ProTaper Evo ו- FMF Q4. איפה משיגים?

yo199

New member
ProTaper Evo ו- FMF Q4. איפה משיגים?

אל תשפטו אותי. בעצם תשפטו לא אכפת לי :)

אני מחפש איפה אפשר לקנות אגזוז לWR250R, בעיקר בגלל שרוב הנסיעה שלי היא בפקקי איילון ואני רוצה שישמעו אותי וידעו שאני שם. (פעם חשבתי שאגזוז פתוח\לחץ וכו' זה סתם של ערסים על טימקס. היום אני רואה את זה בתור עוד דרך להגיד לנהגי הפחיות שאני על הכביש איתם ושלא יורידו אותי, בבקשה!)

אז אני מחפש בעצם FMF Q4, POWERBOMB \ MEGABOMB שיתאימו לאופנוע שלי. האם אותו אגזוז מיוצר במיוחד עבור כל אופנוע? או האם זה פשוט מתאים אוניברסלית?

דבר שני, בעיקר בגלל שאני אוהב את המראה של זה ושנית כדי להתקין על זה מתקן לסלולר\GPS - אני רוצה FATBAR של PROTAPER EVO.

האם אתם יודעים מי מוכר את המוצרים האלה? גיששתי קצת באתרים בארץ אבל יש לי הרגשה שלחנויות אופנועים בישראל יש נוכחות מעטה באינטרנט.

תודה

Alfa156 GTA

New member
Q4 זה דווקא השקט...

דבר עם ירימי, יביא לך גם כלייה אם צריך.
&nbsp
&nbsp

המחשמל 64

New member
מנהל
כמה נקודות שתיקח בחשבון. לכן אתן לך תשובה עם תובנות בצידה

בבואי לענות לך על השאלות אז צריך להתייחס לנושא במספר היבטים:
1. המכלולים שאתה מדבר עליהם הם שיפורים לסביבת המנוע.
2.הם עלולים לפגוע באחריות היבואן שהיא של שנתיים על האופנוע.
3.הם מחויבים להתבצע על ידי בעל מקצוע .אדם שמבין ועשה בעבר שינויים כאלה ואחרים לWRR.
4. Q4 ירעיש לך גם אם הוא נחשב לשקט יותר הוא עדיין מערכת פתוחה ומרעישה. תקח בחשבון שזה יקדח לך בראש ולא רק לסביבה . תראה אם זה מתאים לנסיעות שלך הכביש הציבורי למשכי הזמן . במרבית "הפחיות" הנהגים נוסעים עם מזגנים וחלונות סגורים אז שלא תצפה שהאגזוסט יציל אותך מאיזה אחד מיני רבים שלא יראה אותך ואל תבנה על זה שישמעו אותך, ממש לא!
הבטיחות ברכיבה מתחילה בך והמון תלויה בך, אז תסמוך על עצמך ולא אל אף אחד אחר שיראה או ישמע אותך.מערכת פתוחה של האגזוסט כוללת אותו ואת הPOWERBOMB כאופציה. זה ישחרר את המנוע. יחייב הורדה והתאמה של הנ"ל לאופנוע ויגרום להורדת מערכת הEXUP שיושבת על מוצא הסעפת לפני העליה אצלך לאגזוסט(יחידה אפורה עגולה וסגורה). הדבר יגרום לשינוי בפעולת המנוע ויחייב שינויים במחשב המנוע , יגרום לשינוי התנהגות וכו'.
אם אתה רוצה לשפר את האופנוע קח אותו למי שמבין . תחליף מחשב ניהול מנוע, ואגזוסט, תרכיב מגבהים לטובת כידון מעובה ותקח בחשבון שהדבר יגרום להסרת מערכות באופנוע ובעצם מערכת ניהול שונה, שתגרום להתנהגות שונה .האופנוע יהיה יותר פתוח עם מומנט וגם קצת יותר סוסים ופחות משקל(סביב 5 ק"ג) ויחד עם זאת שינוי שמחויב על ידי בעל מקצוע ונסיון . יש מי שעושה זאת וזו עלות של כ 5K ש"ח לפחות לכל המכלולים הללו. כאגב יש גם יושימורה כאגזוסט פתוח לאופנוע זה.
אם תרצה לבצע זאת תיצור קשר עם אריאל במטרו כפר סבא, מוסך מרכזי והוא ידע למי להפנות אותך יש כאן בצפון מוסך אחד לפחות שעושה זאת (מורשה ימהה ).

yo199

New member
אחלה תשובה - תודה

אם זה יפגע באחריות כנראה שזה יירד מהפרק לחלוטין. אקסטרה מומנט הפחתת משקל של 5 קילו ויותר כוח נשמעים נהדר :) אני אצור קשר עם מטרו ואשאל מעניין מה יגידו

המחשמל 64

New member
מנהל
תן
נשמח לשמוע

enigo

New member
קח בחשבון שהרעש יכול ליצור דווקא אפקט הפוך

הנהג/ת ישמע אותך רק כשתהיה ממש קרוב (הוא הרי עם חלונות סגורים ומוזיקה/מדבר בטלפון), ורעש חזק עלול לגרום לו להיבהל ולסטות מהמסלול, אולי לכיוונך.
בקיצור, אני נגד אגזוזים רועשים מדי.

a c t i v e X

New member
מי שומע את זה...

אני נוהג ברכב, חוץ מאופנועי ספורט בסלד 5 ספרתי (ששומעים אחרי שכבר עברו אותך, וגם ככה זה במהירות שלא תספיק להגיב, וגם אם כן, זה לא יציל אותם...) לא שומעים כלום
חלונות סגורים, מזגן, רדיו
שישכח מזה, אגזוז רועש זה לכיף שלו, בלי תרוצים רציונליים של בטיחות...
&nbsp
&nbsp

enigo

New member
אתה שומע מוזיקה ממש חזק, כנראה

אני נוהג בדרך כלל עם מוזיקה חלשה או בכלל לא - ושומע אפילו T מקסים שמתקרבים מאחור.
אבל בדרך כלל אני רואה אותם במראות הרבה לפני, בטח אם אני מתכנן לעבור נתיב - אז אולי אני לא הנהג האופייני.

a c t i v e X

New member
הלוואי... בקושי 535i

(גם זה רק בחלום, אבל פחות פנטזיה ויותר חלום....)
&nbsp
&nbsp

a c t i v e X

New member
זה בדיוק ההבדל בין לחלום ללפנטז!!

535 אפשר עוד לקנות ולתחזק בקושי איזה שנה עד שנשברים (משומשת, כן?)
M5 כבר לא (לי, לא לכתבי רכב מושחתים)

enigo

New member
אני מוכן להמר שהמשכורת שלך משתווה בערך לזו של מערכת שלמה

בתחום הרכב...

a c t i v e X

New member
הלוואי, ובכל מקרה אני לא מקבל סיבוב על יגואר ושות'

ולא מטיסים אותי לתת גז בכביש ההרים של ספרד, פס בפירנאים וימי מסלול במוג'לו...
&nbsp

enigo

New member
אז לדעתך עדיף להשתתף בארוחת הטעימות, אבל לא לאכול?

או שעדיף לעבוד על איזה אקזיט שיאפשר לך לקנות את המסעדה?
בכל מקרה, הדיון היה למי יש סיכוי גדול יותר לקנות M5 ולתחזק אותה, להייטקיסט או לעיתונאי רכב, לא?

enigo

New member
אתה כנראה לא מכיר עיתונאי רכב, או לפחות לא מכיר את תלוש השכר

שלהם.

למעלה