progrock production present

moshel

New member
progrock production present

שלום לכולם! לאחר הפוגה של כמה חודשים ואירגון מחדש progrock production מציגים שתי הפקות : להקת ברוואז במופע חדש עם שלושה נגנים חדשים ושלושה שירים חדשים ועבוד חדש לשירים ישנים תופיע ב12.2.04 שעה 22:00 במועדון הבארבי בכפר סבא במופע משותף עם מופע החיים של מוטי פנאן. ההפקה השניה הפקה ענקית לערב RUSH אשר יתקיים במועדון הבארבי בתל אביב בפורים בתאריך 7.3.04 יום ראשון שעה 22:00 THE PRIESTS FROM SYRINX במיטב הקלאסיקות ללהקת RUSH שמות הנגנים הם: אלונה דניאל-שירה איתי דננברג -גיטרה -מלהקת אנטרופיה גלעד חובב-תופים- מלהקת אנטרופיה עמית פוזנר -באס -מלהקת אנטרופיה דניאל מרקוביץ - קלידים ההרכב הוקם במיוחד לפרויקט RUSH לפרטים נוספים והזמנת מקומות בהנחה כנסו לאתר הבית שלנו תודה לכולם moshel

moshel

New member
פרטים על המופע של ברוואז

שלום לכולם להקת ברוואז חוזרת לפעילות מחודשת לאחר הפוגה של חמישה חודשים שבהם הלהקה עברה כמה שינויים אישיים עזבו שני חברים המתופף והקלידן והצטרפו שלושה חברים חדשים הלהקה יצרה בזמן זה שלושה שירים חדשים ועיבדה מחדש את היצירות הישנות שלה כך שכול המופע שלהם כרגע הוא מופע חדש לחלוטין הלהקה תשתף פעולה במתכונת החדשה שלה עם חבורת גוטל בוטל במופע שלהם "מופע החיים של מוטי פנאן" מופע שהוא חצי אופרת רוק חצי קברט סאטרי ופארודיה מוסיקלית מטורפת והזויה על הישראליות בתחילת האלף השלישי שיתןף הפעולה בין ברוואז לבין חבורת גוטל בוטל הוכיח את עצמו כבר בעבר בערב משותף ויתן לך כצופה וכמאזין חוויה אינטלקטואלית ומוסיקלית שאני כך מקווה תעשיר את עולמך המוסיקלי ותספק את התשוקה שלך לדברים איכותיים שהם כה נדירים כרגע בארצנו אנו החלטנו להוזיל את המחיר למופע המשותף כי אנו רוצים שכול מי שרוצה לבוא יוכל להרשות לעצמו את החוויה הזאת ולכן המופע המשותף יעלה רק 40 שקלים בהזמנה מראש דרך האתר http://www.progrock.up.co.il אני רוצה שוב להדגיש את הנושא שאין שום צורך בכרטיס אשראי או התחיבות כספית כל שהיא בהזמנת המקום כל מה שעליכם לעשות הוא רק לרשום את שימכם שם המשפחה ומס הטלפון וכרטיס במחיר של 40 שקלים יחכה לכם בקופה המופע המשותף יתקיים במוצאי שבת ה14.02.04 במועדון הבארבי בכפר סבא בשעה 22:000 חברי להקת ברוואז הם: אבי ג'ונס – בס ירון דרור-מלל רונן ברטן-גיטרה תמר הוכשטטר-שירה אלון בריאר-סקסופון אורי מרום-קלרינט ענבר- קלידים אורי תמים-תופים תודה לכולם moshel מנהל ומפיק להקת ברוואז Progrock production http://www.progrock.up.co.il

moshel

New member
פרטים על ההפקה של RUSH

ההרכב THE PRIESTS FROM SYRINX הוקם במיוחד לערב RUSH אשר יתקיים בפורים במועדון הבארבי בתל אביב לפני כחודש וחצי. הבסיס של ההרכב הוא שלושה נגנים מלהקת הפרוגרסיב מטאל אנטרופיה להרכב זה צירפתי את אלונה דניאל בשירה ואת דניאל מרקוביץ על הקלידים בנוסף אנחנו מתעדים את כל נושא ההפקה והחזרות בצילום וידאו שאתו אנו נשלב ביום המופע במשך הערב אנו גם נקרין על מסך ענק קטעים מתוך ה DVD החדש RUSH IN RIO הערב יתקיים כאמור ביום ראשון חג פורים ה7.3.04 שעה 22:00 במועדון הבארבי בתל אביב ואני ממליץ לכול מי שמתכונן להגיע לערב זה להזמין כבר מעכשו כרטיסים בהנחה מאתר הבית שלנו כי הערב הזה הולך להיות מפוצץ באנשים וכדאי לכם לשריין לכם מקום מראש שלכם moshel

moshel

New member
מופע סוגר להקת אנטרופיה

בנוסף להקת אנטרופיה תופיע כמופע סוגר בחומר מקורי כך שהערב הולך להיות ערב ארוך במיוחד moshel

Rudess

New member
אני שם כמובן!!

ערב איכותי כזה אי אפשר לפספס!!!!

moshel

New member
תיקון טעות תאריך

המופע של להקת ברוואז הוא ב14.2.04 ולא ב12.2.04

להקת TRIBUTE מוצלחת במיוחד

להקת TRIBUTE מוצלחת במיוחד. תכנסו ל-VIDEO ותורידו קטעים. פרט לזה שהם דומים לאתניקס הם נשמעים מצויין. מומלץ http://www.rushtributeband2112.com/2112.html

moshel

New member
עם כל הכבוד ללהקה הזאת

עם כל הכבוד ללהקה הזאת טל אני אומר לך מבלי להשתחצן ובלי יומרות שהלהקה שלנו גם מנגנת וגם שרה אם אנחנו מדברים על אלונה דניאל יותר טוב מהלהקה הזאת ב5 דרגות יותר טוב אני אשתדל בימים הקרובים להעלות קטע ווידיאו שתוכלו לראות ולהווכח moshel

מבטיח לבוא להופעה.

את האמת אני מצפה לה בקוצר רוח. אלונה דניאל אכן זמרת מצויינת, האלבום של טאטו הוא אלבום שלא ספק גדלתי עליו, אז באמת יהיה מעניין לראותה. בכל אופן המון המון בהצלחה!!! ודע שאין מתופף בארץ שמנגן ניל פירט כמוני. טל

למעלה