priority ל X ?

priority ל X ?

מצב היפוטתי: את/ה בקשר מספר שבועות או חודשים עם מישהו/י חדש/ה . ה X המיתולוגי/ת נכנס/ת לעיניינים, קרי - מביע עניין רציני למחצה פלוס.... למי תינתן העדיפות!? נדמה לי, או שה priority היא (כמעט) תמיד ל X המיתולוגי ?

לורן29

New member
זה תלוי בך

היתה סיבה מספיק טובה שנפרדתם הרי, נכון? לפעמים עדיף להשאיר את האקס המיתולוגי איפה שהוא צריך להיות. בעבר. יש לך התחלה חדשה, עם גבר שעושה לך טוב-תני לו את הצ'אנס הראוי. אני לא בעד להחזיר אקסים (ועוד מיתולוגים) לחיי. רוב הפעמים-מתכון לכאב לב.

ברגעים שכאלה האקסית...

תישאר אקסית ותו לא !!! אקסית לעולם אקסית והמצב לא יישתנה. אבל,במידה ואין כלום באופק ובהווה,אז תינתן המחשבה ושיקול הדעת למצב הקיים ויש סיכוי לחזרה למחצה...

אם הוא לשעבר אז שישאר בעבר

ו.... אם לא טוב לך ספרי לבחורצ'יק ואם טוב לך (הרי את "בולעת וטוב לה") אז ספרי לנו על זה.....ומייד

לא חושבת שזה כזה קל

זה די תלוי מי ה-X ולמה ניפרדתם... אישית אני לא הייתי עושה את זה , כי אני יודעת שעם ה-X שלי הקשר נועד לכישלון , אבל שוב זה תלוי בזוג...

יו איך אתם גיבורים......

לדעתי זו שאלה נורא קשה, ולמרות שבתאוריה נכון ללכת הלאה, במציאות אני לא בטוחה שזה מה שהייתי עושה...

הספרנית

New member
את לא חושבת שזה תלוי בבנאדם עצמו?

המיתולוגי של הספרנית למשל היה בגיל דיי צעיר, ולמרות שהם בקשר עד היום היא לא תוותר על קשר מתהווה למענו. או אולי אפילו לא תשקול לחזור אליו באם זה היה בר בחצוע.

נו טוב אם מדברים על המיתולוגי

אז אני אתכם 100%. וכנראה שזה גם אומר שאני כבר לא צעירה....

לורן29

New member
לא גיבורה ולא בטיח

מדברת מנסיון, ומהכירות עמוקה עם עצמי תודה ובתאבון לי

למעלה