לא טוב, גילי חבר. לא טוב.
למה היא מאיימת עליה עם סכין?
בושי לך, שירה 1 שהיא בכלל לא כמו שירה 1 הפעם עם הקובץ והשיער המושלם. ריף יותר טובה.
חמודה ריקי. אז למה התגרשתם שוב?
הוא מעכל לאט. היי, היי, אמרנו כבר, זאת לא הייתה שירה, זה עדן הביא את השמן למרוח על ה... ה... לא השירה הזאת. ב-97.8%?! לא ידעתי.
אני מעדיף את הסיקסטיז. רגע רגע... זה לא לגילי או לא ל-גילי?!
לא יפה, תמרה וייס. לא יפה.
אני מעדיף את הדגם קלאודיו הבסיסי יותר, יותר חסכוני מהדגם של אנחל.
זה כמו שתכנתו את תמרה לעשות דברים מאוד לא יפים בעונה 4. בושי לך.
אני מבין למה ריקי נפרדה ממך, איתן, וזה חבל מאוד. היא יפה כמו הבת שלה. אגב, אתה יודע שהבת שלך משתרללת פה במשעולי לב?! לא ריף, שירה 1.
זאת, זאת, הבת מישמיש.
איזה מזל שזאת לא הייתה נועה אחרת היא שוב הייתה יוצאת עליה. שתחליט מי היא! היא שירה 1, היא נועה קירל, היא ליבי עומר, היא קיטי פופר?!
מזלך שאתה לא דמות שסירבה למות.
אני לא ממוקד בסצנות של ריף. היא יפה מדי.
אתה פריק. לא יפה, תמרה. שנזכיר לך מה קרה שאצלך איפסו את מד שמירת הנגיעה? גברת "חשמל זורם בכפות ידיך"?! מגיע לך!
את לא סתומה, זאת השנייה!!!!!!!!!!!! סליחה, ריף, אבא שלך אידיוט כנראה. אחרת הוא לא היה זורק את האימא היפהפייה שלך.
נשבר לו הלב ומזה יצאה שירה 1, שהשתרללה עם גילי. רגע, ריקי... את יכולה לנסות להרוג אותו ולהאט את קצב פעימות הלב שלו. ואז זה לא יצליח לך. כי הוא רובוט.
ממש טלנובלה עבורם.
ההסבר ההגיוני שזאת הבת השרלילה שלך, מר מישמיש!!!!!!! ריף! ירדת משם! מקסימה ונהדרת שכמוך.
אללי! אללי!
ריף, זאת אחותך האובדת. אבא שלך השתרלל. או אקסית מחו"ל.
אקסיות מטורפות. הסבר כל כך ברור וכל כך הגיוני. כל כך פשוט.
אבל הוא אמר שהיא הנשיקה הראשונה שלו. בדיוק כמו אבא! בדיוק כמו אבא! ואני מתכוון כמו אבא דודו והאקסיות מחו"ל שהוא שומר לעצמו בסוד. עכשיו בואו נחשוב שזאת הייתה נועה. אני ממש חשבתי שזה מה שיקרה.
את מבינה שאת לא צריכה לעשות את זה?! גברת תמרה!
תתרמי את שירה 1 לדר ואת שירה 1 הפעם עם הקובץ והשיער המושלם תתרמי לי.
למה ליאנה מקבלת קאבר? לא, גברת ריקי, זאת הבת האובדת של בעלך!!!!!!!!!!!!!!
ריף, שירה לא משוגעת, זה עדן. אה, לא השירה הזאת.
הקלאודיואים של היום!!!!!!!!!
עוד לא ראינו, עלק. אני מעדיף את האבטיפוס, קלאודיו! זאת נקמה של הסילברית המשודרגת מול הקלאודיו המשודרג. הכול בגלל השיר שלנו.