pretty cool...

xero1

New member
*קת השטן, סליחה.

אסור להגיד על מישהו סתם שהוא נאצי

ALMIGHTY

New member
יש לכם מושג....

א. למה טאוור רקורדס העולמית לא שולחת דיסקים לישראל (למה אי אפשר להזמין משם?) ב. אתם מכירים אתרים של מכירה של דיסקים באינטרנט(כמוCDNOW.COM) שאפשר לשלם בישראקארד? בcdnow.com יש אמריקן אקספרס,ויזה. תודה... אה, ותגידו אילו אתרים בכלל שולחים דיסקים לאיזורינו...

devotchka

New member
לא...אמזון סתם מסריחים..

הם לא כ"כ זולים וגם הם עשו לי מלא בעיות עם ההזמנה, הם פיצלו אותה ולקח לזה חודשיים טובים להגיע, והדיסקים הגיעו שבורים, והם הורידו לי פריטים שאזלו מהרשימה בלי להודיע, בקיצור אמזון ממש גרועים.

ALMIGHTY

New member
ברצינות << <?

אם אני אכתוב מאסטרקארד, בטאורקורדס.קום לא יעשו לי בעיות ?!?!?

cider IS great

New member
.

זה לא קט השטןזה סתם מתלהבים כי הסמל שהם לובשים זה של אלוהים וההפוך זה של השטן (אל תשאלו מאיפו אני יודע) ותנסה מאמזון הזמנתי משם דיסק של וירוס וכאוס יו קיי אתה יכול גם להזמין מwww.punkcore.com הם שולחים לישראל וזה די זול

Superunknown1

New member
איזה שטויות במיץ פטריות..

קודם כל, אני לא מבין גדול בנושא, אלא סתם ריפרפתי פעם באינטרנט בעיקבות זה. כשזה הפוך, דהיינו שיש 2 שפיצים למעלה זה מסמל כח רע. כשיש עיגול מסביב זה מסמל מכשף בעל עוצמה רבה, או משהו כזה. כשזה ישר, עם שפיץ אחד למעלה זה מסמל כח טוב, ואת חמשת היסודות: מים, אש, אוויר, אדמה ונפש. את השטן מסמל תיש שחור עם קרניים ארוכות. [חיה שהיא לא הגיונית, כי תיש הוא לבן, תמיד]. כפי שאפשר לראות על אלבומם האחרון של סליפנוט או על עטיפת האלבום- MIDIAN של קריידל אוף פילת´. וזה כת. ואני לא בטוח בעצמי, זה מה שהבנתי ממה שאמרו לי ומה שקראתי... אז לא לזרוק עליי אבנים.

cider IS great

New member
אוקי אז תראה

הדבר הזה נקרא פנטגרם כול נקודה בו מסמלת יסוד שונה והשפיץ מסמל את האלמנט רוח (SPIRIT) בפנטגרם של אלוהים הנקודה היא למעלה כי זה מראה שהרוח היא מעל האלמנטים אצל השטן זה ההפך החומר מעל הרוח אני קראתי איזה שלוש ספרים בנושא יש הרבה דימויים לשטן ולאלוהים אבל בנושא הפנטגרם אני בטוח במאה אחוז שאני צודק

OPERATi0N_iVY

New member
יאללה חלאס לשחק אותה מבינים ב -

"שטניזם"... מה שיש להם על החולצה זה "הסמל של אבריל לאווין"... כמו שיש לבד רליג´ן את הצלב עם החרא האדום עליו, ככה לאבריל לאווין יש כוכב מכוער... די להיות פריקים...

למעלה