Prototype למשחק שלי

tapas tapas

New member
Prototype למשחק שלי

זנחתי את משחק החלליות שלי למי שזוכר, כי הגעתי למסקנה שהוא לא היה מספיק כיף אחרי ששיחקתי נגד הAI שבניתי. אז עכשיו אני מפתח PROTOTYPE למשחק חדש ורציתי שתאמרי לי מה אתם חושבים. משחקים במקלדת עם ASDW. עם רווח בועטים באויב בשביל להרחיק אותו. עם העכבר מכוונים, עם הכפתור השמאלי נותנים מכה שמאלית עם החרב ועם הכפתור הימני נותנים מכה ימנית. זה רק PROTOTYPE כך שהמשחקיות עדיין בחתוליה. מה גם שהמשחקיות היא די פשוטה כרגע וכנראה שאני אוסיף לה עוד דברים רבים. תאמרו לי מה אתם חושבים. ואם אתם מקבלים חלון שגיאה, בבקשה תמלאו את הפרטים ותלחצו SEND EMAIL תודה.

BearX

New member
נחמד אבל..

מה אתה מתכנן בעתיד? כאילו קצת קשה לי לדמיין משחק שבועטים באויבים ואז נותנים להם מכות עם החרב ועוד שיהיה מעניין.

tapas tapas

New member
זה רק ההתחלה

עם החרב יהיה ניתן גם לדקור, וגם יהיו עוד נשקים מלבד חרב. גרזנים, חניתות, מגינים, FLAIL.

tapas tapas

New member
אגב

באובליביון הקרבות אפילו יותר פשוטים. כפתור אחד להתקפה וזהו. אז יש עוד קסמים ושטויות, אבל הקרב פנים מול פנים באוליביון הוא פשוט מאוד.

tapas tapas

New member
שמת לב

האם החיים בברים האדומים יורדים? כי כשאתה פוגע באויב זה מה שאמור לקרות. מאיזה בחינה השליטה עם העכבר לא נוחה?

De-Panther

New member
כן הם יורדים... אבל לא ידוע מה של מי... הנחתי

שהחיים של האויב זה בצד ימין ושלי בצד שמאל לפעמים העכבר זז מהר ולפעמים לאט ואז העולם פשוט מתהפך

tapas tapas

New member
חשבתי גם

להוסיף אפשרות של ספרינט. במצב ספרינט הלוחם לא יכול להתגונן מהתקפות באמצעות החרב, אבל גם מי שהוא תוקף לא יכול להתגונן מההתקפה שלו. בנוסף התמרון במצב ספרינט הוא יותר מוגבל, וגם יהיה מדד עייפות, כך שלא יהיה ניתן לעשות ספרינטים כל הזמן. ויתכן שכשתעשה ספרינט ותפספס את האויב הוא יוכל לעשות אחר כך ספרינט אלייך. אפ יש מספיק מרחק ביניכם. מה אתם חושבים? האם הוספת סיבוכיות ואופציות תשפר את המשחקיות?

somebodddy

New member
אהבתי את צורת ההגנה

מזכיר את הקרב עם הכפיל שלך בLegend of Zelda: Ocarina of Time, כשהוא עושה בדיוק אותו דבר כמוך והחרבות שלכם מתנגשות והודפות אחת את השנייה למרות ששניכם תוקפים ולא מגינים.

למעלה