Pre-Workouts

Ambitionz

New member
Pre-Workouts

מישהו כאן משתמש בתוספים לפני אימון?
איזה? איך הם משפיעים?

למרות שהוא כבר הורד מהמדפים, זכיתי להכיר את ג'ק תלת-מימד. עד כה הייתי רגיל לשתות קפה חזק מאוד לפני האימון, אבל סקופ מהדבר הזה מעיף אותי לשמיים.
בהתחלה הייתי מהוסס, אבל אחרי 3 שבועות בשימוש שאינו קבוע (בערך 2 סקופים בשבוע שמתפזרים על שלושה אימונים, לפעמים ללא) אני מרוכז יותר, ערני יותר, מתאושש מהר יותר. כמו ריטלין לחדר כושר - כל מה שבא לי לעשות הוא להעמיס על עצמי משקל גבוה ולהרים אותו (זה בד"כ ככה אבל בצורה קיצונית יותר).
התחושות מוכרות? יש תוספים (חוקיים) נוספים שדומים לזה, מניסיונכם?

אני פרקתי כתף עם גאק'

כי התלהבתי יותר מידי, אבל הוא נלקח יחד עם אפדרין ואני חושב שזה עשה לי קצת גולוגולו בראש. אז כן, זה היה רעיון גרוע.
(למי שתוהה, אפדרין חוקי בארה"ב).
ראיתי הרבה ביקורות טובות על 1MR, אבל אין לי ניסיון אישי.

MidNight Flame

New member
יש אצלנו בחור שמשתמש בזה,

מאוד מבסוט רק מיילל על הטעם המציק של זה.

יהושע60

New member
מה שאני לא כל כך מבין

זה שחוץ מהיללות על הטעם לא עוברת לאף אחד המחשבה שאולי יש סיבה מוצדקת לכך שזה הורד מהמדפים. בסדר, אני יודע שהתחום מלא מיתוסים, חצאי אמיתות, מחקרים פגומים, דעות קדומות, אינטרסים כלכליים, בורות וסתם טמטום, ואני יודע גם שה-FDA אינו טלית שכולה תכלת, אבל בכל זאת מדובר בגוף שלכם, אותו כלי שלמענו אתם שופכים טונות של זיעה, מחשבים כל קלוריה וכל חצי גרם חלבון שאתם מכניסים לתוכו, אבל כאשר מגיעים לתוספים פתאום כל ההתיחסות שלכם מתאימה לילד בן שלוש: "עובדה שעד היום לא קרה לי כלום, וגם לחבר שלי, ובכלל ריפטו/לייל/**** (הצב כאן את השם החביב עליך) אומר שזה בסדר". וואו, כל זה יצא משפט אחד ארוך. אני מניח ש 90% מהקוראים לא הגיעו לסופו :)

ממרומי גילי הקשיש, ותחת הסיכון שאכנס לרובריקת הזקנים הנודניקים שמבלבלים את המוח ולא יודעים מהחיים שלהם (מה שנכון נכון) הייתי מצפה מכם להפגין קצת יותר זהירות. סליחה על ההטרדה, אפשר לחזור לשגרה.

MidNight Flame

New member
אסביר לך מה העניין מבחינתי,

חברות לא מעוניינות שיתבעו אותן לכן אם יש שימוש ברכיב שעשוי לעשות בעיות לרוב המינון שלו מאוד נמוך ולכן אלא אם כן המשתמש הוא אידיוט ועושה אוברדוסינג עצבני גם אם רכיב מסויים שנוי במחלוקת ספק אם תהיה בעיה.
יש מבין?

