PSA או מישהי אחרת!!!!!!

• פותח הנושא osni
  • פורסם בתאריך

osni

New member
PSA או מישהי אחרת!!!!!!../images/Emo53.gif

היכן ניתן להשיג נייר להדפסה והדבקה על חולצות?????? סוזי - זוכרת שהורדת לפורום תמונה של חולצה עם נייר מודפס ממחשב.

Liat R

New member
ברעננה, למשל, יש אצל פביאן - חנות

ספרים, כלי כתיבה, ניירות וכד´.

lilachh

New member
יש גם באופיס דיפו ../images/Emo140.gif

מקפיצה לאוסני שתראה

א אוהל

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifשאלה ל-PSA ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כתבת שהתנסת בהדפסה על נייר מיוחד למדפסת שמיועד להדפסה על חולצות. יש לי כזה בבית (של HP) וניסיתי אותו פעמיים - התמונות נסדקו והתפרקו עוד לפני שהחולצות נלבשו וממש התפוררו אחרי הכביסה. תוכלי לתת טיפים מנסיונך איך לעשות זאת כמו שצריך? תודה! נ.ב. ה-GIF בכרטיס האישי שלך מדליק!

psa

New member
א אוהל היי../images/Emo140.gif

מזמן לא הכנתי חולצה כזו ובכל זאת: בוחרים את התמונה המתאימה ביותר . אם יש כיתובים רצוי להדפיס הפוך על מנת שהכיתובית תצא ישרה על החולצה לאחר שמגהצים. נותנים לזה להתייבש. מניחים את החולצה הכי ישר אפשר. עובדים על -פי מידת החום הכתובה בהוראות ובכלל תפעלי על-פי ההוראות שבאריזה. אני גזרתי את הציור לגודל הרצוי , על מנת שלא יתגהץ חלקים הלבנים של הנייר וידבקו על החולצה. מגהצים את הציור. וזהו למעשה (עד כמה שאני זוכרת) התוצר צריך להיות חולצה עם תמונה כחלק מהחולצה ,ללא שום בעייה. לא צריך להשבר או להסדק. מומלץ לעבוד על חולצה בצבע לבן,מכיוון שהתמונה משתלבת עם הרקע. בכביסה ,תמיד מומלץ להפוך בגדים ,בפרט עם הדפסים. מקווה שעזרתי ,אם יש עוד שאלות ,בקשה. בהצלחה

א אוהל

New member
הי PSA תודה, אולי לא השתמשתי

בחולצות מהבד הנכון? האם השתמשת ב-100% כותנה או מעורב? האם היתה בבד מידה מסויימת של אלסטיות או לא? צירפתי תמונה של ההדפס המסכן שלא הצליח לי... הסדקים קרו מיד כשלבשתי, והחלקים החסרים נפלו בכביסה.

psa

New member
היי אאוהל, אני מנסה לחשוב מה היתה

הסיבה לכך: אולי לא גהצת מספיק זמן? צריך לגהץ בזהירות אך מספיק טוב. הניירות שאני השתמשתי הם של EPSON . היכן קנית את הניירות? אם באופיס דיפו , אני מציעה שתקחי את החבילה והחולצה ותתייעצי אתם. לא שיש להם מומחים כל כך גדולים בנושא ,אך תבקשי את העובד במחשבים. אולי הוא יוכל לייעץ לך. בהצלחה רבה

למעלה