Project Warfare

YoniTigersEye

New member
Project Warfare

אהלן עבר הרבה זמן מאז העידכון האחרון שפירסמתי כאן והשתנה המון במשחק: *שיידר של Light Per Pixel שגורם להכל להיראות יותר טוב * Shadow Mapping * מנוע Terrain חדש שכתבתי * חייל, מבט של FPS כולל אנימציה ונשקים חדשים *שינוי האווירה במשחק (השמיים בעיקר) *שינוי קטן בתנועה של הטנק את הסרטון צילמתי ב 60 FPS (ב FRAPS) אבל Windows Movie Maker הוריד את זה ל 25 אז רק תדעו שכאשר יורים בנגב הוא אמור לרעוד טיפה יותר P: וגם האיכות ירדה... לפחות תלחצו על Watch In High Quality http://www.youtube.com/watch?v=Y5PM44pze9I את המשחק כתבתי מ 0 OpenGL SDL 16,103 שורות קוד

De-Panther

New member
כולל רווחים?../images/Emo3.gif מתי אפשר לשחק בזה? אני כבר...

רוצה לנסות כמה הערות: *צל, אתה בטח מודע לעובדה שהצל שלך הוא ריבועים. אני לא ממש מבין בזה מבחינה תכנותית, אבל אופןג'יאל אמורה לאפשר עבודה יחסית נוחה עם צל.(לא קשור, אבל היום הבנאדם שאני משתמש במנוע שהוא מפתח הראה לי תמונה עם מודלים מהמשחק שלי עם צל וזה כזה חמוד) *המודל של הסופה או הג'יפ או מה שזה לא יהיה, הגלגלים שלו נראים כמו פלסטלינה או חיימר. תחליף טקסטורה וזה יסתדר לדעתי. ובמשחק עצמו זה הרכב היחיד ששמתי לב שהוא שוחה בתוך האדמה, למה שלא תבדוק 4 נקודות מגע עם האדמה ולא רק 1? בקשר לסרטון עצמו: זה משעמם לראות כל כך הרבה זמן את המודלים ככה על המסך, אם אתה רוצה להציג אותם אתה יכול להציג אותם ממש לשניה או פחות כל אחד(גמככה רואים אותם במשחק עצמו) ויש סצנות שאפשר לחתוך קצת מהאורך שלהן חוצמזה, כמו שאמרתי - אני רוצה לשחק בזה

YoniTigersEye

New member
תשובות

בקרוב ...בקרוב...
יש לי עוד כמה דברים קטנים לסיים ואז אני מתחיל ליישם את ה MultiPlayer *אופן ג'י אל לא נותנת לך צל מובנה , וצריך ליצור אותו. כדי ליצור את הצל שראית בסרטון הייתי צריך: לצייר את הסצנה פעם נוספת רק מנקודת המבט של האור (לתוך BUFFER שלא הולך למסך) מה BUFFER להעביר לטקסטורה ואת הטקסטורה פשוט להלביש על המודל (אגב, גם הטנק יוצר צל על עצמו אני מצרף תמונה להודעה הזאת כדי שתראה איזה יפה זה
, רק תתעלם מהעובדה שהטנק נמצא מתחת למים D: ) הצל הוא ריבועים מהסיבה הפשוטה שנניח אתה יוצא טקסטורה של 1024 על 1024 (סתם דוגמא) ומלביש אותה על מודל ענקי היא תיראה לא מדוייקת. בקרוב אני אממש אינטרפולציה על הטקסטורה וזה יסדר את העניין * חח.. לגמרי נראה כמו פלסטלינה ואתה צודק וזאת לא תהיה בעיה גדולה מדי לעשות שהוא לא ייכנס לאדמה, תצפה לזה בעידכון הבא * שמע, זה לא סרטון תדמית עדיין ... סרטון תדמית אמור להיות קצר וממוצה ואמור לגרום לך לרצות לשחק בזה. בסרטון הנ"ל אני יותר הצגתי את ההתקדמות שלי על כל פן במשחק מאשר לעשות משהו תדמיתי

YoniTigersEye

New member
והנה התמונה שרציתי לצרף להודעה הקודמת

ושוב, כמו שאמרתי אל תתייחס לזה שזה מתחת למים

somebodddy

New member
הייתי שמח לקטול אותך.../tapuzforum/images/emo3.gif

אבל אני גולש מהסלולארי ככה שגם הורדת הסרטון תעלה לי בחלק נכבד מהמאה מגה שיש לי בחודש וגם אני לא רוצה לשפוט את הסרטון על מסך קטנטן...

YoniTigersEye

New member
../images/Emo3.gif רק בשביל זה פירסמתי את הסרטון, אבל

אין לך על מה לקטול

למעלה