Precious things

Shame in you

New member
Precious things

למישהו יש ידע על השיר הזה? משהו שטורי אמרה עליו? ניתוח כלשהוא שלו?

Shame in you

New member
תודה...

אם למישהו יש עוד מידע, למה היא התכוונה בדיוק בשיר, אני אשמח.

noosh

New member
יו, אין לו שיר השבוע!

טוב. אני מקווה לטפל בזה מתישהו בקרוב. (אני חושבת שרציתי פעם לכתוב עליו וזה היה קשה מדי, אינ מקווה שאני אצליח) אם את בכל זאת לא יכולה להתאפק - מבחינתי השיר מדבר על מישהי שמרגישה את חוסר השלמות בעולם כביכול-מושלם - כל הבנות היפות, כל הנערים הקתולים המקסימים, והיא מדברת על כל הרוע, הצביעות והאכזריות שלהם. לי אישית זה מזכיר את הילדה הלא מקובלת והיותר חכמה, שמוקפת במלכות יופי ונערים רעים ואומרת בשיר את כל מה שהיא מרגישה. אבל כמובן שזה טורי ואפשר לחפור יותר מזה. אני מקווה בקרוב.

Shame in you

New member
כנראה

שבאמת מדובר בתקופת נעוריה ובזה שהיא הייתה הילדה הלא מקובלת. אבל אני תוהה על משפטים כמו ההוא עם הנערים הקתוליים, אני בהתחלה חשבתי שהיא רוצה לרסק להם את הפרצוף כי הם יפים מדי, אבל עכשיו זה באמת נשמע לי מפגר. וhe said youre really an ugly girl...כאילו, מישהו באמת אמר לה כזה דבר? מדובר פה עליה? הלוואי והייתי יכולה לשאול אותה את כל זה.

noosh

New member
אני משערת שזה עליה במידה מסויימת

לא יודעת אם מישהו אמר לה את זה, אבל זה סוג של הרגשה. לפעמםי את לא צריכה שיגידו לך את זה כדי להרגיש שזה מה שחושבים עלייך, ולפעמים אנשים לא צריכים לחשוב את זה עלייך כדי שתרגישי שזה מה שחושבים עלייך, כי זה נמצא בתוכך וזה מה שאת מרגישה. כמה לא מובנת יצאתי?
וזה לא כזה מפגר שהיא רוצה לרסק להם את הפרצוף כי הם יפים-מדי. ביפה-מדי יש גם משהו תמים, והיא יודעת כמה שהם לא תמימים. מה גם, שאם היא מרגישה כל כך לא יפה, זה טבעי שהיא תרצה לנפץ את הפרצופים היפים שסביבה ולהקיף את עצמה באנשים כמוה, כדי שהיא לא תרגיש לבד. ועכשיו אני אפסיק או שלא ישאר לי מה לכתוב

רעוּת

New member
../images/Emo41.gif

So you can made me cum" "That doesn't make you Jesus ........ סתם התחשק לי.

Shame in you

New member
דרך אגב

ראיתם פעם ביוטיוב הופעה שהיא שרה את היי ג'ופיטר ושוכחת את המילים באמצע?

blackdove

New member
יאאא

וואייי איזה קטע בדיוק היום גם אני ראיתי את זה! איזו קולית היא עם זה

חחחחחחחחחחחחח כן!!!

ואז היא מחפשת את המילים ב-J, והם אומרים לה שיש Hey לפני הג'יופיטר
.

noosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

H comes before where, Marcelle? Before J, right?

Moreiro

New member
טח, השורה הראשונה שהיא שרה זה

Thought I knew myself so well וחשבתי שהיא אמרה Thought I knew my words so well אז בדקתי בליריקס כי נו מה אני לא יודעת את זה ואולי בדרך אירונית מטורפת זה המילים של השיר
ו.. זה לא

noosh

New member
זה גם מה שאני שמעתי שהיא שרה

נראה לי שהיא פשוט שינתה קצת תוך כדי שירה. גם ככה היא לא זוכרת את המילים...

gelrad

New member
לדעתי זה על הדברים הכאילו חשובים

כל הדברים שכאילו הכי חשובים כאשר מתבגרים... ובראין איתה משנות ה 90 ב MTV היא סיפרה על זה שהיא היתה מאוהבת בבחור פופולארי שהיתה לו חברה שנראית כמו הפסלים של בחורות ששמו פעם בראש של ספינת מפרש. ולטורי לא נראתה טוב אז (היו לה bracers על השניים), אבל היא כתבה עליו שיר והופיעה איתו מול כל הבית ספר, הבחור אמר שהוא ירביץ לה, אבל בסוף אמר לה שזה יותר טוב ממה שחשב... ובנוגע לדברים החשובים, לדעתי יש רמיזות עבות שחלק מהם זה קבלת הווסת ואיבוד הבטולין וכמובן סקס...

למעלה