יהושע60

New member
יש מבין

אני לא מנסה להגיד שהשימוש בחומרים האלה מסוכן בהכרח, ואין לי בעיה עם מי שבאמת חקר קצת את העניין והחליט שהסיכון מזערי או לא קיים, או אפילו שלמרות סיכון לא זניח הוא מעוניין להשתמש בחומרים האלה כדי להשיג מטרות שנראות לו חשובות מספיק. אנשים מבוגרים בהחלט רשאים לקחת את הסיכונים שנראים להם ואני לא שופט אותם על זה. מה שמפריע לי הוא הגישה השטחית בנוסח "אוי, הורידו את X מהמדפים, בוא נראה איך אפשר בכל זאת להשיג אותו" במקום "אוי, הורידו את X מהמדפים, בוא נבדוק למה ונחליט אם אנחנו רוצים לנסות להשיג אותו בכל זאת".

אני כמובן לא מתכוון אליך, נראה לי שאתה יודע על מה מדובר (בטח יותר ממני) אלא לכל הבוגרים הצעירים שלא ממש יודעים מה ההבדל בין קלוריה גדולה לקלוריה קטנה אבל בולעים בשמחה כל מה שלא זז.עד כאן החפירה של סבא, אני לא מתכוון להפוך לנביא הזעם של הפורום כך שמבחינתי הנושא סגור.

Ambitionz

New member
יהושע60 היקר

אני חש שהמשפט "אוי, הורידו את X מהמדפים, בוא נראה איך אפשר בכל זאת להשיג אותו" מיועד אלי. אז קודם כל, אני לא יודע איפה נתקלת במשפט כזה, זה נראה כמו עיוות של כל מילה ממה שאמרתי. לאחר שהיה לי המידע החלטתי שעל סמך הידוע הסיכוי לנזק עבורי נמוך, בעיקר בשימוש פחות מהמינונים המומלצים מתוך זהירות מסוימת. הסיבה להורדה מהמדפים אינה כתוצאה מנזקים מוכחים, אלא כאמצעי זהירות. עצם זה שגוף רגולטורי כזה או אחר בוחר להשתמש במשנה זהירות על חומר מסוים, אינה קובעת שהשימוש בו אכן מסוכן ואני לא אכנס לדוגמאות. מדובר בתערובת של סמים וברור מדוע גוף מפקח ירתע ממנו (כמו שעצם המונח "תערובת של סמים" מרתיעה). בכל אופן זה לא חומר מאוד נפוץ בארץ בקרב צעירים, לכן לתת לו ביטויי פאניקה לא נראים לי כל כך מתאימים למציאות והאנשים שצורכים אותו הם לא אותם צרכנים של חגיגת...

יהושע60

New member
לא התכוונתי אליך

וכמובן לא ציטטתי אף אחד. דיברתי על האוירה הכללית שנפוצה בכמה וכמה פורומים, כולל זה של תפוז. מכל מקום, כפי שכבר אמרתי, אפשר לסגור את הנושא מבחינתי כי אין לי מה להוסיף.

R-o-i

New member
אני לוקח את ה 1MR

האמת מאוד מרוצה, מכניס אותי לפוקוס שאני זקוק לו.
פעם בכמה שבועות אני לוקח הפסקה ממנו, פשוט כי הוא מתחיל לעבוד פחות.

ובקשר לכתף שלך,
פרקתי גם בלי זה.
וכבר למדתי לוותר על התרגילים שגורמים לזה.
כולל פעם אחת בפוזינג של דאבל בייספס :-\

עמיתR

New member
CRAZE מקבל ביקורות טובות

JACKED שרף אותי תוך זמן קצר.. חזק ויעיל, אבל אולי מצריך הקפדה רבה יותר על שעות שינה, כי לי זה עשה burnout רציני.
לדעתי, פשוט לקחת קפאין. שאר התועלת שיש במרכיבים האקזוטיים של המוצרים האלה היא שולית ביחס אליו.

אישית השתמשתי רק

בארגנין, קפאין, קריאטין.
השתמתי גם ביהומבין. חוץ מרעידות, והתקפי עצבנות (סטרס)\חרדה לא הרגשתי שום דבר שיגרום לי להתאמן יותר.

לא הרגשתי שום דבר.

לדעתי, הסוד לאימון טוב ואגרסיבי נמצא בסטייט אוף מיינד שלך. צד חלש אצל אחוז גדול מהמתאמנים בחדר כושר.

למעלה