Prying open my third eye

MelodicTruth

New member
הנה עוד ציטוט של מיינארד

Maynard: Your mental, your emotional, and your physical body are, are inseparable if you want to EVOLVE. You have to embrace all three elements and help them all grow, nurture all three and if you don't, you eliminate the emotional because it's the most irrational, unpredictable part. If you eliminate the emotional, your evolution comes to a screeching halt and you just become a lawyer

אהבתי את הדרך שלך....

אבל אני אשמח (אם יש לך כוח) לקבל הסבר יותר מפורט עם ציטוטים מהשיר בישביל להבין יותר את דרך הפירוש שלך ומאיפה היא נבאה נ.ב כותבים רומנטיקנים לא רומנטים

MelodicTruth

New member
עוד הערה

לא ידוע לי על הקשר בין מה שאמרת לרומנטיזם, מה שאני כן יודע זה שקרל יונג התייחס בדיוק לדברים שאמרת. הוא תולה את כל התופעות שקשורות לנוירוזה ואת כל הקונפליקטים שמביאים להיסטרייה באותה הדחקה של הצד החייתי(או הילדותי, כמו שגם הוא מזכיר) על ידי הנורמות של החברה המודרנית. סביר להניח שהם התכוונו לזה מכיוון שזה לא האיזכור היחיד לקרל יונג באלבום הזה(ע"ע שם האלבום-אנימה, המוטיב החוזר של "הצל" ב 46&2, ובכלל המוטיב החוזר של התת-מודע הקולקטיבי שטול משתמשים בו כמקדם מכירות)....אם קרל יונג היה חי הוא היה צריך לבקש מטול אחוזים מההכנסות שלהם

רומנטיקה זה זרם שעסק בחייתיות שבאדם

ובאופי האמיתי שלו שמודחק על ידי הנורמות. זה היה בסוף המאה ה18 ותחילת המאה ה19, מתי קארל יונג חי?

MelodicTruth

New member
חשבתי שכשאומרים רומנטיזם

מתכוונים לאנשים כמו ז'ן ז'ק רוסו ודומיהם... הוא מת בשנות השישים, 61 אם אני לא טועה.

MelodicTruth

New member
יונג? לא המציא?

הבנאדם הזה היה מספיק נועז כדי לגרום לכל הקולגות(כולל פרויד חברו הטוב) לסלוד ממנו. ברור שההמצאות שלו הן בגדר התאוריה, בדיוק כמו פרויד, אחרי הכל מדובר בפסיכולוגיה, לא מתמטיקה

MelodicTruth

New member
כנ"ל, אז אני לא לבד...

מה אתה אומר? מסתירים ממנו מידע, הא? קונספירציה, אני אומר לך...

MaddyD

New member
ממממ

אני לקחתי את זה לכיוון אחר לחלוטין מכל השאר כאן. בצורה מילולית מידי לדעתי, אבל זאת האסוציאציה הראשונה שעלתה לי. הטרדה מינית.

למעלה