PS4 ב-KSP אילת

rami vatury

New member
PS4 ב-KSP אילת

שלום לכולם,
מחר אני נוסע לאילת ורוצה לנצל את ההזדמנות של בלי מע"מ כדי לקנות PS4. החנות הכי זולה היא KSP אבל הם לא אומרים שם איזה דגם המכשיר (PAL או NTSC) וגם לא מי נותן את האחריות (הם אומרים 3 שנים אחריות, שזה שונה מה-2 שאני יודע שהיבואן הרשמי נותן). בהפרש של 150 שקל יש את איבורי שמוכרים דגם PAL עם שנתיים אחריות של היבואן.
אני יודע שאומרים שאין הבדל, אך בכל זאת הייתי מעדיף דגם PAL, לכל מקרה שלא יהיה (גם חנויות שאומרות שאין הבדל, לוקחות עוד 300 שקל על ה-PAL והתוספת אחריות).
באתר שלהם KSP לא עונים על השאלות הללו שנשאלו כבר ע"י אחרים, ובטלפון אמרו שרק בסניף ידעו לענות, ולא נתנו לי טלפון ישיר של הסניף (גם כשנתנו הגעתי למרכז הארצי). מישהו יודע משהו על זה/ יכול להמליץ?
תודה רבה ואחלה יום לכולם.

evilplate

New member
המכשירים שלהם (KSP) אמריקאים עם אחראיות של KIA.

זו האחראיות הנפוצה בכל הרשתות הגדולות שמייבאות במקביל, אין לי ניסיון איתם אבל מישהו פה בפורום העיד עליהם שהם סידרו לו בעיה בשלט והחליפו מה שצריך בלי בעיות, החלטה שלך על מה ללכת.

rami vatury

New member
הבנתי אותך, תודה

אני אשקול באמת. הדחף הראשוני שלי הוא ללכת על PAL, אבל אחשוב על זה עד מחר.
תודה רבה.

עטלפוני

New member
לדעתי אל תקנה מהם

כתבת ש -
&nbsp
- באתר לא עונים על השאלות
- במוקד הטלפוני זורקים אותך כלקוח לסניף
- לסניף אין טלפון ישיר
&nbsp
אם כל זה קורה *לפני* ששילמת להם כסף, תחשוב איזה יחס תקבל אחרי שתשלם להם... עבורי, אלה נורות אזהרה.

CallMeCavanaugh

New member

rami vatury

New member
בסוף אכן לא קניתי מהם...

הגעתי לסניף שלהם (לאו דווקא בגלל זה, כדי להביא משהו למישהי מהעבודה) והתור שהיה שם הבריח אותי מהר. בסוף קניתי מכשיר PAL מבאג.
עכשיו נשאר לחכות שיצא פיפה 15 ושאקבל את ה-NFL 15 ואז אוכל להוציא אותו מהקופסא ולשחק :)
תודה רבה על העזרה.

למעלה