ps2 עולם הולך ונעלם.

mortinos

New member
ps2 עולם הולך ונעלם.

ישנם שלושה חברים בפורום .אחד שהכנוי שלו באנגלית נחש SolidSnake השני XcalibEr והשלישי albatross. שלושה מומחים לps2 .עלק יודעי דבר. ומה הם מזבלים לנו את המוח כל הזמן, שאין מספיק משחקים לxbox. שימו לב לשלושת המומחים ,מרוב משחקים לps2 הם כל הזמן נימצאים בפורום במקום לשחק במאות המשחקים שיש לps2.מה קרה? המשחקים משעממים אותכם? המשחקים כל כך טובים שחוץ מאשר לזבל את המוח שהps2 טוב יותר מהxbox אין לכם במה לשחק? מה המסקנה? לא הכמות קובעת אלא האיכות .ואת זה יש לX-BOX בשפע .המשחק HALO הוא דוגמא לאיכות ששווה 100 משחקי סוני. יש לי הצעה בשבילכם קחו סיבוב ב X-BOX והשיעמום שלכם מהps2 יעלם.

Saviola

New member
מממממ

דווקא לי נראה שאתה נמצא פה הרבה יותר מהם!!!! אתה כל הזמן פותח דיונים שטותיים על מה יותר טוב(כנאה זה מנחם אותך לחשוב שהאקס בוקס יותר טוב). אתה כל הזמן מביא שם אחד (halo) שלפי דעתי יש משחקים הרבה יותר טובים ממנו. אז מספיק עם השטויות כי זה כבר מתחיל להיות משעמם.

albatross

New member
האהאהאהא

תשמע חבר, גמרת אותי. HALO יוצא למחשב בגרפיקה הרבה יותר טובה, (אופס נעלמה האיכות) , 80 אחוז מהמשחקים של הXBOX יצאו גם למחשב (אופס נעלמו המשחקים) , ותאמין לי שאני לא מאמין שיש פה מישהו שנהנה כל-כך הרבה מהפס2 שלו, ומאז שהשגתי DDR MAT אני מחשק בזה יותר מ-4 שעות ביום (וזה הרבה) וגם כשאני משחק ב RAGING BLESS , TEKKEN 4 ו- TTT , אני מדבר באותו זמן בפורום, לי אין בעיה לעשות את זה, וכן, כפי ש SAVIOLA אמר אתה הוא זה שמבזבז את זמנך בפורום, הממממ כן, ועוד משהו... איזה סיבה אתה אומר שיש לי לשנוא את הXBOX? הריי יש לי גם פס2 וגם XBOX לכן אתה לא יכול להגיד שאני מקנא או שלא שיחקתי בXBOX, אז בבקשה, כשאין לך משהו חכם להגיד, אל תגיד שום דבר ותוכיח שאתה אידיוט.

TheCoolMan

New member
דיי חלס לריב על איזו

קונסולה יותר טובה בגלל הדפוק הזה שפתח את הדיון של איזו קונסולה יותר טובה הוא פתח גם מקודם עוד לצשל קניתי ps2 אני לא אגיד ש x box יותר טוב כל אחד יגיד שהקונסולה שלו יותר טובה ובגלל שיש בארץ יותר ps2 מאשר x box אז תמיד ה ps2 מנצח לי יש ps2 ותמיד חשבתי שהוא הכי טוב ותמיד רבתי עם אנשים כי רציתי להוכיח לאלה שאין להם ps2 שה ps2 הוא הכי טוב אבל כשראיתי את המשחקים של x box הבנתי שה ps2 הוא לא הכי טוב אז תפסיקו לריב כל הזמן ה x box הוא יותר חזק מה ps2 זאת עובדה אין מה לדבר

yonisaa

New member
בו נסגור משהו

חאלס חברה אתם רק רבים ובקשר ש80% מהמשחקים יוצאים למחשב אבל רק שתדע שיותר כיף לשחק בקונסולה משאר מחשב הטלוויזיה יותר גדולה השלט יותר נוח וגם המשחקים שמוצאים לקונסולה נועדים רק לזה זאת אומרת שאם תשחק בgta3 במחשב ואחרי זה בps2 יהיה לך יותר כיף לשחק בps2 (רוב האנשים אומרים ככה) ולא קשור אם זה ps2 xbox dreamcast

SolidSnake

New member
זה בגלל השליטה, והממשק.

לא בגלל הטלויזיה. mortinos, אין לי כוח להגיב לך שוב. אתה הילד המשועמם, אתה ו d1...(אני לא זוכר את השם שלו בדיוק) כל הזמן פותחים דיונים כמו זה שפתחת כרגע. אני רק כותב תגובות לשטויות שאתם כותבים.

SolidSnake

New member
יותר חזק אולי אבל

אין לו כמעט משחקים טובים. אי אפשר להשוות את Halo ו DOA3 ל MGS2, FFX, DMC, THPS3,Jak and Daxter, Maximo, Onimusha, BG:DA, NBA Street, GTA3 ועוד...

SolidSnake

New member
אני משועמם מהפס2?

גמרתי מלא משחקים לפס2, DMC,MGS2, THPS3, SSX Tricky, Splashdown, TM:B ועוד כמה ששכחתי... אני גם בסוף FFX(בשעה ה55). כל פעם שחברים שלי באים אליי אנחנו משחקים ב TM:B או במשחק אחר שאני מראה להם.

SolidSnake

New member
השם המלא הוא Twisted Metal: Black

זהו משחק מכוניות אבל לא מרוץ. אתה בוחר מכונית מרשימת מכוניות והמטרה שלך היא להרוס את כל שאר המכוניות. יש מגוון טילים ונשקים ולכל מכונית יש Special מיוחד משלה. משחק מומלץ!

gmaster

New member
יש לי כזה רק לPS1

משחק יפה!! אנימציה זה דבר יפה

XcalibEr

New member
"ויפתח האתון את פיו ויומר...."

לי בתור דוגמה, לא כדאי לך לדעת כמה משחקים יש לי ואני לא אפרט. בנוסף יש לי ,PS1 XBOX, PS2 DREAMCAST, N64+DOCTOR64,SNES ועוד.. אני התחלתי לתכנת כאשר אתה לא היית בכלל בתוכנית, בין כל המכשירים שתכנתתי היה ה SNES. ככה שיש לי "מעט" יותר ידע ממך!!! אני יודע שיש לך קשיים בחשיבה, אבל תנסה בכל זאת, איזה אינטרס יש לבנדם "ללכלך" על ה XBOX אם יש לו שניים כאלה!! חשבת אוליי שבמקום ללכלך אני משתף אפסים כמוך בידע שצברתי במשך זמן רב! אז תשקיט ולמד

albatross

New member
כמובן

כאילו דהה...
אבל עוד לא הצלחתי לשים את ידי על MAGNAVOX ODDESY :(

למעלה