ppoe on cisco 2600

Gleeb

New member
ppoe on cisco 2600

או קיי רשמתי את זה בעוד פורום באנגלית ואין לי כוח לרשום שוב :) hello. i have a cisco 2600 router and i want to configure ADSL thrue it.. i have an external "B-focus" modem/router and i wna him to act as a modem and the 2600 as the router. i have found how to configue the router itself (i hope) http://www.linuxhomenetworking.com/cisco-hn/dsl-router.htm (last one there is the one with the external modem) but i still dont know where i configure the username/password, or the "continues/dial on demand" connection. only think i can think of is that i need to configure it on the "B-focus" and then make the router as a computer thats connected to the allways on router (sceam the B-focus) but it will actualy do NAT from the inside LAN to the (router->B-focus) LAN עכשיו הרעיון לא נראה לי כל כך טוב כי ככה המודם עדין לוקח חלק בניתוב ואני לא רוצה שהוא יעשה כלום. רק מודם.

Gleeb

New member
אי אפשר לערוך את ההודעה!?

תתעלמו מהאותיות במקומות לא נכונים

ariev

New member
אתה בטוח שאתה יכול להפוך את הנתב

ה"קטן" למודם?! לא כדאי פשוט לשים WIC של ADSL ב-2600? זה יעבוד הרבה יותר טוב, וייתן יכולות QOS ב-upstream

Gleeb

New member
תגיד את זה למפקד שלי

אני בצבא כאן אתה לא יכול להזמין משהו. כדי לשחרר עט של שקל אתה צריך יותר מאמץ מלרכוש 100 ראוטרים במליון שקל

ariev

New member
אז אם אתה בצבא,

אני לא חושב שהפורום הזה הוא המקום הנכון לקבל ייעוץ טכני...

MaD-d0g

New member
למה לא ?

בצבא יש מלא 2600 ומלא 312... Gleeb, אני אשמח לדעת אם הצלחת למצוא פתרון... בזמנו גם אני חיפשתי ולא יצא משהו

ariev

New member
מסיבה מאוד פשוטה

הצבא הוא ארגון עם גופים שיש להם אחריות מקצועית על הפתרונות והמערכות, ואם אתה לא שייך לגוף הזה, אתה לא אמור לעשות את מה שאתה עושה ללא אישורם

Tnalas1

New member
רצוי שלא

רצוי שלא תנסו להתעסק עם הנתבים. גם ממר"ם דורסת בעופן עקבי הגדרות, לא במכוון, כשהיא מחוללת את שלה על כלל הנתבים. וגם, זה לא מסמכותכם.

danshtr

New member
link

http://www.cisco.com/en/US/products/sw/iosswrel/ps1834/products_feature_guide09186a00800800f4.html

למעלה