process android.process.acore has stopped

process android.process.acore has stopped

קניתי arnova 8. הדלקתי אותו. התקנתי applib. שמתי את האייקון שלו על ה desktop. לא אהבתי אותו שם. מחקתי (גרירה של האייקון אל סל המיחזור) ברגע שעשיתי את זה עלה לי מסך עם ההודעה : process android.process.acore has stopped כשאני לוחץ על force close אני מקבל את אותה הודעה חצי שניה אח"כ, כך שאין לי דרך לנסות לשנות משהו במכשיר. מאז אני לא יכול להשתמש במכשיר, שנמצא אצלי פחות משעה. האם אפשר לחזור לאחור ולעשות איזה factory defaults בלי לגעת במסך, אלא ע"י קומבינציית לחיצת מקשים פיזיים, כי למסך אני לא יכול לגש בכלל ... ???

Zמבוש

New member
היה לי משהו דומה

במילסטון שלי , אז צימצמתי את מספר המסכים שלו ורק כאשר העלתי את האפליקציה של ישומים והגדלתי את מספר המסכים הצלחתי לקבל את המכשיר בחזרה נסה זאת נסה להעלות את אופציית הישומים וכנראה דרכה תוכל להחזיר שליטה במכשיר

העיניין הוא

שמע' ההפעלה עולה עם הודעת השגיאה הזו. ביטול שלה מחזיר אותה באותו רגע בדיוק, ואני לא מספיק לעשות שום דבר אחר בזמן המאד מאד קצר שבין הלחיצה על force close ובין הזמן שבו אפשר לעשות משהו ...

Zמבוש

New member
בוא תנסה

את כפתור חפש , לרוב הוא נותן לכתוב ישומים ואז להריץ את זה בדרך כלל כך פתרתי את הבעיה הזאת , אני מקווה כי זה עוזר לך

מה שעשיתי

בסופו של דבר, זה לקחת את המכשיר, לגשת איתו ל BUG, ולהגיד : משו פה נדפק. לקח לח'ברה שם אולי 10 דקות כדי להבין שבאמת אין להם מושג מה עושים, וקיבלתי אריזה חדשה במקום זו התקולה. בלי לחכות יותר מידי. בלי להתווכח. פשוט. האמת ? השירות היה כ"כ חלק שיצאתי משם כולי נרגש.

חחחח

האמת שהגעתי חדור קרב, וכבר הייתי מוכן להתווכח איתם, ואפילו לדרוש ביטול עיסקה כחוק. ההצעה של החלפת המכשיר, במפתיע, עלתה מהם עוד לפני שהיא עלתה ממני ...

Zמבוש

New member
עם כל הכבוד לך

הם ממש לא הפסידו היות והמכשיר שלך לא תקול אתה יכולת להחזירו לחיים מבלי ללכת לבאג . אבל זאת נקודה חיובית לחברת באג משום מה .

למעלה