Pro Football Hall of Fame Game

laufgas

New member
Pro Football Hall of Fame Game

כל הזמן אני רואה שמדברים על ה"הטל אף פיים" המתקרב. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה? תודה! :)

DAnalyst

New member
הסבר

יש שני משחקים שמתרחשים, נדמה לי שביום שבו נערך הטקס של הכנסת החדשים ל-hall of fame. אחד המשחקים הוא flag football של hall of famers. השני הוא exhibition game בין שתי קבוצות NFL.

Yo-man

New member
המשחק הראשון של העונה מכבד את המוסד

משחקים אותו באוהיו, במגרש ניטראלי, והוא האות לתחילת משחקי טרום העונה. הוא משוחק כמה ימים לפני מחזור טרום העונה הראשון, ואם אני לא טועה נוכחים בו השחקנים שנבחרו בעונה האחרונה להצטרף להיכל התהילה של הפוטבול האמריקאי. אין למשחק משמעות, הוא רק סמל המכבד את מוסד "היכל התהילה".לפני שנתיים המשחק הראשון שוחק בטוקיו ובשנה שעברה במקסיקו. הליגה מנסה ליצור אירועים שימשכו קהל. משחק "היכל התהילה" משוחק כבר כמה שנים. המשחקים מחוץ לארה"ב זו תנועה חדשה שמטרתה להפיץ את תורת הפוטבול בעולם.

modz0r

New member
מה אתה אומר

להגיד להם שיש פה ליגה בהתהוותה תגרום להם לבוא לארץ הקודש? :)

laufgas

New member
הבעיה היא מי יבוא למשחק שיתקיים כאן

ולא אם הם יבואו לשחק כאן.

Yo-man

New member
הבעיה מתחילה עוד קודם

אין בארץ מגרש פוטבול... אולי הם מרימים את כל ההפקה כולל המרה של מגרש כדורגל לצורך הענין, אבל שוק של 6 מיליון אנשים לא שווה להם את המאמץ, לעומת מדינות בדרום אמריקה או אסיה. ואל תשכחו שבייסבול אומץ בחום ביפן אז זה צעד שיווקי נכון לבוא לשם. מה יש לנו ? הרבה מדבר, מלחמה וספורטק... לא נראה לי שהם יעשו את המאמץ בינתיים.

למעלה