prison break soundtrack

prison break soundtrack

הההודעה הקודמת נמחקה בטעות מישו פה שם שם של שיר אה נזכרתי.... טוב אני מחזיר את אותה הודעה... לכל מי שיודע על שירים שקיימים בתוך הסדרה שיכתוב את שמם בשירשור הבא. ומאיזה קטע הם נלקחו. מאוד קשה להשיג את השירים מהסדרה משום שהם לא מפרסמים אותם ולא מציעים למכירה.. בכל אופן אני ארשום כמה שירים מעולים. Styles of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix) הקטע בלוקדאון שבארוז מתחיל מכות עם האסירים בבלאגנים. A Perfect Circle - The Outsider (Apocalypse Mix) חזק ביותר נראה לי זה כשהם יוצאים לרחבה כמו מאגניבים.. Alexi Murdoch - Orange Sky זה שמייקל אמור לעזוב את פוקס ריבר עוד שיר שמישו פה נתן ..(סורי לא זוכר תשם) זה tear drop massive attack ני מקווה שכתבתי את זה נכון קיצר תנסו למצוא עוד יש שם שירים חזקים ביותר..

מצויין, תתחיל להשקיע יותר ולכתוב חח

חוץ מזה.. אם לא יהיו הודעות שנוגעות אליי או למשו שמעניין אותי אני לא יקרא אותם וככה אני לא יהיה שותף לפורום . אז תיהיה נחמד וחפש שירים מגניבים מהסדרה.
Help me if you can It's just that this, is not the way I'm wired so could you please Help me understand why, you're givin' into all these reckless desires you're Lying to yourself again, suicidal imbecile, I put it on the faultline What'll it take to get through to you precious Why would I Why would I Why would I Wanna watch you Disconnect and self-destruct one bullet at a time What's your rush now everyone will have his day to die (Day to die, day to die, day to die, day to die..) אמל'ה איזה שיר חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני גומר עוד שניההההההההההההההההההההההההההההה..... The Outsider (Apocalypse Mix) חייבים לשמוע אין אין אין אני לא יכול מכור לשיר....... וואעעעעעעע......

sholet102

New member
טוב ..תמצאו לי את זה

זוכרים את המנגינה ששמו אותה לפני הבריחה כשכל אחד הביאו פלאשבקים למה הוא עוזב ...מנגינה קצבית כזאת ...קיצר נדלקתיי עלייהה..ואני חייב אותה... יש לכם מושג איזה שיר זה??

הנה מישו כבר כתב את זה מתישהו

tear drop - massive attack טיר דרופ זה שם השיר.. נראה לי שזה זה לפני הבריחה..

למעלה