Psychic game

ALiCiA SpInNeT

New member
Psychic game

יאללה, משחקול- מישהו, נגיד, אני, י/אשחק אותה מגיד עתידות, רואה את הנולד, מעלה באוב, בסגנון טלוויזיוני מסחרי כזה, למשל אני אמשש את מצחי ואגיד "יש לך קשר מופלא עם מישהו שמתקשר לאות פ'!" ואז וונדי תבוא ותגיד "וואה, נכון! אני ופיטר פן יוצאים קבוע מזה חודשיים!" כלומר, וונדי תבוא ותסביר איך זה יכול להיות נכון, ואיזה קשר מהותי יש לה עם מישהו והאות פ'. מייד וונדי תרגיש מיוחדת ותנסה את מזלה: "אני רואה ש.......יש לך תסביך/פחד נורא עם משהו שקשור לצבע האדום." ואז בעלה של אודטה יבוא ויגיד "וואה, נכון! מאז שאישתי גילתה את הסומק, אני מוצא עצמי נרתע מכל דבר בגוון רוז'יסטי!" וכן הלאה. רק שאתם תקחו חלק במשחק, ולא סלבז סוג ד'(במחילה מוונדי). כי אנחנו רוצים להכיר אחד את השני טוב יותר, נכון? נכון(הייתי אומרת). אז בתור סיפתח- אני רואה קשר מעורפל למספר 9.

פולי3

New member
הייתי פעם בת 9!

(תודו שלא חשבתם על זה, חה-חה-חה!) אמף אני מריחה ... המף.. משהו עם ורודO:

ALiCiA SpInNeT

New member
מדהים;

בכיתה ח' היו לי קצוות וורודים. זה היה עקום. דווקא חשבתי שאת תבואי עם 9,פולי3 בריבוע,חהחה,ה, - מרגישה פחד שנוגע לאימ(א)ך!

אהההההה

אני מפחדת מאמא של בת דודה שלי...[: (טוב, לא כזה...) אמממממ אני מנבאת משהו שקשור ב...רגל (?!)

ketas

New member
יש לי צלקת בצורת האות Z על הרגל

אנשים חושבים שחרטיתי על עצמי זורו. אנשים הם עם מוזר. אני רואה קשר עם מצלמה!

poohandme

New member
XD../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif

אני צריכה אחת;; מרגישה משהו עם אממ.....שש בש

L i l A L o

New member
פעם אהבתי לשחק בזה עם אבאD:

המ אני מרגישה קשר מעוות לפופאי[כןכן, דה סיילור מן!]

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif;[

אחותי כרגע מנגנת באחד;[ רעש
. אני רואה קשר לבננה...

sok777

New member
עיתון! אני מנוי לשם המשחק..

אחלה עיתון.. זה נחשב? אני רואה משהו קשור לכדורגל [מה יש אפשר גם משהו שאני אוהב לא?]..

orari

New member
צהוב זה הצבע השנוא עליי

איך ידעת? אני רואה שוקולד לבן!

sok777

New member
מממ אני אוהב שהם מצייצות בבוקר!

זה נחשב? :\ זה הקשר הכי קרוב שלי איתם חחחח אני רואה משהו עם גיטרה!

למעלה