print screen

shaiis7

New member
print screen

אני עושה פרויקט בC עם BORLAND TC אני רוצה להדפיס עמוד גרפי, ולכן יש לי בעייה. איך אני עושה print screen למשהו שמופעל בדוס ולא במצב טקסט??

כמה דברים:../images/Emo26.gif

1) למה בכלל להדפיס את כל העמוד? אתה רוצה להדפיס את התוכנית? את הפלט? 2) בשביל לעשות screen-shot של חלון ב-windows לוחצים על Alt-PrintScreen - זה עושה copy של החלון הנוכחי (לחיצה רק על PrintScreen עושה copy לכל המסך). 3) אם אתה עובד במוד של Full-Screen, נראה לי שקודם אתה צריך לעבור למוד של "Window" (ב-Win2000 זה פשוט תחת ה-Properties ואז Options של החלון). 4) אחרי שעשית copy - אתה מוזמן לעשות paste לכל תוכנה גרפית פשוטה שאתה מכיר ולהדפיס.
אבל שים-לב - אני לא מצליח לחשוב על שום סיבה טובה לעשות את זה, חוץ מאולי איזה מסמך הדרכה שבו היית רוצה שיראו ממש את המסך...

shaiis7

New member
אני יודע איך..

אני כבר יודע איך עושים print scren רגיל אבל פה זה שונה כי אני עובד בדוס בתוכנה במצב גרפי, ןלכן אני לא מצליח לא מצליח לעשות print screen רגיל ואני צריך דרך חלופית עם תוכנה או שיטה אחרת....

זה לא שונה...../images/Emo26.gif

אם הקובץ המצורף זה מה שאתה מחפש - קרא את סעיף 3 בהודעה שלי. אם לא - אז לא הבנתי אותך...

smasher

New member
זה כן שונה...

אני חושב שאני הבנתי אותו... כי אני בונה עכשיו משחק בבורלנד טורבו סי++ ואני משתמש ב- BGI, מה שאומר שאני נמצא תחת סביבת דוס ואין חלון של המסך, אלא מסך מלא - של דוס, כלומר אין לך את ה"איקס" וןהמזער וכל אלה.. פשוט לא קיים חלון, אלא מסך מלא.

shaiis7

New member
גם אני עובד עם BGI

גם אני עובד עם BGI בשביל הגרפיקה, ואני רוצה להעביר תמונה של העמוד הראשי שלי לתוך word (לספר פרויקט), ושום דבר לא עוזר אני לא מצליח לשמור את המסך! אם מישהו הצליח פעם בבקשה שיעזור לי...

mooznach

New member
אולי...

יש פונקציה שנותנת לך את הscreenbuffer ואז תוכל לשמור את זה לBMP או משהו לבד?

mooznach

New member
בעצם

אפילו אם אין אתה יכול לגשת ל 0xa000 ולקרוא את תוכן המסך בעצמך.

למעלה