שכלל. זה שיעורי משחק. זה לא עובד... PPS, תראה, נועה! לא עובד.
אליוט, איך אמר יואב? צאי לדרך!
אני לא מתכוון לעשות בדיחת פתיח, בחייכם!
בלילות הקיץ החמים שום דבר אינו קורה. כן, עוד שיר!
תסריטאיות- מוסרטות לגמרי. אין, הקלאודיואים של היום זה לא אותו דבר.
אחלה בלדה. אבל למה להגיד תמיד רק יס? למה לא להגיד שהוט? עכשיו תשיר את הזוג הזה. לא, PPS, זה לא השם שלה. היא מבולבלת, אבד לה הזיכרון... תודה לאל, ברור, גברת תמרה.
באמת נראה מגוחך ככה.
אולי תפני ליאיר נועם. ביקום הזה הוא רופא נשים.
מה התפללת? שרת "אלי אלי"? כי אם לא אז זה לא נחשב. נטענת קצת.
מפחידה הגרושה של צביקה.
למה לא תכנתת את מרגי שיפרוץ למחשבים? למה היא ממשיכה להגיד את זה?
אם לבחור יש אנרגיות כמו חברה שלו, זה לא יעבוד להשכיב אותו לישון.
היא צופה בחתונמי...
גם לי קשה לרוקן את הראש ממחשבות, לפעמים יוצא לי בלילה "אני נינה". ברור, בלהקת הנח"ל 2006! רק אל תשירי "גן נעול" או "אלי אלי"... לא, לא את השיר של אריאל!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב, בסדר, את השיר של אריאל... אף אחד לא מת וחוזר לחיים, נכון? אף אחד לא דרך על איזו מלכודת, כן?
לא, נו, זאת לא היא. זאת נעמי, נעמי. היא לווייתן זועם, מה יש לך?!
חכה שתראה את אדון האופל עם יואב גוטמן.
שוב היא דואגת להורים הלא מוצלחים שלה? היא גם ככה עושה התקף לב מהיופי שלה.
אולי צריך לפנות באמת למפתחים של איזבלה. את לא יכולה להביא קלאודיו אחר? אוקיי, לא צריך קלאודיו אחר. רק אותי מצחיק לחשוב איך צילמו את זה? מסכן, עכשיו יהיה מותש. דברים מוזרים זה בכלל הבאר. היי, ריף, מהממת. ריף, לא לגעת, זה צעצוע של נועה. טוב, נו, דין כבר לקחה לנועה את הצעצוע השני, את בר. מה, ריף, מתה על רקדנים, מה? מבלבלת גם את הרובוטים. פתח תקווה, בוודאי שבפתח תקווה. כמו מיה, עופר, דניאלה ונועה. דני מנתניה. לא, PPS, פתח תקווה זה המקום שכולם אומרים שהם ממנו כי הם לא יכולים להגיד מאיפה הם באמת. תעשה בינג' ותתעדכן מדני הוליווד.
היי, כולם מסתכלים ככה על ריף!
שור ברור, מון אמור. אני לא מבין, אורי רוצה לשרוף את כל הרפרנסים כבר תוך שלושה פרקים?
מה רואים? האח הגדול עם אורי? רגע, לא רואים...
מה אבני החושן?! למה דווקא השם הזה לכתובת?! טוב, נו, זה בשביל ריף...
זה ממש צעצוע של סיפור, אתם יודעים? גם באז לא יודע. וגם ג'ינג'י.
אוי, שיט. אבל ריףףףףףףףףףףףףףףףףףף! בבגד ים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!