_hooker_domestic_and_pixel_remix psysex_-_altered_states_x-noize_remix psysex_-_come_in_peace_illumination_remix psysex_-_l.s.dance_psysex_remix psysex_-_alien_cop_eskimo_remix psysex_-_high_times_nick_remix psysex_-_bionic_bong_gms_remix psysex_-_dirty_80s_wrecked_machines_remix psysex_-_new_wave_hooker_violet_vision_remix psysex_and_star-x_-_star_sex אחלה יום שיהיה.......

Nofale

New member
איך הרמיקס לריקוד הל.ס.ד ?

חוץ מזה שאין ממש מה לצפות רמיקס של אקז נויז (100 אחוז מעפן) רמיקס של אסקימו מעפן גם (שזה בכלל רמיקס לגובלין..יענו רמיקס לרמיקס..עם תשמע טוב) רקד משינס , חמוד , אבל לא מקצוען . ילומניישן גם לא מלהיב אותי ניק , דומסטיק ופיקסל , וויולט וי'זן , אני חושב אהיו נחמידים מאד .

RN2

New member
צודק בעניין הרמיקס של אסקימו

הרמיקס של גובלין לאליאן קאפ בין האהובים עליי של פסייסקס

רמיקסים אטובים ביותר

אסיקמו עשה רמיקס לטרק של פסיסקס לא של גובלין גובלין עשה לו גם רמיקסזה יצא בניו קליר ויזן אוף ישראל רקד משינס לא מקצועי?

Nofale

New member
למה יש פה אנשים נכים

עם תשמע טוב במידה ויש לך שמיעה כזאת אסקימו לא עשה רמיקס לקטע האוריגינל Psysex - Alien Cop אלא הוא עשה רמיקס לרמיקס של גובלין שזה בעצם היה אמור לצאת ככה : Psysex - Alien Cop (Goblin Remix) (Eskimo Remix)

goaguy22

New member
גם לא נכון

בדיסק רשום 05. Alien Cop (Eskimo Remix) כלומר רמיקס של אסקימו לטראק .(בלי שום רמיקס לרמיקס לרמיקס).

Nofale

New member
אוישששששששש

חחחחחחחחח כאילו שהיה רשום תיודע זה לא כל כך נהוג לעשות רמיקס לרמיקס חוץ מזה שרמיקס של גובלין זה שינוי גדול מקטע האוריגינל , עם אסקימו היה צריך לעשות רמיקס לאוריגינל הוא היה צריך לעשות עבודה רבה כדי לעשות את זה גאוני באמת .

goaguy22

New member
אים היה

לפי מה שאתה אומר תאמין לי שהיה רשום אבל לא רשום.

קודם כל שמור על הפה

ואיך אפשר לעשות רמיקס לרמיקס קצת שכל ילדון!!!!
ומתי תלמד שכל אחד והטעם שלו לגבי הביקורות שאתה מעביר על מוסיקה ממש ממש שטחי

Nofale

New member
יווווו מה הקשר לטעם ??!?!

ומה הבעיה לעשות רמיקס לרמיקס ?!? חחחחח אני חושב שאתה לא שמעת את השוטר החייזר המקורי . תשמע אותו תשמע את של גובלין תשמע את של אסקימו ותבין שהבסיס של הרמיקס זה הקטע המלא של גובלין . אין איזכור לא קטן מהמקורי . ת'מעצבן 'תי

GallaxY

New member
תיזהר לא להרגיז אותו...

הוא עוד ייקרא לך "מוח טונה"...

goaguy22

New member
ת'משחק אותה

איש FTP וסייטים ???? אהבתי תפתיחה של הטראק של GMS רק תפתיחה

TRANCE ADDICT

New member
הכי מעניין...

לשמוע את הרמיקס של ויולט ויז'ן אין אני מת עליהם...

hamush

New member
שמעו שניה..מצאתי אצלי איפשהו דיסקים

של גואה הד {וליום 15 } זה 2 דיסקים...מצאתי את השני ודיסק נוסף של פסיי סקס נראה לי הראשון עם תמונה בהירה בצבע כחול סגול בהירים מאוד עם פרצוף מטושטש בערך...משו בסגנון נשמע ונראה מה נסגר איתם

Nofale

New member
שמעתי את ריקוד הל.ס.ד עכשיו..

זה מה שהכי עניין אותי... וסתם שינו את כל הטראק לא אהבתי הכניסו בו סתם פסיכאדליה בגרוש כזאת שינו את כל האווירה של הטראק (שזה כל הטראק בעצם) למרות שנכנס הטראק כבר באתי להשתגע חשבתי אהיה משו טוב..

הרסו אותו

הכניסו בו מלודיה בוקר מגעילה והוציאו את הברייקים השוברים מהטראק רק בעלייה השתמשו בהם זה בכלל אלבום די מגעיל חוץ מהאילומניישן והאקס נויז שהם חמודים כן כן אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל ככה זה

Nofale

New member
לאאא

שמעתי את האלבום היום בבוקר הקטע של ניק נראה לי היחיד שכאילו באמת אהבתי אקס נויז מעפנים תאמין לי שמחר אתה אומר שזה רמיקס מעוס ומעפן ילומניישן גם לא ריגש אותי במיוחד ג'י אם אס לא יודע , לא משו מיוחד ויולט וי'זן , רגיל כזה חמוד לא רציני דומסטיק & פיקסל , כנ"ל כמו ויולט רק פחות טוב אסקימו לכלכן רציני רקד משינס לא משו כזה רציני פסייסקס איכזבו בצורה קטלנית עם הרמיקס המעפן הזה..הרסו פשוט הכל הכל.. הקטע עם סטאר איקס נותן לי חדשות רעות על פסייסקס שאמורים להוציא אלבום עוד לא הרבה זמן...אני רואה שהסגנון שלהם הפך הרבה הרבה יותר פולאוני כזה וסתם.. וזהו..חבל שעם מרימים פרוייקטים כאלו , יעשו לכל הרכב רמיקסים כאלו מעפנים .

למעלה