Pray for others

Rache86l

New member
Pray for others

I like alot this group !!! may God bless you with his holly spiri I want to ask afavor from you , in this time I am very weak , I cant pray like before , I want to ask from you to pray for me please . peace slaam 2el maseee7

michaeld1

New member
ברוכה המצטרפת ראחיל ../images/Emo23.gif

מתפלל לישוע רב אלמג'ד שיחזק אותך באמונה וישמור עליך מכל רע
חברים, תכירו את ראחיל, הרכש החדש שלי
נא לקבלה בידיים פתוחות

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifשירבו המכרים החדשים שלך פה בכדי שנראה

את פניך היפות גם
כל הכבוד על הפניית ראחיל לפה
תמיד שמחה לראות בנים ובנות של האדון ביננו

michaeld1

New member
המנהלת, אני נעלם לצורכי גיוס ../images/Emo13.gif

והנה התוצאות
יעני אפשר להגיד "غا ب وجا ب"
להבדיל מאחרים (אחרות למען הדיוק)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifברוכה הבאה רחל../images/Emo140.gif

ישנו שרשור תפילה פעיל בדף זה, אני בטוחה שנרים עבורך תפילה לחזיוק רוחני ונפשי, שרוח הקודש יפיח בך אש חיה ויוקדת..חדשה וקדושה בשם ישוע המשיח מנצרת, בן אלוהים החי- אמן.

michaeld1

New member
בסוף החודש, אני "עושה" אסיפת הורים לרכש החדש!

רינא וראחיל נא להודיע להורים. נוכחות חובה

הבוס נהיה קשוח!!! טוב, רק תזכור שאני

מייצגת אותך כאן, דוברת.. זוכר?? מה שאני אומרת אתה אומר..? אז הכדור במגרש שלי

Rache86l

New member
hehehe :)

linosHhHhH :) Y3TEKE 2EL 3AFE!!!!!! we meet every were !!!!! miss you sister !!! thanks for all the prayers !!! it really helped me today :) I love you all :) מיכא אל תדאג אני אביא גם את אח שלי הגדול :) תודה על הכל מיכוש

ד ר א ל

New member
שלום רב

נדמה לי שתפילה זה דבר שלא מצריך כוחות כלל וכלל. כל אחד יכול להעלות בליבו מילות תפילה (בשביל לחשוב לא צריך שרירים). אך צריך אמונה. בהצלחה!

Rache86l

New member
לא מסכימה :)

נכון שלתפילה לא צריך כוחות אלא צריך לב חם, שמרגיש בכל מלה ומלה, שצועק חזק מאוד לאלוהים! אך לפעמים אנחנו נופלים חזק ! virgin mary בעצמה, כשהיא מופיעה לאנשים , היא מבקשת ממנו להתפלל אחד לשני ולעזור אחד לשני , היא בעצמה אומרת שיש אנשים מאוד חלשים אפילו אם מתפללים כל יום , אך לפעמים אין זה בידינו להתפלל או אפילו לומר את המילה jesus help me !!! לדוגמה מה אם שטן נכנס לגופנו?!!! בו אדם זה יכול להיות שהיתה לו אמונה גדולה ! אך לפתע הוא נפל קשות !!! זה רק דוגמה ... בעת מחלה , נכון שיש אמונה אך אם מבקשים מאחרים גם להתפלל זה עוזר הרבה יותר!!!!! למה ישנם אנשים שיכולים להתפלל ואנשים אחרים לא יכולים ?! אין זה מספיק להתפלל !!! צריכים לפעול ולהתנהג כמו מצוות אלוהים!!! והכוח שנותן לנו להשתנות לטובה ולפעול כמצוות אלוהים בא רק באמונה, אך המשיח עצמו גם מבקש מאתנו להתפלל אחד לשני ! הוא אומר "שאין אדם יותר צנוע ונפלא מאדם שאומר שאני חלש ומבקש מאחרים להתפלל עבורו !!! "

lion 7

New member
תלוי איך המצב

נא לעיין בתפילה הכללית שהראה ישוע , אבינו שבשמיים , אני יכול לצעוק יא רב יא רב ואין מענה , כאשר ליבי לא מושלם או אני יודע שאני עובד עליו , כי אני מעלתי בכסף שקניתי את העיתון והמוכר נתן עודף יותר , ואני שתקתי , אז אני במודע טעיתי ובחוצפה אני מבקש שאלוהים יברך אותי , מצד שני אני מתפלל גם כאשר אני נוהג באוטו , ועיני פתוחות על הכביש , או בקול נשמע או בלב , הרי יודע האב את מה שנבקש עוד מלפני ..

salt of earth

New member
ברוכה הבאה רחיל ../images/Emo24.gif

קמאן להון לאחי2תיני
מה שלומך יקירתי? מזמן לא דיברנו, מה קורה איתך בקשר להרשמה וכו'? אני מאוד שמחה כי מיכאל גייס אותך לפורום, אבל תיזהרי ממנו יש לו נטייה להפיל משימות על האנשים שהוא גייס את רינא הוא מינה כדוברת שלו, שלא יזרוק עליך איזה תפקיד בגלל שהוא זה שגייס אותך אגב, היום מתקיים אותו מפגש של הצעירים שהיה לפני חודש ומשהו כאשר ראיתי אותך לאחרונה בו

../images/Emo6.gif אבל כפי שאת רואה אני מנצלת זאת לטובתי

חוץ מזה, אם אני אומרת משהו שלא מצא חן בעיניכם, אז זאת לא אני, זה מיכאל
סוף שבוע מקסים

למעלה