Preview!

pumiki25

New member
Preview! ../images/Emo140.gif

לאחר בקשות חוזרות ונשנות מאורטל שאציג לראווה את תמונותינו מהמפגש הקטן שאירגנו לעצמנו שתינו ביום חמישי האחרון (טוב, אז הכרחתי אותה
) - אני מותירה לפרסום את החומר הנדיר ובעל הערך שלא יסולא בפז - כמובן, לא לפני הורדת טייאר קטן (קטן, אמרתי!
) - שהשתלשל לו ממותני ברוב חוצפה, משחק מקדים (
) עם ה - zoom in/out ושאר ירקות
את מטח ההסברים לכל פרצוף ופרצוף אני מותירה לאורטל, לפי בקשתה. אני? אני פשוט לא פוטוגנית
ביום חמישי האחרון פגשתי בחורה מדהימה, שענתה והאפילה על ציפיותי עם החן והקסם המפליאים שבה, החום והלבביות, התבונה והחוכמה, חוש ההומור, הבגרות שלא תתואר במילים והיופי המסנוור - החיצוני והפנימי גם יחד. אורטל'וש - אין גאה ממני לקרוא לך חברה
...ולאחר ההשתפכות הקצרה שלעיל - הרי לכם התמונות. למי שלא מכיר - אני היא היצור המוזר עם השיער השחור, ואורטל היא הבלונדה המקסימונת שליד!

pumiki25

New member
תמונה שנייה

...לאחר איתור קורבן נוסף שיצלם, בעוד שתינו תרות בעינינו אחר כל הורה שיוצא מגן המשחקים הקטן שליד...

Nobody does friendship better ../images/Emo6.gif

יפה יפה... הפורום קירב בין שתי בנות חמודות שהפכו לחברות טובות... אני חייב לציין שגם לי יש חלק בקירבה שלהן - מסתבר שמיקי שאלה על ההורדה של הפרקים ולי לא היה כוח לענות (נו, עוד לא הכרתי אותה ולא ידעתי שהיא תהיה חברת פורום קבועה ומעניינת
) אז אורטל שלחה לה מסר וככה הן התחברו. אתם רואים, אפילו שאני מניאק יוצא לי לעשות מעשה טוב

Dawn12

New member
לא רק שזה פריוויו - זה ספויילר! ../images/Emo6.gif

ועכשיו הרסת לי את ההפתעה ביום שישי, ואפילו לא הזהרת קודם!
שמעתי קצת על המפגש שלכן מאורטל והבנתי שנהניתן. מה שעוד הבנתי זה שהמפגש הקטן שארגנתן לכן התרחש ממש לידי ושתיכן לא חשבתן לקרוא לי!
(סתם מנסה לעורר אצל אורטל רגשות אשמה
) טוב לראות שיוצא משהו מהפורום הזה. אם לא שיחות על הפרקים אז לפחות מפגשים.

taish

New member
../images/Emo13.gif

המפגש היה נפלא והותיר בי הרבה טעם של עוד. אין לי מילים כדי לתאר עד כמה הוקסמתי ממיקי. אתם צריכים לפגוש אותה בעצמכם כדי להבין (ולא יחלוף עוד הרבה זמן עד שזה יקרה. חכו-חכו ליום שישי!
). והפרצופים בתמונות? אממ... להגנתי ייאמר שאני ממש לא מצטלמת הרבה. זה תמיד קצת מפחיד ומביך אותי, ואני אף פעם לא יודעת מה לעשות עם עצמי בזמן הלחיצה על הכפתור. וגם כאן - עיניכם הרואות - הפרצופים המוזרים שלי הפציעו במלוא תעוזה. בתמונה הראשונה יצא לי פרצוף של רוצח שכיר (לפחות כך זה נראה במצלמה של מיקי, ואני מודה שכאן בפורום זה יצא קצת יותר נורמלי), בתמונה השנייה יצאתי כמו ילד שובב שנתפס בשעת מעשה אסור, ובתמונה השלישית סתם נראיתי כמו איזה סוס יאור
. מיקי, לעומת זאת, יצאה טוב בכל התמונות (למרות מה שהיא אומרת
). מיקי יקירתי, נדבר בקרוב (יש לנו עוד כמה דברים שלא הספקנו לדבר עליהם בארבע השעות של המפגש, את זוכרת
). Love You!

מיקי,אני יודעת בדיוק על מה את מדברת

אורטל באמת בחורה מעניינת, שלא לדבר על מקסימה וחברותית, היא הכי אמיתית שיש!
ואם אני אכן יגיע למפגש המדובר, הפעם אני מביאה איתי מצלמה ואף אחד לא יתחמק ממני! ראו הוזהרתם!

taish

New member
גם את! ../images/Emo24.gif

ואם אכן תגיעי למפגש (וחסר לך שלא!), אני הולכת לארח לך לחברה ברכבת והפעם את לא תצליחי להתחמק ממני! ראי, הוזהרת!

pumiki25

New member
../images/Emo6.gif

אדר - ידוע, ידוע. ידוע ומוערך עד אין סוף, יא מניאק!
שחר - קרוב? עד כמה קרוב?!
אכן - את האחראיות הבלעדית יש להטיל על שותפתי לפשע
אורטלו'ש! עומדת לשלוח
ובו חוויותי של הימים האחרונים - beware! ועוד, מנצלת את ההזדמנות להתנצל על שנעלמתי לי כך. בינתיים, רוצחת שכירה שלי (
) - שולחת
ענק. Love you, too!

ים כחול

New member
יו איזה חמודמודות ../images/Emo140.gif

עכשיו אין מצב שאגיע למיפגשים שלא תיבהלו ממני

dvd3434

New member
במציאות הן יותר יפות

אז תגיעי...אחרת תסתפקי רק בתמצית

למעלה