PRAISE THE FORUM

PRAISE THE FORUM ../images/Emo88.gif

מאז שאני גולשת בפורום אני כל הזמן מחדשת את הידע שלי על הצלילות, מקבלת תשובות שמוכיחות את עצמן במים (בשטח..) ומוצאת שותפים לצלילות. לקראת נסיעתי הקרובה לדרום אפריקה קיבלתי עצות חשובות וטובות, והשיא הוא שקיבלתי מגידי - בלי שהכיר אותי הכרות מוקדמת - ספר יסודי ויפהפה עם כל אתרי הצלילה בדרום אפריקה!!! אני כל כך מבסוטית. תודה לגידי. אין עוד פורום כזה..

philips

New member
היי

אני מתכנן לסוע לאפריקה בינואר-פברואר-מרץ ואשמח אם תוכלי לשמור כל מה שאת מוצאת בתחום+טיפים ולחלוק אותם עמי לאחר שתחזרי.. נסיעה טובה

javierg

New member
נשמע ספר מאוד מעניין.

את יכולה לומר לנו את שמו, או לתת עליו קצת יותר פרטים. בזמנו חיפשנו צלילות לתוך פירים בתוך היבשת, מכרות נטושים וכו´. את יכולה לבדוק בספר אם מופיעים אתרים כאלו. בעקרון ישנם גם דברים דומים בזימבבווה. האם הספר מכיל קצת מידע גם על השכנות של דרא"פ? בכל מקרה, שיהיה לך טיול נעים, ואם יש לך גם זמן מחוץ למים, אני מאוד ממליץ לעשות כמה טיולים בסביבה. יש את ה- Garden Route, כמובן, כמה מסלולים נחמדים כדי לעלות להר השולחן בקייפטאון, כמה טיולים מדהימים לאורך ועל הצוקים עצמם באזור Walvis Bay (אם זכרוני אינו מטעה), טיול מאוד נחמד של כמה ימים ב-Cederberg Wildereness Area, וכו´. אפשר למצוא מפות טופוגרפיות עם סימון שבילים לאזורים כאלו בחנויות בסגנון "למטייל" הדרום אפריקאיות. אם יש לך זמן להרחיק מקייפטאון, אז אני ממליץ בחום על ביקור בקורגר פארק, ובסביבה יש גם כמה מסלולי טיול מאוד יפים (כמו קניון הבלייד-ריוור), וכו´. הדרקנסברג הם עוד אפשרות לא רעה לטיול, גם טיול לאורך החוף ב- Wild Coast של טרנסקאי, וכו´. האמת, ארץ מדהימה, יש הרבה מה לראות שם.

הספר על הצלילות:

שם הספר הוא THE DIVE SITES OF SOUTH AFRICA comprehensive coverage of diving and snorkeling written by Anton Koornhof New Holland Ltd. (publishers) London/Capetown 1997 מופיעים גם INLAD SITES ב3 מקומות: Wondergat, Badgat, Bass Lake יש פרוט על כל מקום מה יש לראות שם, איך מגיעים ואיך לצלול. זה רק על דרום אפריקה. הם מציינים שיש עוד מקומות בתוך היבשת אבל הם לא מתאימים לקטיגורייה של צלילה ספורטיבית כי הם מאד עמוקים ואם אתה רוצה מידע תפנה ל: South AFrican Speleologica Association, po Box 4812, Capetown 8000 or to: Cave Diving Club of South Africa, PO Box 2411, Cresta 2118 תודה על העצות. אילת

הנקאי

New member
נעים לשמוע, תודה... ../images/Emo19.gif

ניהול הפורום, במיוחד במתכונתו המורחבת כיום, הוא מלאכה סיזיפית וכפויית טובה מאין כמוה. החיזוק העיקרי שמותיר אותנו בכך הן תגובות כאלה החוזרות ונשנות בערוצים שונים מאז שהפורום עבר את עיקר מחלות הילדות שלו באכסניה החדשה. אז שוב תודה גם לך, נעשה כל מאמץ להמשיך לשמור את הפורום ככזה בשביל כולנו.

פוסידון

New member
הנקאי שליחות ציבורית תמיד היא כמו

שכתבת אל תצפה לכלום העיקר שאתה נהנה מזה שאתה משרת אחרים יש לך את זה רק תשתדל להיות יותר קשוב ופחות אישי אבל זוהי רק דעתו של פוסידון ממעמקי הים.

akira

New member
סחתיין

אני גם הייתי שם, ואני אגיד לא לצלול במועדון BEYOND THE BITCH ב PLAT BAY המועדון פשוט חרא חוץמזה הטיול רק לדרא"פ או לכל אפריקה הדרומית ( זימ, נמיביה, בוטסוואנה, מלאווי.... ? )

למעלה