Premium Ferret Food

Premium Ferret Food

Premium Ferret Food Scientifically formulated as completely balanced extruded soft granules. Flavorful and healthy food for ferrets. CONTAINS: Seeds: corn, rice Others: poultry meal, poultry fat, dried egg, poultry digest, lecithin, vitamins and minerals. Protein: 38.0%, Fat: 22.0%, Fiber: 3.5% Item: # 60120, 820g (1.8 lbs); # 60122, 2 kg (4.4 lbs); # 60128, 20 kg (44 lbs) זה משכתוב באתר של האוכל לחמוסים. הנה האתר- http://www.hagen.com/usa/small/index.html תלחצו שם על פרמיום.. מי שרוצה שאני אוסיף את הרכיבים שכתובים על החפיסה שרק יגיד.. אז האוכל איכותי או לא?

אם זה אוכל

מיוחד לחמוסים, אני מאמינה שהוא איכותי מספיק לחמוסים. והמממם... תתרגמי חחחח וכמה זה עולה? אני זוכרת שכשקניתי אותה לחמוסה הא דווקא אהבה אותו (או שמשום מה היא חזירה ואוהבת הכל? כמוני ^_^ )

blackfeline

New member
אמממ...

אם החמוס אוהב את האוכל או לא, זה לא מדד, יש הרבה דברים שיהיו להם טעימים, אבל לא בהכרח יהיו להם בריאים, והאוכל הזה, לפי מה שכתוב עליו, רחוק מאוד מלהיות איכותי.

WTR

New member
מבחינת אחוזים הוא בסדר גמור

תראי אם כתוב איפשהו על זה שזה מרכיבים מהחי, אם כן - תקני ותודיעי לנו איך זה

mostlydead

New member
אני משתמש בזה

סטיץ' לא מתלונן :) החיסרון היחיד של זה הוא ששק של 2 קילו עולה לי 90 שקל אחרי 10% הנחת חבר מועדון

blackfeline

New member
לא מאוד מבינה באוכל לחמוסים, אבל..

ברכיבים כתוב קמח עופות,שומן עופות ומעכל עופות! לפי קריטריונים של אוכל לחתולים/ כלבים זה לא איכותי. צריך שיהיה בו עוף ולא קמח עופות, שהוא בד"כ עצמות ושאריות ג'יפת עופות טחונים ולא הבשר עצמו.

WTR

New member
לא לפי ד"ר שור ../images/Emo13.gif

למרות שאני בכ"ז בודקת רכיבים

Twinsen2005

New member
תתעלמו מהתגובות של WTR...

היא תמיד תחפש את הדברים השליליים, מה גם שהיא אטומה ככה שהרבה לא נקלט שם בפנים. (סתם מנצל את זכותי להביע את דעתי בדיוק כמו שאת עושה :) )

N a d a v 1 6

New member
דויד מה נסגר איתך?

איילת היא אחלה בן אדם אני מכיר אותה קצת מעבר למחשב.. אני לא מבין מה הקטע שלך כלפייה?..... =[ הבנו שאתם לא חושבים באותה צורה וזה בסדר אנחנו בני אדם.. אתה בן אדם מאוד מאוד בוגר,וזה לא מתאים לך..אז חאלס:) בבקשה. תנק'ס ואחלה לילה;).

Sweet Fantasy

New member
דויד..

אני מבינה את החילוקי דעות בינכם, אבל בבקשה. אל תעשה את זה פה.. אתה מגיב בצורה לא עניינית וסתם הורס פה את האווירה. בבקשה, ואתה יודע שאני מכבדת אותך.

N a d a v 1 6

New member
אין מה לעשות..

אנחנו בני אדם..וכל אחד חושב אחרת.. אני צמחוני ומעולם לא היו בנינו תקלים דויד.. אז בבקשה..ממך=] עם קצת כח אתה עוד תכיר את איילת מעבר למסך ותצחקו שהגבתם אחד לשני בצורה כזו.. תאמינו לי מעבר למסך לכל אחד מצפה הפתעה..ומאחורי כל מסך של מחשב יושב בן אדם עם רגשות. הפורום הזה הוא כמו בית קטן..אנחנו מאוד מצוצמים "הוותיקים". עוד מימי הקומונה..אז כבוד,לא יזיק. גם אני באתי בגישה כמו שלך אבל זה ממש לא ילדותי ולא בוגר ורק אחרי שקראתי את ההודעות הבנתי כמה שזה לא בוגר מצידי ושבעצם זה ממש לא יפה.

N a d a v 1 6

New member
מיכללללל

SOOORRYY חס וחלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם תמותי מי יינהל וייעצבן אותי! תשארי!!=]

N a d a v 1 6

New member
אופס

התכוונתי שזה ילדותי ולא לעניין,ובקיצור אתה בן אדם ממש שונה ממה שאתה מציג את עצמך, וחבל.

Twinsen2005

New member
התנצלותי לפורום..

אני לא אכנס לנושא יותר מדי אבל אציין שתגובותי ל-WTR נובעים ישירות מתגובה לא פחות מכוערת ולא במקום שלה למשהו שאני כתבתי בפורום רפואת בעלי חיים. אני גם אוסיף שאני דיברתי איתה בפרטי ואמרתי לה שתתעלם מהקיום שלי כי זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות כל פעם שאני רואה את אחת מפנינות החוכמה שלה בפורומים, היא סירבה, ומכאן ההתנהגות שלי. כמובן שזה לא מצדיק להרוס את האווירה בפורום ואני מקווה שהגיברת תפנים שזה נכון גם לגביה באיזשהו שלב.

N a d a v 1 6

New member
כל הכבוד..

אני אישית ממש מעריך את זה ובהזדמנות זו אני אנצל את השרשור הזה להתנצל בפני מיכל..כי כמו שדויד יודע אנחנו בני אדם וכולם יודעים ולכן חשוב לנו להתבטא כל אחד עומד מאחורי דעתו. וזה סבבה לחלוטין. לכן מיכל אני מצטער ומתנצל בפנייך ובחברי הפורום אם הרסתי אוו קלקלתי. הפורום הזה הוא מאוד מאוד חשוב לי אם לא הכי מכל הפורום שאני גולש בהם. זה פורום שאני בוא מאז שהוא בעצם הוקם!=]. לכן חשוב לי שכולנו ניהיה ביחסים טובים. אני אישית..אשתדל להשתפר. אני אישית כן רוצה..להיות ביחסים טובים עם מיכל כי אני מאמין שאם הכרות קטנה מעבר למסך הכל נראה אחרת. ועשכיו לשלב החשוב ביותר איילת את גם מאוד בוגרת,ואת יודעת שאני לצידך בצד ההתעללות וכו'. אבל אני מכבד מאוד את דויד..וזוהי הדעה שלו אז אנא ממך הוא התנצל וביקש יפה. אל תגיבו אחד לשני אם זה לא ניתן. אחלה?. שיהיה לכם לילה הכי מקסים,הכי חשוב שנשאר פה כולנו יחד..גם דויד חשוב כמו שאיילת חשובה. אוהב את כוווולם!:) נננדדדבוש.

למעלה