Problem. Major Problem.

Ez sLeeP

New member
Problem. Major Problem.

אחותי חטפה שעורה בעין. מצאה לה את הזמן. זה אומר שאין לי הסעה לחיפה בחזרה. זה אומר שהסיכויים שאני אבוא להופעה כרגע פחתו בחצי.

jeackyh

New member
כנסו דחוף!!!!!!!!!!!!

כל מי שבא מאיזור הצפון, איזור חיפה..משהו באיזור ויש לו מקום לנדב היקר שיגיד לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez sLeeP

New member
אני יודע שיום האם היה כבר..

אבל חשוב לי להצהיר. איי לאב מיי מאמאאאאאא!!!
לא שאני לא אוהב אותה בדר"כ, אבל אמא תבוא מחיפה עד ליפו כדי לאסוף את בנה היקר, כדי שהוא יוכל להיות בהופעה... *אושר עילאי*

נדבוש תגיד לאחותך שתיקח צמר גפן

ושים אותו בתוך תה... ואז על העין (זה מגעיל ממש אבל זה עוזר). נצל"ש: תהנו בהופעה!!

*superstar*

New member
נדבי אני מנצלת אותך../images/Emo8.gif

אני במשבר אופנתי! מה לובשים היום?? אני מפחדת שיהיה חם
הלפ!

Ez sLeeP

New member
תמיד מותק.

לא לובשים.
ובמקרה היותר צנוע.. תני לי תמונת "מסך" של הארון שלך עם פירוט מדוקדק של המלתחה..

יש מצב שאני באהההה!!!!

1.אם אח שלי יהיה חמוד 2.אם אח שלי יסע לכיוון 3.אם לאבא יהיה כסף 4.וואי אולי אני אבוא! אח שלי חזר בפתאומיות מהצבא!!! 20% שאני באה....וואי זה יהיה מרגש!

mesh33

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מצויין!!!!!!!!! אבל..... לא נגמרו כרטיסים?.....

ממ

חשבתי גם על זה,חשבתי גם על זה שאח שלי לא יסכים לנסוע בשעה 7 לת"א...ובטח שלא להחזיר אותי. לא חשוב..

*superstar*

New member
זה יקח שנה...

בקיצור- ג'ינס.. אבל עם מה?! סוודר? סווטשירט? חולצה ארוכה? אוליי חולצה קצרה עם סוודר מעל? לא יודעת

jeackyh

New member
אתם לא מגזימים קצת?

מה זה הלחץ ההיסטרי הזה תלבשו מה שיש:)

mesh33

New member
גם לי אין מושג מה ללבוש....

אבל לאלו מבינכם שמגיעים מכל קצוות הארץ אומר שכדאי לבוא עם גופיה או חולצה קצרה. ממש חם במקומות סגורים, ביחוד אם רוקדים ומתרגשים... אבל בחוץ קר. ממש קר. טוב, אולי לא ממש קר אבל לי קר. אז המלצתי היא גופיה/חולצה קצרה עם ג'קט מחמם מאוד שאפשר לקשור מסביב למותניים. זהו..... תהנו!!!!!! נתראה בקרוב.... אבל עדיין אין לי מושג אין אני אזהה אתכם!!!

Arielcohen

New member
../images/Emo70.gifFashion Tips

יש בעיה בהופעות שמאוד רלוונטית הערב - בחוץ קר קרח ובפנים חם אש. אז האפשרויות הם:
ללבוש גופיה עם מעיל או ז'קט, כמו שרשמו כמה הודעות לפני הודעה זו.
לבוא עם גופיה נחמדה ויפה ומעליה ללבוש ארוך, ובהופעה להישאר רק עם הגופיה. זה יכול להיות בעייתי, בגלל שלפעמים רואים את הגופיה מחוץ לחולצה הארוכה וזה סתם חנני ולא יפה. הפיתרון - לובשים צעיף מעל. צעיף יכול להסתיר מצוין את הגופיה שמתחת, וכשנכנסים מורידים אותו.
לבוא עם ארוך, ולהישאר עם ארוך בהופעה. לא נורא, גם ככה כולנו נזיע. Your choice! עוד 5 שעות ו10 דקות!!!

למעלה