Proxomitron מישהו כאן משתמש ב Proxomitron אם כן, התוכנה עושה לכם בעיות בגלישה באתרים...
M MaD-d0g New member 14/1/06 #1 Proxomitron מישהו כאן משתמש ב Proxomitron אם כן, התוכנה עושה לכם בעיות בגלישה באתרים...
א אוריקס New member 14/1/06 #2 לפעמים יש בעיות כי היא מסננת יותר מידי. במקרה כזה אתה יכול לעשות bypass או להוריד את האתר הספיציפי מההגדרה שעושה לך בעיות, ע"י זה שתכתוב (^tapuz.co.il)
לפעמים יש בעיות כי היא מסננת יותר מידי. במקרה כזה אתה יכול לעשות bypass או להוריד את האתר הספיציפי מההגדרה שעושה לך בעיות, ע"י זה שתכתוב (^tapuz.co.il)
M MaD-d0g New member 14/1/06 #3 באתר מסוים התוכנה מסננת לי כמה דברים טובים, אבל מורידה לי חלק חשוב. למשל בתפוז אני לא מסוגל לקרוא מסרים איתה.. או ב Ynet לקרוא כתבות מישהו הצליח להתגבר על זה
באתר מסוים התוכנה מסננת לי כמה דברים טובים, אבל מורידה לי חלק חשוב. למשל בתפוז אני לא מסוגל לקרוא מסרים איתה.. או ב Ynet לקרוא כתבות מישהו הצליח להתגבר על זה
א אוריקס New member 14/1/06 #4 בתפוז לא התעמקתי. ב ynet כנס להגדרה Kill JavaScript Banners (היא הבעייתית ברוב הפעמים) ותכתוב (^www.ynet.co.il)|סקןד|
בתפוז לא התעמקתי. ב ynet כנס להגדרה Kill JavaScript Banners (היא הבעייתית ברוב הפעמים) ותכתוב (^www.ynet.co.il)|סקןד|