PSR 3500

• פותח הנושא TTB
  • פורסם בתאריך

TTB

New member
PSR 3500

שלום לכולם יש לי בעיה כבר הרבה זמן ואולי בעזרת הפורום מישהו יוכל סוף סוף לפתור אותה. ברשותי PSR - 3500 וכבל MIDI אך איני יודע איך להגדיר אותו בשביל שיעבוד כמקלדת שליטה עם המחשב לאיזה מצב צריך להכניס את האורגנית, יש לי את הספר שלה אבל זה מסובך שם :(. בבקשה בבקשה אם מישהו יודע או יכול לתת כיוון תודה רבה תומר.

ברוך הבא../images/Emo24.gif

או שיש טעות במספר של הדגם או שמדובר באורגן מסידרה ישנה מאוד.גוגל לא העלה אפילו תמונה או איזכור ראוי לשמו באנגלית. כדי שאני אוכל לדעת במה מדובר תכתוב בבקשה האם זה באמת psr3500.אם כן,הסתכל בבקשה באחורי האורגן.תכתוב לי אם יש לו יציאות midi.כמה יציאות יש והאם יש יציאת usb (כמעט בטוח שאין). אני צריך גם איזה קצה חוט לגבי האופציות שיש במקלדת עצמה.כמה אפשרויות midi יש ועוד
עוד משו תכתוב בבקשה עם איזה תוכנה אתה עובד.ייתכן שצריך לשנות את ההגדרות בתוכנה.

TTB

New member
הסבר

קודם סליחה על התגובה המאוחרת הדגם הוא נכון ויש לי אותו כבר 13 שנים אני עובד עם קיובייס 2 האורגן בשעת קנייתו הה הכי מתקדם ויש לו יציאות IN ו OUT מסוג MIDI יש לי כבל MIDI ל- GAME PORT חיפשתי באתר של ימאה והורדתי את ה MANUAL של המקלדת ושם מוסבר איך לחבר אותה למחשב אבל אני לא מצליח לא לחבר ולא ממש להבין מה הם רוצים ב MANUAL. תודה תומר.

TTB

New member
לא ניסיתי אורגן אחר

יש לי רק אותו ואני ממש בבאסה מחוסר ההצלחה שלי לחבר אותו יש לי את ה MANUAL הזה ואני קורא שם את ההוראות, האנגלית שלי מעולה אבל אני לא מבין מה הם רוצים שאעשה שם? :( תודה על עזרתך תומר.

OK

זה יהיה קצת מסובך.בגלל שהמדריך מועתק בצורה לא נעימה לעיון. קוידם כל תוריד את מסמך הPDF למחשב שלך.הוא שוקל כמעט 10 מגה ועד שעולה בו דף הנשמה יוצאת. תעיין בעמוד 82. אני רוצה שתנסה להגדיר באורגן את אפשרויות הmidi באופציה midi clock חשוב גם להכיר את הקיוביס ולדעת לפתוח ערוץ midi בהקלטה.

epotex

New member
אני יגדיר לך באופן בסיסי איך אתה

צריך לחבר את האורגן למחשב וגולת הכותרת גם לנגן בקיובייס :] קח את הכבל ותכניס את הכניסה שרשום עליה IN לOUT של המקלדת ואת ה OUT של הכבל לIN של המקלדת את הכבל תחבר לכרטיס הקול ליציאה של הג'ויסטיק לאחר שחיברת את הכבל תפעיל את הקיובייס תלחץ על ערוץ מידי מס' 1 ובצד שמאל תראה יש שם שתי הגדרות IN ו OUT תבחר בOUT וב IN את כרטיס הקול שאילו מחובר הכבל ותנסה לנגן במידה ותראה בסרגל הכלים של הקיובייס מד אדום זז סימן שהמקלדת מחוברת כשורה זה בעיקרון העיקר אם יש לך עוד שאלות או בעיות או שבכל זאת לא הצלחת תשאל שוב ונשמח לעזור

TTB

New member
או קיי

עשיתי זאת ועדיין לא עובד אולי צריך ללכת שלב אחד אחורה לפני הקיובייס איך אני יכול לבדוק שבכלל יש תקשורת בין המקלדת למחשב? תודה תומר.

epotex

New member
המד האדום לא זז בכלל?

תנסה את מה שרשמתי למעלה על כל ערוץ בנפרד ואם זה לא ילך יכול להיות שאתה צריך להגדיר את כניסות המידי ב דיוויסס זה נמצא בסרגל הכלים העליון יכול להיות גם שבגלל שהאורגן ישן אז הוא קצת נדפק או שהכבל לא טוב? כי אני לא חושב על אפשרות אחרת חוץ מזאת שאולי הקיובייס נדפקה תנסה להוריד סתם תוכנה של מידי ותבדוק עם יש תקשורת בין האורגן למחשב

TTB

New member
אתה מתכוון ל.

INTERNAL\EXTERNAL CLOCK SELECTION ? אם כן אז עשיתי זאת ושום דבר לא קורא האמת שניסיתי את כל מה שהם מציעים בחוברת ללא הצלחה תודה תומר.

TTB

New member
נפתרה הבעיה

סוף סוף לאחר המון זמן נפתרה הבעיה האורגן משמש כמקלדת שליטה :) מבחינת האורגן יש צורך להעביר אותו למצב שנקרא MIDI LOCAL OFF ואז ניתן לעבוד איתו עם קיובייס למקרה שעוד מישהו נתקל בבעיה תודה על העזרה תומר.

למעלה