PrintPreviewControl

• פותח הנושא ppl1
  • פורסם בתאריך

ppl1

New member
הבדל בין אירועים

מה ההבדל בין אירוע closed לבין disposed ? תודה מראש

סומבודי

New member
הסבר

Closed מתרחש כאשר האובייקט נסגר. Disposed מתרחש לאחר שהאובייקט נהרס. כלומר, אם אתה או ה-GC קראתם ל-Dispose שלו. לאחר Disposed, ריפרנס לאובייקט יהיה שווה ל-null.

itaym02

New member
הרחבה

ארוע closed המשתמש מחליט עליו - לוחץ על כפתור סגירה בדר"כ disposed - המחשב מחליט מתי זה יקרה - זה יכול להיות זמן רב (במונחים של מחשב) אחרי שארוע closed קרה, ואין לך דרך טובה לשלוט על התזמון של ארוע זה.

gilad g

New member
טעות ../images/Emo13.gif

ה-GC אף פעם לא קורא ל-Dispose, זה התפקיד של המתכנת שמשתמש בקלאס (לעומת זאת ה-GC קורא ל-destructor או ל-Finalize()). כמו"כ Dispose לא משנה את הרפרנס של האובייקט ל-null... למען האמת אין שום תהליך ב-net. שגורם לרפרנס שכבר קיים להפוך ל-null בגלל פעולת GC.

ppl1

New member
PrintPreviewControl

יצרתי טופס ובו printDocument ובאירוע של לחיצת כפתור אני יוצרת טופס אחר ובו PrintPreviewControl - Dim frm As New PrintPreviewControlForm frm.PrintPreviewControl1.Document = PrintDocument1 הבעיה היא שה-PrintPreviewControl ריק. מה הסיבה לכך? תודה

ppl1

New member
תגובה

לא אני עדיין לא מדפיסה , זו רק תצוגה מקדימה (printPreview )

asafeven

New member
נכון אבל

ככה העניין עובד, את צריכה לכתוב לטופס התצוגה המקדימה כאילו שאת כותבת למדפסת, ולפי מה שאת כותבת זה מה שהוא מציג.

ppl1

New member
../images/Emo10.gif

אני לא מצליחה... איך אני משלבת את זה בקוד?

itaym02

New member
Print Event

הפרינט פריוויו משתמש בקוד שרשום תחת הprint event. האם הקוד שם קיים? האם שם את ממלאת את אובייקט הGraphics?

itaym02

New member
טעות קטנה

התכוונתי ל printPreviewDialog ואת לprintPreviewControl. אני לא סגור לחלוטין על הקונטרול - סליחה, אך נראה לי שהוא עובד אותו דבר, מכוון שהדיאלוג זה הרחבה של הקונטרול. (למה שלא תשתמשי בדיאלוג - הוא כבר מכיל את כל מה שצריך ודורש פחות תיכנות)

למעלה