PREVIEW אקסקלוסיבי

PREVIEW אקסקלוסיבי

לשם מטרת חיפוש עבודה העלתי גירסאות לא גמורות של דברים שאני עובד עליהם לאתר. הפורום הזה הוא המקום היחידי בו אני נותן לינק לשלב שלי בUT2004 וחוזר ומזכיר שזה לא גמור. אפילו אי אפשר לשחק אותו כמו שצריך נגד המחשב כי עדיין אין למחשב מסלולים ללכת עליהם ויש רק נקודת SPAWN אחת. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. כמו כן, חסרים עדיין די הרבה STATIC MESH שאמורים להוסיף לשלב יותר פרטים.

De-Panther

New member
אתה יכול להראות כמה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תמונות פרויו לטובת אלו שאין להם אנריל??

תמונה שניה

התמונה השניה מראה את המסדרון הראשי חדר המנועים נמצא מאחורה ומקדימה אפשר לראות את הגשר הראשי.

תמונה שלישית

התמונה השלישית היא בחדר המרכזי. דרך תקרת הזכוכית ניתן לראות מסדרון שעובר מלמעלה. המסדרון מוביל מחדר המנועים לחדר המלחמה שנמצאה ישירות מתחת.

תמונה רביעית

בתמונה הרביעית הדמות עומדת על רמפה שמקשרת בין החדר הראשי לחדר המלחמה מתחת.

תמונה ושביעית ואחרונה לבינתיים

זווית נוספת של המסדרון. כרגע אני עובד קשה על לסיים את המודול שלי בנוורוינטר, ככה שאני מקווה שאחר כך יהיה לי זמן לסיים סוף סוף את החללית הזאת.

De-Panther

New member
וואוו!! *מתלהב* אני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ממש לא רגיל שבנאדם לבד מכין כל כך הרבה דברים ופרטים כמה זמן אתה עובד על זה??

אוי, זה לא כזה סיפור...

הטקסטורות ורב המודלים היו קיימים במשחק עצמו. יצרתי פרטים רק כשלא היה אותם בספרייה (המעקה, השולחן והצג השטוח בחדר המלחמה ועוד כמה דברים קטנים). אבל תודה על המחמאה!

De-Panther

New member
תיארתי לעצמי בקשר..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לחפצים ובגלל זה לא ידעתי אם לתת מחמאה גם על איך שהפריטים נראים למרות שהם אכן יצאו ממש יפה
התכוונתי על העובדה שבנית דבר בסדר גודל כזה... הדבר הכי גדול שאני בניתי היה מגרש קווידיץ'... וגם זה בגלל שהוא לא צריך להיות כל כך מורכב ולא צריכים להיות בו כל כך הרבה פרטים...

למעלה