ברשותי חישוק עם קדח פרסטה ("צרפתי"), ואני מעוניין להפוך אותו לשרדר. האם הדבר אפשרי? ואם כן, האם ניתן לעשות זאת בכל חנות אופניים? ואם לא, האם יש יתרון כלשהו לסוג ונטיל הזה או שהוא נוצר רק על מנת לעצבן אותי? תודה, אורי.
אני לא יודע אם יש יתרון משמעותי כלשהו לוונטיל צרפתי לאומת השרדר הנפוץ.. ואם אומרים שלצרפתי פחות בריחת אוויר.... אז אני לא יודע... כאילו אם השרדר עומד בלחצים הרבה יותר גבוהים מאלא באופניים (במכוניות) אז ניראה לי שלאופניים הוא גם יתאים... וגם יותר קל למצוא מקום או אם יש משאבה אז לנפח אותו הוא פחות עדין -פחות שביר וגם אם יש ברחת אויר... בכל מקרה פעם בשבוע להוסיף טיפה אויר זה לא נורא!
1 אם אין לך תשיג מקדחה אבל שעובדת על חשמל (לא נטענת הסלד שלהן לא מספיק גבוה ויהרוס את הגאנט) 2 חבר למקדחה מקדח 8.3- 8.5 (לא זוכר בדיוק) ממ למתכת (ליתר בטחון תמדוד עם קליבר בנקודה הכי נמוכה של הוונטיל זאת שמצופה עם הכי הרבה גומי) 3 הוצא את הצמיג והפנימית לגמרי מהגאנט 4 היעזר במישו שיחזיק לך את הגאנט וקדח את החור (יש לשמור על המקדחה ישרה ולוודא שהמקדח עבר את 2 השכבות אלא אם הגאנא הוא לא כפול) עד כאן הקידוח עכשיו לגימור 5 קח מקדח יות ר גדול בערך 9 ממ והפעל לחץ (אבל שלא יעבור את המתכת) חלש עד שכל הגרדים שנשארו יוחלקו ולא יחתכו לך את הפנימית חשוב בעיקר בצד הפנימי אך גם בחיצוני נסה להכניס את הפנימית לא הולך חזור על השלבים עם מקדחים יותר גדולים אין לך מה לפחד לעשות את זה לבד רק ברגע שהמקדחה מתחילה להתובב ונוגעת בגאנט אין חרטה זה או להמשך לקדוח או להרוס את הגאנט בהצלחה!!!