Providence יש לי הצעה בשבילך

Providence יש לי הצעה בשבילך

אם אתה חושב שאתה כל כך חכם ואתה כל כך בטוח בעצמך אז אולי תלך לאיזה הרצאה של הרב אמנון יצחק ונראה מה אתה שווה אתה בהחלט בן אדם נבון וחכם אבל אם אתה חושב שאתה באבת חכם ורוצה להוכיח לכולם שאין אלוהים אז אני מציע לך ללכת להרצאה של אמנון יצחק ולהיתעמת איתו אחד על אחד מול כל הקהל אם אתה באמת רוצה לשנות את דרך החשיבה של הדתים תלך להרצאה שלו ותיתעמת איתו

Providence

New member
מה הסכום ביחס ל"מופת" ארך החדש

הירחי? ר' גמליאל אומר שהמינימום הוא 29 יום, 12 שעות, 793 חלקים (ואף השתמש בטענה זו כדי לדחות השערה שדמות שנראתה בעבים היא מולד חדש) ומשתמש ביחידה בבלית. האסטרונומים אומרים שהמינימום הוא 29 ימים, 6 שעות, וכ- 35 דקות, והיפארכוס ציין ערך המצוי במרחק של פחות משניה מן האמת האסטרונומית ביחס לארך הממוצע, והוא קדם בכ- 300 שנה לר' גמליאל. בא נסכם תחילה ענין זה ונוכל אחר כך להמשיך לענינים נוספים כמו הזוהר והמידע המדעי שבו, וכיו"ב. אמנון איזאק _אינו_ רב. ואף על פי כן אינו מתקן את אלה המכנים אותו בטעות "רב", משמע, הוא מתחזה. הבעיה עם "הרצאות" אמנון איזאק, כמו עם כל הרצאות המסיון היהודי, היא זו: רק המרצה יודע על מה ידובר, וממילא, הבאים להרצאה מגיעים אליה בלתי מוכנים בהכרח. ברב המקרים לוטשה ההרצאה במשרדי אגודת המסיון הרלבנטי, כאשר אפילו נעשתה סימולציה של קושיות ע"י מרצים המתנדבים לשחק תפקיד של חילונים ספקנים. זוהי התמודדות בתנאים לא שוים. מה שאני מציע הוא שיעלה לפורומנו מרצה מוסמך ומשופשף מטעם אמנון איזאק ויתמודד עמנו בפורום. אני ערב לך שאציגו ככלי ריק ואעשהו גל עצמות בתוך יממה...

חחחח חשבתי שאתה חכם

מי סיפר לך את השטויות האלה שמחפשים אנשים לחילונים ספקנים ואז כאילו הם חוזרים בתשובה והכל אדם חכם לא היה בולע שטות שכזאת אתה צריך להבין שאם אתה רוצה להגיע לאמת אתה צריך להשוות לך ותשווה בין מה שאומרים הדתים לבין מה שאומרים החילונים ותשווה בין האבולוציה והיוצרות היקום לבין ספר בראשית ותפתח תנ"ך ןתראה כמה חוכמה יש בספר הזה ואם תיתסכל סביבך תראה שכל העולם מתבסס על היהדות היהדות טענה שיש אל אחד והוא מסדר את הכל בזמן שכולם האמינו בעובדי אלילים למינהם והינה עובדה מי שנשאר זה רק האל היחיד הזה וכולם פתאום מאמינים בו

Igra Rama

New member
בושה וחרפה

למערכת החינוך של מדינת ישראל שיש זבלים כמוך פה.

אה! תתחיל להרגיע ימטמס

אם יש לך משהו להגיד תגיד אבל אל תקלל מנהל תזהיר אותו תראה איך הוא מדבר

Igra Rama

New member
בושה וחרפה למערכת החינוך

של מדינת ישראל שזבלים כמוך כותבים פה.

Providence

New member
שאלתי מה הסכום עם "מופת" ארך החדש

הירחי של ר' גמליאל. האם נקבל תשובה, או שאתה עדיין בשלב ההכחשה...

אמרתי לך כבר

שאלו אותו שאלה הוא ענה להם בדיוק רב וזה שהם אמר "חלק" שזאת אולי יחידה של גוים לא מראה על שום חוסר ידיעה

Providence

New member
לא. הוא טען שהמינימום הוא 29 יום,

12 שעות, 793 חלקים, אולם המינימום הוא 29 יום, 6 שעות וכ- 35 דקות. מה פתאם מסר `אלהים` לאבותיו בכביכול מעמד הר-סיני, נתון ביחידות בבליות? ו"חלק" הוא שלוש ושליש שניה. היפארכוס חשב את הערך בסטיה של פחות משניה מן הערך האסטרונומי האמיתי, 300 שנה לפניו. שופדת, או לא? 972357O34IO80

ושוב אני אומר לך

זה שהוא אמר את זה ביחידות של גוים לא מראה על חוסר ידיעה אם אני אומר שהתאריך של היום הוא 14.7.2003 זה לא מראה שאני לא יודע את התאריך העברי

למעלה